reklama
U nas też smoczek w użyciu. Inaczej by nas zajechala! Dziś od rana zasnela raz na 40min a tsk to kweka non stop.
Usypia na rękach, kładę ją do kołyski, 15min i już po zawodach! Ehh...
Jedynie wczoraj po kąpieli spala ponad 4h...
Sembo jak zakupy?
Uwazaj bo podzialaja ja na porodowke po 4h lazenia po galerii trafiłam; P
Usypia na rękach, kładę ją do kołyski, 15min i już po zawodach! Ehh...
Jedynie wczoraj po kąpieli spala ponad 4h...
Sembo jak zakupy?
Uwazaj bo podzialaja ja na porodowke po 4h lazenia po galerii trafiłam; P
Ostatnia edycja:
mavika
Fanka BB :)
citrus, nie martw się, ja też...
nanu, u mnie dokładnie to samo...Chciałam uniknąć smoka, ale widzę że się nie da, bo nawet do wc nie mogę wyjść. A skoro mu dam cyca co 2-3 godziny, aktywnie poje 10-15 min z jednego a potem kilka min z drugiego to chyba nie jest głodny? Naczytałam się, że smoczek zaburza technikę ssania piersi, ale bez przesady, przecież nie będzie siedział z tym smokiem non stop. Jak zasypia to wypluwa, a muszę przyznać że skutecznie go uspokaja.
nanu, u mnie dokładnie to samo...Chciałam uniknąć smoka, ale widzę że się nie da, bo nawet do wc nie mogę wyjść. A skoro mu dam cyca co 2-3 godziny, aktywnie poje 10-15 min z jednego a potem kilka min z drugiego to chyba nie jest głodny? Naczytałam się, że smoczek zaburza technikę ssania piersi, ale bez przesady, przecież nie będzie siedział z tym smokiem non stop. Jak zasypia to wypluwa, a muszę przyznać że skutecznie go uspokaja.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
dzięki dziewczyny za wsparcie, ale niestety to nie mój czas:-(
wróciłam z IP, skurcze 20-30%, no i szyjka trzyma, więc mnie odesłali, a skurcze jak napierniczały tak napierniczają, tylko co 10-20 min:-(
o 13.00 odszedł mi jeszcze czop podbarwiony krwią...ale co z tego, akcja nic nie postępuje...
Mam nadzieję, że jednak się rozwinie!!!
Mavika u mnie sudocrem większych efektów nie dał...
Ej ja mam dziś imieniny i chcę jakieś imieninowe dzieciątko. Dwupaki do roboty!!!
natalia_bis
Fanka BB :)
Zapo wszystkiego dobrego:-)!!!!
ardzesh nie bawią się tylko kurna sprzątam i sprzatam i skończyć nie mogę a dziecko podrzuciłam tatusiowi;-)
ardzesh nie bawią się tylko kurna sprzątam i sprzatam i skończyć nie mogę a dziecko podrzuciłam tatusiowi;-)
zapo - wszystkiego naj! Ale ode mnie dostaniesz prezent z opóźnieniem nie żeby na złość... ale jakoś tak nie czuję się dzisiaj do porodu
Natalia - wlaśnie dzisiaj pomyślałam sobie, że wasze codzienne teksty od miesiąca, że non stop sprzątacie działały na mnie mobilizująco i też sprzątałam. A dzisiaj uzmysłowiłam sobie, że większość urodziła i już jakoś nie sprząta... i dzisiaj obudziłam się w "syfie" ;-) Proszę mi tu meldować, że sprzątacie
Natalia - wlaśnie dzisiaj pomyślałam sobie, że wasze codzienne teksty od miesiąca, że non stop sprzątacie działały na mnie mobilizująco i też sprzątałam. A dzisiaj uzmysłowiłam sobie, że większość urodziła i już jakoś nie sprząta... i dzisiaj obudziłam się w "syfie" ;-) Proszę mi tu meldować, że sprzątacie
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
No zlitujcie się... Wypuśćcie te maluchy! Znowu chyba jakiś weekendowy przestój.
reklama
Podziel się: