reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Aisha generalnie to raczej trzeba unikać aż takiego napinania.
ja na Hobbita nigdy bym nie poszła, ale to moje osobiste zdanie . to nie mój rodzaj filmu.
Zapominajka na podyplomowe robilam w Wyżej Szkole Menadżerskiej na Kaweczyńskiej. praktyki Centrum Szkoleniowe Doradcze.
ja po 5 latach pracy na budowie po budownictwie na politechnice stwierdziłam , ze pora na zmiane ;-)
a Ty w tym pracujesz?
mój mąż robi jakiś makaron.:)

reklama
Kurde robiłaś praktyki tam gdzie ja.
Tylko ja wcześniej :-D

A jako zarządca nie pracowałam. Chciałam, ale rynek bardzo jest zamknięty.
Pracuję jako pośrednik i teraz właśnie tę licencję powinnam bronić. Tylko, że nie mogę się za pracę zabrać :dry:

aisha ja robię tak jak fiołkowa.:-)
zapominajka a ja w tym pracuje od roku. rzuciłam budowę z dnia na dzień i poszłam do innej firmy/innego zawodu. na szczęście udało mi się dostać awansem prace, bez doświadczenia.

Aisha ja właśnie z WC wróciłam i też się miałąm zapytać. staram się nie przeć bo nie wolno ale zazwyczaj przed mam skurcze jelitowe i czasem się boję czy to nie te normalne... w kibelku tak mnie kurczyło że aż kręgosłup bolał. potem nospa i przechodzi:)
Lekarz mi mówił że jak zapiera za mocno można odstawić na tydzień witaminy bo tam jest żelazo i inne mające wpływ na zaparcia. a z czopkami lepiej nie przesadzać bo się organizm przyzwyczaja.
Mnie pomaga kawa bezkofeinowa-zawsze po 2 godzinach lecę na posiedzenie:)

Wszystko mnie swędzi. Mam tak cholernie suchą skórę na rękach i plecach, że tylko siedzę i każę się drapać. Oszaleję :crazy:

reklama
Witam sie dopiero teraz poswiatecznie, ale jak to w swieta odwiedziny, wyjazdy itp. Dopiero dzis mam czas odziapnac, lece was nadgonic, choc widze nie tak zle przez te 4 dni ;))

Do góry