reklama
KA_tka
Fanka BB :)
Joan - kochana nie zamartwiaj się niepotrzebnie :*
Ja niestety za wiele nie pomogę bo moja ciąża jest dwuowodniowa i dwukosmówkowa. Czyli typ najbezpieczniejszy, ale myślę że i u ciebie wszystko będzie dobrze
Zobaczysz. W kwietniu ty, klara, ja, i Karenm będziemy narzekać na kolki, ulewanie i inne takie PODWÓJNE problemy.
Mitaginka - faktycznie lekarz burak :| oby jutro lepiej było. Ale najważniejsze, że słoneczkowi <3 bije :*
Auralka - tobie też gratuluję !
Asiaf - ja też nie jestem może za grzebaniem między nogami na każdej wizycie, ale z drugiej strony lepiej tak niż np przez to przegapić rozwieranie się szyjki macicy :what: bądź właśnie infekcje...
Inaczej jaki sens ma iście do gina?? By mnie zobaczył i co?? Słuchać detektorem serca też nie powinien bo to przeciez też emituje ultradźwięki... A piszesz stale, że to szkodliwe, tamto szkodliwe...
Troszkę dla mnie to przesadzone w końcu lekarze wiedzą co robią.
Oglądam właśnie pingwiny z madagaskaru i powoli szykuję się nyny
A więc słodkich snów brzuszki :*
Ja niestety za wiele nie pomogę bo moja ciąża jest dwuowodniowa i dwukosmówkowa. Czyli typ najbezpieczniejszy, ale myślę że i u ciebie wszystko będzie dobrze
Zobaczysz. W kwietniu ty, klara, ja, i Karenm będziemy narzekać na kolki, ulewanie i inne takie PODWÓJNE problemy.
Mitaginka - faktycznie lekarz burak :| oby jutro lepiej było. Ale najważniejsze, że słoneczkowi <3 bije :*
Auralka - tobie też gratuluję !
Asiaf - ja też nie jestem może za grzebaniem między nogami na każdej wizycie, ale z drugiej strony lepiej tak niż np przez to przegapić rozwieranie się szyjki macicy :what: bądź właśnie infekcje...
Inaczej jaki sens ma iście do gina?? By mnie zobaczył i co?? Słuchać detektorem serca też nie powinien bo to przeciez też emituje ultradźwięki... A piszesz stale, że to szkodliwe, tamto szkodliwe...
Troszkę dla mnie to przesadzone w końcu lekarze wiedzą co robią.
Oglądam właśnie pingwiny z madagaskaru i powoli szykuję się nyny
A więc słodkich snów brzuszki :*
Będę mierzyla, ale właśnie 138/88 nie jest tragedia... A on już skierował mnie do poradni patologii ciąży bo mówi ze to ciąża zwiększonego ryzyka, no nic jak trzeba pójdę tam... Zrobię wszystko dla maleństwa, ale tyle nerwów mnie to kosztuje musze dać na luz...
asiaf
Ale jak mi sie szyjka zaczynala skracac to odrazu to zobaczył a jeśli chodzi o infekcje to ja zauważe jak bede miala a skoro nie zauważyłam to znaczy ze nie ma problemu albo moje ciało sobie z nia radzi. A wiadomo ze cytologie trzeba mieć i posiew na paciorkowca wiec ktoś tam zagladnie
Czarnulka7891
Dziewczyny mam pytanie... Czy wam też dokucza ból żołądka? U mnie od około 3 dni żołądek wieczorem bardzo boli...i nie wiem czy to ból z głodu czy z dupy wzięty bo jem i nic, wymiotuje i tez nic, herbatki pije i tez nic...no dosłownie nic nie pomaga.... A męczy do tego jak wymiotuje to tak jakby z krwią
reklama
Czarnulka7891
Mitaginka, a długo Cię to męczyło? Bo ja po 3 dniach mam już dość
ta krew, to niby dużo jej nie ma...mam wrażenie, że to podrażnienia przewodu pokarmowego...
Oczywiście zapytam lekarza, bo w czwartek mam wizytę...
ta krew, to niby dużo jej nie ma...mam wrażenie, że to podrażnienia przewodu pokarmowego...
Oczywiście zapytam lekarza, bo w czwartek mam wizytę...