reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Joan - kochana nie zamartwiaj się niepotrzebnie :*
Ja niestety za wiele nie pomogę bo moja ciąża jest dwuowodniowa i dwukosmówkowa. Czyli typ najbezpieczniejszy, ale myślę że i u ciebie wszystko będzie dobrze :)
Zobaczysz. W kwietniu ty, klara, ja, i Karenm będziemy narzekać na kolki, ulewanie i inne takie PODWÓJNE problemy.

Mitaginka - faktycznie lekarz burak :| oby jutro lepiej było. Ale najważniejsze, że słoneczkowi <3 bije :*

Auralka - tobie też gratuluję !

Asiaf - ja też nie jestem może za grzebaniem między nogami na każdej wizycie, ale z drugiej strony lepiej tak niż np przez to przegapić rozwieranie się szyjki macicy :what: bądź właśnie infekcje...
Inaczej jaki sens ma iście do gina?? By mnie zobaczył i co?? Słuchać detektorem serca też nie powinien bo to przeciez też emituje ultradźwięki... A piszesz stale, że to szkodliwe, tamto szkodliwe...
Troszkę dla mnie to przesadzone ;) w końcu lekarze wiedzą co robią.

Oglądam właśnie pingwiny z madagaskaru i powoli szykuję się nyny ;)
A więc słodkich snów brzuszki :*

Będę mierzyla, ale właśnie 138/88 nie jest tragedia... A on już skierował mnie do poradni patologii ciąży bo mówi ze to ciąża zwiększonego ryzyka, no nic jak trzeba pójdę tam... Zrobię wszystko dla maleństwa, ale tyle nerwów mnie to kosztuje musze dać na luz...

Ale jak mi sie szyjka zaczynala skracac to odrazu to zobaczył a jeśli chodzi o infekcje to ja zauważe jak bede miala a skoro nie zauważyłam to znaczy ze nie ma problemu albo moje ciało sobie z nia radzi. A wiadomo ze cytologie trzeba mieć i posiew na paciorkowca wiec ktoś tam zagladnie :)

Ewelina naprawde sie nie stresuj bo ten gin cos przesadził i niepotrzebnie cie stresował ale jak masz skierowanie to idź, nie zaszkodzi ci to :)

Dziewczyny mam pytanie... Czy wam też dokucza ból żołądka? U mnie od około 3 dni żołądek wieczorem bardzo boli...i nie wiem czy to ból z głodu czy z dupy wzięty bo jem i nic, wymiotuje i tez nic, herbatki pije i tez nic...no dosłownie nic nie pomaga.... A męczy :( do tego jak wymiotuje to tak jakby z krwią :(

reklama
Mitaginka, a długo Cię to męczyło? Bo ja po 3 dniach mam już dość :(

ta krew, to niby dużo jej nie ma...mam wrażenie, że to podrażnienia przewodu pokarmowego...

Oczywiście zapytam lekarza, bo w czwartek mam wizytę...

Do góry