reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Wiecie co? Gdyby tak założyć firmę usługową, gdzie zatrudnia się ludzi do miziania po plecach i drapania, to możnaby zbić na tym majątek, przecież każdy lubi być miziany :-D

na zaparcia to chyba jablka pomagają, chyba bo ja nie mam problemu na szczęście, ale jak zjem coś niezdrowego to zaraz wsuwam 3 jabłka i rano normalnie w kibelku ląduję...

mnie wybrzyszyło sporo po świętach i w ogole czuję się w sumie strasznie (staram się w to nie wkręcac bo takie jest życie, ale...) na buzi strasznie przytylam i mam drugą brodę:baffled:, nie lubie byc okrągła jak księżyc w pełni, najlepiej się zawsze czulam z lekko "zapadniętymi" policzkami

poza tym zawsze chciałam, ze jak będę w ciąży to żeby było ją widac z przodu tylko, ale niestety moje plecy zrobiły się jakieś ogromniaste

ahhh....jak się będę zagłębiac to dola załapie :dry:

Flądra! Ja też wolę mieć lekko zapadnięte policzki, a zaczynam się niestety powolutku zaokrąglać. Całe życie byłam pierdzielonym tłuściochem (ponad 110 kg) i nie chcę tego przechodzić ponownie, gdy już poznałam, jak to jest wyglądać NORMALNIE :dry:

Cytryna nie marudź;-) akurat Ty z Twoim zacięciem to najszybciej zgubisz nadprogramowe kilogramy;-) przegonisz nas wszystkie i jeszcze będziesz nas popędzać:angry:

Nie mówię, że nie zgubię, tylko że TERAZ się zaokrąglam, co niestety nie należy do najprzyjemniejszych aspektów ciąży i straszliwie mnie irytuje... :-D Ale że mało która ciężarówka wygląda naprawdę sexy i atrakcyjnie (chyba, że zachodzące w ciążę supermodelki, a to też nie każda), to jedyne, co mnie pociesza... :-D

Dość marudzenia, do kina spadam! :laugh2:

Ja kobietki jeszcze sie w kurtke dopinam, ale juz na ledwo ledwo.. opieta na brzuchu i na cyckach... kieszenie sięprawie rwą... ale ja mam starą kurtkę więc mi jej nie żal...

tyje narazie w brzuchu, wszedzie indziej schudłam... ale sie ciesze bo ja mam duzą nadwage i w sumie ciesze sie ze nic nie przybrałam jeszcze.

Jejq kobietki moje cycki są straszne... wystarczy ze moj chłop je dotknie a mi sie juz chce seksu... aaaaaaa.. masakra... normalnie chętka mi wrociła bo przez pierwsze 4 miechy to ni hu hu... nie miałam na nic ochoty.... a teraz bym mogła kilka razy dziennie ale sie boje... bo w pierwszej ciazy zaszalelismy i zaczełam krwawic w 27tyg wiec teraz jakaś ostrożność się wkradła...

ja jakos tak z brzuchem nie potrafię, zwłaszcza jak mnie łapal za brzuch podczas:baffled: to mu powiedziałam, żeby nie ruszał, bo tam jest dzidzia i tak podczas seksu to mi się w sekunde odechciewa...a poza tym zaczęliśmy raczej zadowalanie mojego męzulka bo mnie cos ta chcica II trymestru jakos nie dosięgła i poza tym boli mnie bardzo podczas:no:

no i do tego okrągła wszędzie jestem, więc też zero seksapilu we mnie

reklama
No mnie ta ochota od cycków sie chyba wzieła hyhyhy ale to dopiero tak od tygodnia widze u siebie a tak wogole nie miałam ochoty i chłopu zostawała reczna robota...

Do góry