reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Ja już bym chciała wiedzieć co ten bąbel ma między nogami, to też bym zaczęła kompletować wyprawkę, a tak mam wózek, łóżeczko, 4 komplety pościeli, osłonki na łóżeczko. Ale moja szwagierka już zapowiedziała, że będziemy w święta przebierać ubranka po ich małym - większość tych ubranek przysłała nasza teściowa z USA :)

reklama
chyba faktycznie chyba coś jest z tymi teściowymi i zięciami.. bo moja mama wysłała nam dzisiaj paczkę: najwięcej oczywiście upominków dla wnusi, potem zięć (nawet jego ulubioną herbatę z opuncją wysłała) a na ostatnim miejscu córeczka.

jeśli chodzi o wyprawkę to dla dziewczynki mam pełną.. nic nie muszę kupować.. a jak będzie chłopak to mam tylko kołyskę, łóżeczko i wózek... wszystko inne różowe i już tatusiek zapowiedział że nie będę synusia krzywdzić np. różową matą, czy karuzelą :zawstydzona/y:

a ja na 15 30 ide do poloznej, a w piatek znowu na usg, moze w pt powiedza kim jest drugi lokator:szok:

dziolchy, fajny program na tlc, "polakow awantury o remont"

wiecie co, juz tak sie przyzwyczalam do tego ze lokatorow jest dwojka, ze Wy mi sie jakies dziwne wydajecie z jedynkami:-D

Ja z wyprawki sporo bede miec po coreczce, bo druga tez bedzie dziewczyna, wiec pewnie niewiele dokupimy, kombinezonow zimowych napewno nie bede kupowac na zapas bo dziecko rosnie i nigdy nie wiadomo jak bedzie, bodziaki czy pajace zawsze mozna kupic bo raczej na kazda pore sie przydadza. co do tych pierwszych rozmiarow to wszystko zalezy jak duze bedzie dziecko, nam niby prognozowali ze pierwsze urodzi sie 3300 a mala urodzila sie 2700 i 53 dluga bo miala hypotrofie, wiec na poczatek sporo ciuszkow bylo przyduze;-), ale np maluch mojej znajomej urodzil sie 61 cm dlugi i wszystkie ubranka 56 byly juz na starcie za krotkie :-D, dobrze ze ubezpieczyli sie w kilka ciuszkow w rozmiarze 62

A ja i tak jestem w czarnej dupie, bo najpierw muszę kazać chłopu powynosić swoje graty, żebym mogła gdziekolwiek łóżeczko wstawić :-D Ubranek mam aż 3 sztuki, a i tak wszystko kupię dopiero, gdy płeć poznam :sorry2:

A ja się cieszę bo ich Igor też jest z maja więc rozmiarowo ubrania powinny pasować. No może poza tą różnicą o której mówiłaś biedronka, ale na to już nie mam wpływu. Zresztą teściowa już się dopytuje co będzie i wiem to na pewno, że będzie szalała zakupowo dla kolejnego wnuka.

Kaja a jak tam są dwie dziewczyny to mężowy będzie się cieszył??? czy po cichu liczy na syna ;) trzymam &&&& za wizytę. Daj znać .czy wszystko ok

Cytryna nadrobisz z zakupami ;)

Ostatnia edycja:
A ja się cieszę bo ich Igor też jest z maja więc rozmiarowo ubrania powinny pasować. No może poza tą różnicą o której mówiłaś biedronka, ale na to już nie mam wpływu. Zresztą teściowa już się dopytuje co będzie i wiem to na pewno, że będzie szalała zakupowo dla kolejnego wnuka.

Kaja a jak tam są dwie dziewczyny to mężowy będzie się cieszył??? czy po cichu liczy na syna ;)

Cytryna nadrobisz z zakupami ;)

bedzie, bedzie...chociaz, wiadomo, ze chcialby miec jednego chlopaka wsrod tylu bab:-D..
smieje sie czy podola zarobic na wydatki czterech dziewczyn, bo dziecko Maria dostaje wszystko czego zapragnie poki co, liste prezentow "potrzebnych" nosi chyba caly czas w kieszeni:-D

reklama
Ja w tym roku nie kupuję moim dziewczynom prezentów :-) Pod choinką będzie kasa:-p;-) no i jakiś drobny upominek, ale już bez szaleństwa. Dla męża jeszcze muszę upolować jakiś fajny portfel, dla ojca kupię sweter, a dla szwagrów kosmetyki i będę miała z głowy.

Do góry