reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Aisha generalnie to raczej trzeba unikać aż takiego napinania.
ja na Hobbita nigdy bym nie poszła, ale to moje osobiste zdanie . to nie mój rodzaj filmu.
Zapominajka na podyplomowe robilam w Wyżej Szkole Menadżerskiej na Kaweczyńskiej. praktyki Centrum Szkoleniowe Doradcze.
ja po 5 latach pracy na budowie po budownictwie na politechnice stwierdziłam , ze pora na zmiane ;-)
a Ty w tym pracujesz?
mój mąż robi jakiś makaron.:)

reklama
Kurde robiłaś praktyki tam gdzie ja.
Tylko ja wcześniej :-D

A jako zarządca nie pracowałam. Chciałam, ale rynek bardzo jest zamknięty.
Pracuję jako pośrednik i teraz właśnie tę licencję powinnam bronić. Tylko, że nie mogę się za pracę zabrać :dry:

aisha ja robię tak jak fiołkowa.:-)
zapominajka a ja w tym pracuje od roku. rzuciłam budowę z dnia na dzień i poszłam do innej firmy/innego zawodu. na szczęście udało mi się dostać awansem prace, bez doświadczenia.

Aisha ja właśnie z WC wróciłam i też się miałąm zapytać. staram się nie przeć bo nie wolno ale zazwyczaj przed mam skurcze jelitowe i czasem się boję czy to nie te normalne... w kibelku tak mnie kurczyło że aż kręgosłup bolał. potem nospa i przechodzi:)
Lekarz mi mówił że jak zapiera za mocno można odstawić na tydzień witaminy bo tam jest żelazo i inne mające wpływ na zaparcia. a z czopkami lepiej nie przesadzać bo się organizm przyzwyczaja.
Mnie pomaga kawa bezkofeinowa-zawsze po 2 godzinach lecę na posiedzenie:)

Wszystko mnie swędzi. Mam tak cholernie suchą skórę na rękach i plecach, że tylko siedzę i każę się drapać. Oszaleję :crazy:

reklama
Witam sie dopiero teraz poswiatecznie, ale jak to w swieta odwiedziny, wyjazdy itp. Dopiero dzis mam czas odziapnac, lece was nadgonic, choc widze nie tak zle przez te 4 dni ;))

Do góry