reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Gratuluje nowym mamusiom!

dziewczyny mam pytanie, jak sie te skurcze odczuwa, czy to w czesci brzucha gornej/dolnej czy tam na dole. Bo ja mialam juz 3 razy rowno co 30min klucia tam na dole, az takie ze podskoczylam, ale nie takie skurczowe tylko ostre uklucia. I tez nie takie jak na okres bo zwykle boli od jajnika do jajnika a tu nic. Czytalam, ze to niby od gory brzucha promieniuje w dol i na plecy, wiec co toto u mnie??? zauwazylam tez po tych ukluciach wiecej sluzu ale nie jest niczym podbarwiony. Zglupialam juz :baffled:

Zapo - wszystkiego dobrego :happy:

joasia81 - zdecydowanie na dole, ale promieniuje na cały brzuch

ardzesh - ja dziś poodkurzałam i uważam to za wielki wyczyn:-p:sorry2:

A tak w ogóle, to cytryna wykrakała i u mnie ból piersi. Prawą mi lekko rozsadza momentami. A cały czas czuję taki tępy ból. Wysłałam Małża po kapustę...

fiołkowa mi na kamienie w piersiach pomagał też masaż pod gorącym prysznicem...

joasia ja czułam skurcze w dole brzucha a krocze to mnie bolało tak jakby mnie ktoś tam skopał nic mnie nie dźgało:tak:

mavika ja mam to szczęście że Ada ma piękną skórę, ostatnio nawet zachwycała się nią pediatra i się śmiała, że napewno taka idealna nie zostanie i się zepsuje. Na razie tylko drobne potóweczki ale przemywam jej buźkę wodą w ciagu dnia i znika:-)

Mój wysłany po kapustę Małż pojechał sobie jeszcze do kolegi... W efekcie, ja zasypiam na stojąco, cycki nadal bolą, a kapustę to on sobie może teraz w D wsadzić:wściekła/y: Idę spać:dry:

reklama
melduje się szybciutko, nie rodzę i raczej nie będe w krótce, mam gości w domu, wyprawa Londyńska zmieniłą się w posiadówkę u nas i mam teraz szwagra na noc więc ten ... :p Panowie nie trzeźwi w razie czego taksi na porodówkę biorę dziś hehe

Do góry