reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Po krótkim spaceeeeerzeeeee... Gorąco jak w psiarni, a ja w połogu pocę się niesamowicie, NIESAMOWICIE. Czytałam, że może tak być, ale k*rwa bez przesady :dry:

reklama
U nas też smoczek w użyciu. Inaczej by nas zajechala! Dziś od rana zasnela raz na 40min a tsk to kweka non stop.
Usypia na rękach, kładę ją do kołyski, 15min i już po zawodach! Ehh...
Jedynie wczoraj po kąpieli spala ponad 4h...

Sembo jak zakupy?
Uwazaj bo podzialaja;) ja na porodowke po 4h lazenia po galerii trafiłam; P

Ostatnia edycja:
citrus, nie martw się, ja też...:zawstydzona/y:

nanu, u mnie dokładnie to samo...Chciałam uniknąć smoka, ale widzę że się nie da, bo nawet do wc nie mogę wyjść. A skoro mu dam cyca co 2-3 godziny, aktywnie poje 10-15 min z jednego a potem kilka min z drugiego to chyba nie jest głodny? Naczytałam się, że smoczek zaburza technikę ssania piersi, ale bez przesady, przecież nie będzie siedział z tym smokiem non stop. Jak zasypia to wypluwa, a muszę przyznać że skutecznie go uspokaja.

dzięki dziewczyny za wsparcie, ale niestety to nie mój czas:baffled::-(

wróciłam z IP, skurcze 20-30%, no i szyjka trzyma, więc mnie odesłali, a skurcze jak napierniczały tak napierniczają, tylko co 10-20 min:-(

o 13.00 odszedł mi jeszcze czop podbarwiony krwią...ale co z tego, akcja nic nie postępuje...

Mam nadzieję, że jednak się rozwinie!!!

Mavika u mnie sudocrem większych efektów nie dał...

Ej ja mam dziś imieniny i chcę jakieś imieninowe dzieciątko. Dwupaki do roboty!!!

zapo - wszystkiego naj! Ale ode mnie dostaniesz prezent z opóźnieniem :p nie żeby na złość... ale jakoś tak nie czuję się dzisiaj do porodu ;)
Natalia - wlaśnie dzisiaj pomyślałam sobie, że wasze codzienne teksty od miesiąca, że non stop sprzątacie działały na mnie mobilizująco i też sprzątałam. A dzisiaj uzmysłowiłam sobie, że większość urodziła i już jakoś nie sprząta... i dzisiaj obudziłam się w "syfie" ;-) Proszę mi tu meldować, że sprzątacie :D

reklama
Sto lat Zapominajko!
Co.do tego.tradziku to myślę ze mało które dziecko ma idealna skórę zwłaszcza tak malutkie. Wg mnie to nie skaza.

Do góry