Aska - super!gratulacje
j-ulka - wow czyżbyś dzisiaj zaskoczyła? :> powodzenia w rozkręcaniu!
Nanu - narośl koło uszka może być związany z układem moczowym? w życiu bym nie przypuszczała... Ale jestem przekonana, że u Was się to nie sprawdzi!
A ja się pytam, dlaczego od poniedziałku do piątku cholernie ciężko dobudzić mi córę do przedszkola o godz 7 rano (czasem nawet później!) a jak przychodzi weekend i można se dłużej pospać to ZAWSZE wstaje ok 6!?! i marudzi, że głodna, że chce kakao, że koniec spania bo już jest dzień itd!?!
j-ulka - wow czyżbyś dzisiaj zaskoczyła? :> powodzenia w rozkręcaniu!
no często dzieciaczki wolą lewą pierś ponoć przyssane i przytulone do lewej piersi słyszą znajome z życia płodowego bicie serca mamy Uważaj, bo moja koleżanka z forum lutowego dwójkę dzieci wychowała tylko na lewej piersi. Prawa została odrzucona.Ech, Mati zlewej piersi je, aż wydaje odgłosy jak z horroru, a z prawej nie robi tak :/ ssie lepiej lewą, niż prawą, skubany...
Nanu - narośl koło uszka może być związany z układem moczowym? w życiu bym nie przypuszczała... Ale jestem przekonana, że u Was się to nie sprawdzi!
A ja się pytam, dlaczego od poniedziałku do piątku cholernie ciężko dobudzić mi córę do przedszkola o godz 7 rano (czasem nawet później!) a jak przychodzi weekend i można se dłużej pospać to ZAWSZE wstaje ok 6!?! i marudzi, że głodna, że chce kakao, że koniec spania bo już jest dzień itd!?!