reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Ja w ogóle ze smakami mam teraz dziwnie ;-)

Kupiłam ubranko, bardziej czekoladowe niż brązowe ale co tam. I tak się naszukałam. Co to w ogóle za wymagania :p

Zjadłam pizzę i poszłabym spać, a muszę po małą jechać ;-)

A ja zjadłam zapieknanke, miałam zjeść pół i pół na jutro sobie zostawić ale mnie pochłonęła :p
Cola mi troszkę pomagała ale miałam po niej mega zgagę. Na zgagę całal pierwszą ciąze brałam migdały, baaardzo pomagały.

Dziewczyny jak u was ze spaniem ?? W jakiej pozycji spicie bo ja na brzuchy i zaczyna mi trochę być niewygodnie ....

Asia ja mam juz mega cycory a przecież dopiero zaczelam ta ciaze i zle mi spac przez to nq brzuchu a tak wg w dalszym ciagu wstaje o 3 rano i spac nie moge

cycory nabrzmiałe i obolałe miałam w pierwszej ciży, natychmiast przestałam spać na brzuchu, teraz tylko sutki pobolewają :p

Cześć dziewczyny!
Nie wiem co odwaliło mojemu kotu (ma 5 miesięcy), ale od jakichś 2 tygodni zaczął polować na moją córkę! Najpierw niewinne zabawy, gdzie nie robił jej krzywdy, ale od kilku dni agresywnie ją atakuje, biedna ma podrapaną buzię, mało brakowało a parę razy zadrapałby jej oczko.
Mała go nie zaczepia, sam z siebie się taki zrobił ostatnimi czasy nie wiem co w tego kocura wstąpiło. Nie wiem czy go nie oddamy, bo boję się o córkę (ona biedna nieświadoma, nadal chce się z nim bawić, a ten dureń ją zaraz gryzie i drapie), a co jak drugiemu maluszkowi zrobi krzywde? Przestałam mu ufać.
Też macie takie problemy ze zwierzętami?

Hej dziewczynki, mam do Was pytanie :)

Jak się tylko dowiedziałam, że jestem w ciąży, to poszłam prywatnie do ginekologa. Później na drugą też, bo wcześniej nic nie widział. Karty ciąży mi jeszcze nie założył, ale dał mi listę badań do zrobienia no i mam kolejną wizytę 3.10. Sęk w tym, że nie mam kasy, żeby te badania robić prywatnie i myślę, czy nie zmienić lekarza na nfz, ale nie wiem jakie są długie kolejki? :)
Do tamtego zadzwonić, że rezygnuję z jego usług i przechodzę na nfz. czy wziąć od niego te zdjęcia usg i z tym już iść na fundusz?
Czy totalnie go olać i nawet nic nie mówić na nfz, że byłam prywatnie?
Zasypałam Was pytaniami, ale w sumie może tu znajdę odpowiedź :)):-):-):-):-)

reklama
Idź i tu i tu , nie rezygnuj
Poprostu na wizycie powiedz że zależy Ci na tym żeby za badania nie płacić i tyle

Mnie dzis spanie bierze mdło strasznie a tu jutro mam egzamin z teori w zasadzie to pryszcz tylko że po hiszpańsku ;) a z tym trichę gorzej bo widzę że w ciąży nie migę się skupić i ciężko z pamięcią szok :(

Do góry