reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kolorowa, mysiak nie mozecie rodzic w czerwcu bo serio ja czuje ze bede ostatnia z majowek!! :p ah i Gniecha jeszcze! :) I o ktorej jeszcze zapomnialam? Ile nas jest jeszcze w dwupaku?

cytryna - podobno liscie kapusty trzeba przykladac. Ale moze dziewczyny cos innego Ci doradza...

kolorowa - chyba jest tak jak piszesz. Pamietaj zeby miec skrocony odpis Twojego aktu urodzenia do USC! Do USC wystarczy jak ojciec pojdzie - nie trzeba isc w dwojke.

Kasienka - gratulacje!!!!!

Ostatnia edycja:
Kolorowa, mysiak nie mozecie rodzic w czerwcu bo serio ja czuje ze bede ostatnia z majowek!! :p ah i Gniecha jeszcze! :) I o ktorej jeszcze zapomnialam? Ile nas jest jeszcze w dwupaku?

cytryna - podobno liscie kapusty trzeba przykladac. Ale moze dziewczyny cos innego Ci doradza...

kolorowa - chyba jest tak jak piszesz. Pamietaj zeby miec skrocony odpis Twojego aktu urodzenia do USC! Do USC wystarczy jak ojciec pojdzie - nie trzeba isc w dwojke.

Kasienka - gratulacje!!!!!

haha, dobrze, że nam nie pozwalasz:-D bardzo chciałabym Cię posłuchać i nie być czerwcówką :D

Dzięki Dziewczyny za ODP!!!!

Cytryna to minie , ja aż zaciskałam zęby jak go przystawiałam , ale już jest lepiej. Na zapalenie piersi faktycznie liście kapusty są super.

Sembo moje dziecko zdrowe sie urodziło, ale mylisz mnie z inną dziewczyną, moje nie miała dużego prawdopodobieństwa zespołu downa. Co do moich przejść to przyplątała mi się choleostaza pod koniec ciązy i wylądowałam w szpitalu , no i wcześniej przy niej rozwiązuje się ciąże , a poza tym mały miał decelerację no i szybko na stół.

Zapominajka mój też ma te pryszcze nawet dośc sporo , położna powiedziała , że to trądzik , ale już się boję tej skazy.

musialam cie pomylic w takim razie, wiem ze jedna z dziewczyn miala ten problem na samym poczatku ciazy, dostala wysoki wsp i mogla sie zdecydowac na aborcje jednak zatrzymala ciaze... czy ktos kojarzy o kim mowie?

ja kojarzę, że jakoś niedawno któraś pisała, że jej dziecko urodziło się z zespołem downa.. ale która to była to nie pamiętam...

edit: znalazłam... Agara

Pola, jeśli Kolorowa nie ma ślubu z ojcem dziecka, to muszą iść razem do usc, bo ona jako matka musi potwierdzić, że jej partner jest ojcem dziecka i muszą się oboje podpisać. Jeśli idą do usc w którym nie byli rejestrowani jako dzieci, muszą mieć swoje akty urodzenia. Nadaję na świeżo, bo w ubiegłym tygodniu byliśmy, a też żyjemy bez ślubu :)))))

Sembo, to Alfa mówiła.

Zapominajka, cała pierś, ale Budda possał porządnie i przeszło trochę ;) Mati zyskał pseudo Budda, bo jak się obeżre jak prosiaczek, to ma minę jak wyżej wymieniony ;D

Ostatnia edycja:
reklama
cześć babeczki! wpadłam się przywitać! jutro już chyba będzie normalnie... od pogrzebu siedzieliśmy u teściów, mama się bała tak po pogrzebie tej strasznej ciszy... babcia pochowana więc wracamy do codzienności...

widzę że ostro pogaduszki lecą:)cytrynko pytaj śmiało!!! przeżyłam 3 zapalenia piersi więc wiem co to, a brodawki też swoje znają- strupy, krwiaki, ból jak diabli przy ssaniu i aż w kręgosłupie i mózgu mnie bolało!!!!!!!! GDZIE CIĘ BOLI??

Ostatnia edycja:
Do góry