reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

sembo - gratulacje :happy2:

citrus - Łucja też tak spała, przeszło jej 3 dni temu:dry:

flądra - pokaż nowy fryz:cool2:

fstydzem się :-p zresztą nie taki nowy, od 10 lat wygladam tak samo tylko raz jasniej raz ciemniej, raz krócej raz dluzej, raz grzywa prosta raz na skos...nudna fryzurowo jestem, ale jakos tak mi nalepiej :-)

sembo...no to super!

reklama
heloł;

Aśka już po, to dziś Julka?

Moja też lewą cyckę preferuje i lewa bardiej mleczna.

Spać mi się chce,

Siemka Mamusie:-)
Dzisiaj w nocy zachowałam się jak typowa obieta w ciąży. Nie mogłam zasnąć, bo byłam wnerwiona sama nie wiem na co ale mną trzepało ze złości, więc wstałam i udałam się do kuchni. Otworzyłam lodówkę, zjadłam kawałek kiełbasy wiejskiej po czym zagryzłam ją 3 kanapkami z nutellą :szok::-D:-D A nad ranem taka zgaga mnie męczyła, że szkoda mówić:-D

Julka trzymamm kciuksy &&& !!:-)

Witam sie :-) .A pisalam ze 17 maja bedzie szczesliwy Asia ,Kasienka Gratulacje ;-).Sembo teraz ty :-D:-D trzymam kciuki .

A moje dziecie spi czas cos kolo siebie zrobic bo wygladam strasznie ......

Zapominajka- Mi tez sie spac chce ,,potrzebna mi niania na noc ;-) .

Zrobiłam pedicureeeee, żółty lakier na pazurach, dziecię się kokosi, oczami strzela na prawo i lewo, a cichy jak trusia i świat obserwuje. Ojca obsiurał dwa razy podczas przewijania... :laugh2:
A w czwartek rano moi rodzice przyjeżdżają do Gdańska... Mam nadzieję, że nie będą mi siedzieć na głowie dłużej, niż trzeba, a faktycznie zajmą się wypoczynkiem :cool2:

moje pierwsze dziecię spało 3 mc, budziło się na jedzenie co 3 godz z zegarkiem w ręku a tak spało, a teraz młoda rzadko kiedy idzie od razu spać po karmieniu :wściekła/y:trzeba ją ponosić, poprzytulać, pobujać i tak z godzinę do trzech :no: już zaczęłam podejrzewać że może głodna i nie dojada? ale wkładki mokre, jak ssie to widzę że leci coś tam na wadze przybiera, ale czy to możliwe żeby noworodek był taki stękający bez powodu?? bo póki co zabawki jej nie ruszają, sama posiedzi 5 minut i ryk.... ehhh a miało być tak pięknie jak z pierwszym....
do tego zaczynam akcję odpieluchowania z pierwszym a ten nic a nic nie kuma.....
piękna pogoda a my bez planów, bo młoda właśnie zasnęła a jak nie śpi to stęka więc ciężko się gdzieś ruszyć, a tu już pora obiadowa się zbliża, a na obiad też póki co nic się szykuje....

cytrynka korzystaj póki możesz bo moja już też coraz mniej śpi w dzień za to uwaga, uwaga wczoraj pospała od 20 do 2 hurrrraaaa
szkoda tylko że głupia matka czekała do 24 prawie licząc że się Ada na karmienie obudzi:dry: drugi raz taka głupia nie będę....

Aśka super, że już po..... szybko poszło:-)

Julka goń Asię przecież macie razem w szpitalu być....trzymam &&&&&

Elajar ciemieniucha często w brwiach i za uszkami lubi być, moja miała poczatki na skroniach ale kapiele w emolientach pomogły.

kolorowa na zgagę polecam maallox

dziewczyny uważajcie z przystawianiem tylko do jednej piersi...synek koleżanki też bardziej lewą sobie upodobał a że jej tak było wygodnie bo się męczyć z nim nie musiała to mu z jednej dawała i teraz jak karmić skończyła to ta lewa niestety cały czas o 1 rozmiar większa została. Bardzo mnie uczulała jak jeszcze były u mnie nadzieje na karmienie żebym pilnowała i równo do obu piersi przystawiała bo ona ma teraz kłopot:eek:

reklama
chmurka - Łucja to samo, nic nie mogę przy niej zrobić, bo od 3 dni jest kryzys "bez mamusi ani rusz":no:
pieluchami się nie przejmuj: Kuba w zeszłym roku mógł mieć 100x tłumaczone, gdzie i jak się siusia, a i tak parę razy zalał łóżko. Za to teraz, jakoś od lutego, wszystko załapał w mig i jest po problemie :tak:

Do góry