reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

laski ale się dziś wściekłam na służbę zdrowia! Od wczoraj napitala mnie z boku brzucha jak podczas owulacji tylko dosłownie ciąglę, w pracy się zaniepokoiłam bo bolało mnie coraz bardziej na dodatek pogoniło mnie raz do toalety plus mała się nie ruszała wczoraj nic więc stwierdziłam że zadzwonię do szpitala zapytam czy powinnam przyjechać. Najpierw na położnictwo się dodzwonić nie mogłam bo sobota i zamknięte :/ Dzwonie na główny, prosze o konsultacje a ci że mnie przełączą i 20 minut na telefonie czekam i czekam... Przerwy mi pół zleciało. Wreszcie ktoś odebrał, wiem opowiadam co i jak ona zadała kilka pytań i takowo mi rzecze: że dziecko nie czułam to nic bo to dopiero 19 tydzień, co do bólu brzucha to dlatego że sie macica rozciąga a jak mi bardzo przeszkadza to mogę paracetamol wziąć.
Noż kurde nawet nie zaproponowała żebym wpadła na przegląd :/

reklama
nie wiem kurde, no ale to moja pierwsza ciąża więc skąd mam wiedzieć co jest w porządku i normalne a co jest objawem czegoś złego? Lepiej bym się poczuła jakby chociaż ktoś mnie zobaczył, sprawdził... cokolwiek...

Zapominajka, racja! "Hobbit" dupy nie urywa, ja tak z dobrego serca daję mu na Filmwebie 7 na 10. Trochę się wynudziłam :sorry2:

Ej, pozwolicie, że zapytam... Co ma dziecko w brzuchu do seksu? Zabrzmiało tak, jakby miało się oburzać na wasze łóżkowe "bezeceństwa" :-D Są takie kobiety, które w trakcie ciąży i po ciąży o seksie nie myślą już w ogóle, bo przecież dziecko. Nie idźcie tą drogą! :-D

Sembo, a macie tam chociaż coś takiego jak SOR?

nie... jakoś koło 16:00 mi przeszło. Możliwe że to był jakiś nerwoból... Pies wie, w końcu nikt mnie nie sprawdził;/

Nasza częstotliwość fuku-fuku spadła jakoś 5 krotnie... Głównie dlatego że M. obchodzi się ze mną jak z jajkiem a ja takich zabaw nie lubię nudzę się po prostu. Ja jestem zwolenniczką perwersji w łóżku :>

SOR?? O___O

Ostatnia edycja:
u nas z seksem różnie:) Najpierw ja miałam chcice a S się bał i działo się ale innymi metodami, potem mnie coś odrzuciło i różnie bywało... a teraz S napalony na maxa (się nie dziwię jak sutki me nieposkromione sterczą 24h), a ja? różnie:p ale seksimy się:) i nie mam jakoś zahamowań przez to że dziecko... niech się uczy:p

sembo
cieszę się że już ok:)

Sembo, piona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D Jak sobie pomyślę, że chłop mój miałby mnie głaskać zamiast porządnie bzyknąć, to by mi się w sekundzie seksu odechciało. Irytuje mnie tylko, że nie mogę szaleć, bo trochę mnie jednak w środku boli i nie każda pozycja teraz pasuje :dry: Dobrze, że chociaż za włosy można ciągnąć :-D

A macie bole "pochwy"? jejq ja mam takie wrazenie czasami jakby mnie pochwa bolała...albo "krocze" jakby mi sie kosci rozłaziły jakieś czy co.... w pierwszej ciazy tego nie miałam kurcze....

reklama
Do góry