chmurka- u nas tez nie bylo latwo. Ania prawie rok temu zaczela wolac siusiu, ale pojechalysmy na wiec do moich rodzicow na kilka dni i tam znowu nie chciala wolac. Zbuntowala sie i znowu byly pampersy. Gdy dowiedzielismy sie, ze beda blizniaki to "musiala" przypomniec sobie o sikaniu do nocnika (pampersyx3 to byloby bankructwo)...poszlo latwiej niz sie spodziewalam. I teraz juz ladnie wola....takze troszke cierpliwosci i bedzie dobrze. Powodzenia
reklama
eklerkaa
Fanka BB :)
Witam się w niedzielę.. zmieniałam suwaczek już nie jestem w ciąży ))
Mała dzisiaj w ogole w nocy mi nie spała, o coś jej chodziło, a ja nie wiedziałam co....
wstała o 2.30 i tak na 10 minut sobie drzemała i płacz... od wczoraj mi kupy nie zrobiła może o to chodzi?
Aśka - GRATULACJE kurde szybko wam te porody ida, ja juz powiedziałam W ŻYCIU ŻADNEJ CIĄŻY ŻADNEGO PORODU !!!!!! wytne sobie macice i wtedy bede 100 procent pewna że już wiecej tego koszmaru nie przeżyje.
Miłego dzionka życze )
Mała dzisiaj w ogole w nocy mi nie spała, o coś jej chodziło, a ja nie wiedziałam co....
wstała o 2.30 i tak na 10 minut sobie drzemała i płacz... od wczoraj mi kupy nie zrobiła może o to chodzi?
Aśka - GRATULACJE kurde szybko wam te porody ida, ja juz powiedziałam W ŻYCIU ŻADNEJ CIĄŻY ŻADNEGO PORODU !!!!!! wytne sobie macice i wtedy bede 100 procent pewna że już wiecej tego koszmaru nie przeżyje.
Miłego dzionka życze )
j-ulka
dzięki dziewczyny za wsparcie, ale niestety to nie mój czas:-(
wróciłam z IP, skurcze 20-30%, no i szyjka trzyma, więc mnie odesłali, a skurcze jak napierniczały tak napierniczają, tylko co 10-20 min:-(
o 13.00 odszedł mi jeszcze czop podbarwiony krwią...ale co z tego, akcja nic nie postępuje...
wróciłam z IP, skurcze 20-30%, no i szyjka trzyma, więc mnie odesłali, a skurcze jak napierniczały tak napierniczają, tylko co 10-20 min:-(
o 13.00 odszedł mi jeszcze czop podbarwiony krwią...ale co z tego, akcja nic nie postępuje...
eklerkaa
aaaa no dzisiaj SOBOTA xD
Julka - jeszcze troszkę i maleństwo będzie z Tobą!!!!!!!
SEMBO MAM NADZIEJĘ ZE MIŁO SPEDZILAS DZIEŃ na zakupach w londynie. Opowiadaj później jak było i co żeś se kupiła ; ))) Może po takim męczącym dniu urodzisz?
Julka - jeszcze troszkę i maleństwo będzie z Tobą!!!!!!!
SEMBO MAM NADZIEJĘ ZE MIŁO SPEDZILAS DZIEŃ na zakupach w londynie. Opowiadaj później jak było i co żeś se kupiła ; ))) Może po takim męczącym dniu urodzisz?
j-ulka
a ja na poniedziałek, bo wtedy mam masaż szyjki, a gdybym miała ten pieprzony masaż dziś to już by poszło, jestem tego pewna
najgorsze że przy poprzednim porodzie męczyłam się ze skurczami 2 dni na oksy z podobnymi bólami i dopiero mechaniczne skracanie szyjki pomogło:-(
a to naprawdę boli jak diabli...
najgorsze że przy poprzednim porodzie męczyłam się ze skurczami 2 dni na oksy z podobnymi bólami i dopiero mechaniczne skracanie szyjki pomogło:-(
a to naprawdę boli jak diabli...
natalia_bis
kinga ja dzisiaj w nocy czekałam na pobudkę i się przejechałam na tym czekaniu.... dzisiaj już taka głupia nie bedę tylko idę spać
julka matko współczuję...oby tym razem szybciej poszło.
eklerka nasza też nie chciała kupy robić i strasznie płakała jak na mm przeszlismy. teraz daję jej koperek do picia i jest ok. Przystawiaj częściej do piersi ale na krócej żeby więcej tego wodnistego piła to powinno pomóc.
julka matko współczuję...oby tym razem szybciej poszło.
eklerka nasza też nie chciała kupy robić i strasznie płakała jak na mm przeszlismy. teraz daję jej koperek do picia i jest ok. Przystawiaj częściej do piersi ale na krócej żeby więcej tego wodnistego piła to powinno pomóc.
No Julka - jesteś bardziej do przodu niż pozostałe dwupaki majowe Może dziś w nocy? I ty mi tu tłumacz zaraz - co to kurna jest mechaniczne skracanie szyjki?!?
Nudno tu dzisiaj jak pieron... wszystkie się bawią z dzieciaczkami, albo z mężami ;-):-)
Nudno tu dzisiaj jak pieron... wszystkie się bawią z dzieciaczkami, albo z mężami ;-):-)
reklama
mavika
Zapo, z tego co zauważyłam, to położne bardzo chętnie i pochopnie diagnozują skazę. Np mój chrześniak miał suchą skórę i już kuzynka miała kupować specjalne mleko a zmieniła oliwkę na balsam Hipp i skóra zrobiła się piękna. Na kilku forach też czytałam że tak robią. Ja narazie te pryszcze posmarowałam sudocremem, zobaczymy.
Kasienka, Aśka super! Gratuluję!!!!!!
Moje dziecko mnie terroryzuje z dnia na dzień coraz bardziej. Jak tylko się obudzi, to by tylko ciumkał i ciumkał. Skapitulowaliśmy i dziś poszedł w ruch smoczek...No trudno. Wolę to niż się zniechęcić do karmienia i wyć z bólu...
Kasienka, Aśka super! Gratuluję!!!!!!
Moje dziecko mnie terroryzuje z dnia na dzień coraz bardziej. Jak tylko się obudzi, to by tylko ciumkał i ciumkał. Skapitulowaliśmy i dziś poszedł w ruch smoczek...No trudno. Wolę to niż się zniechęcić do karmienia i wyć z bólu...
Podziel się: