kessy_3105
Fanka BB :)
Kitka faktycznie sytuacja wygląda kiepsko... dobrze że chociaż Twoja siostra może się z nią widywać...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kitka faktycznie sytuacja wygląda kiepsko... dobrze że chociaż Twoja siostra może się z nią widywać...
Ej, nie wciągnęło mnie do klopa! Zapomniałam powiedzieć, że lecę do Biedrony po twarogi (w końcu skądś ten mój dzieć musi mieć wapń)![]()
Jakąś listę zakupów muszę zrobić, bo przecież kurza stopa święta idą, a ja jestem z ręką w nocniku... W sobotę lecimy do kina, bo w Heliosie z okazji dwudziestych urodzin mają bilety na każdy film tylko za 10 złotych, więc po zakupach wpadniemy się rozerwać, a później już jakoś do Hobbita przeczekać![]()
O czymś to ja miałam... aaa, no tak. Jestem macochą chłopaka młodszego ode mnie o cztery lata (ma 20 :-)). Kto mnie przebije?Oczywiście weźcie tę "macochę" w cudzysłów :-) Młody traktuje mnie jak siostrę, lubi mnie (pewnie dlatego, że nie musi ze mną mieszkać
) i generalnie zero stresu, że jestem kobietą jego ojca
![]()
Kaja, płakać mi się zachciało, jak napisałaś o tym chłopcu. Ja kuźwa nienawidzę się wzruszać, gdy mowa o nieszczęśliwych ludziach (bardziej dotykają mnie problemy bezdomnych czy katowanych psów), ale chyba w ciąży nabrałam jakiejś empatii, czy co, bo strasznie mnie pewne rzeczy ruszają.
Aaaaaa, a co do prezentów, to my z W. zdecydowaliśmy, że po prostu kupimy parę rzeczy dla dzidziusia, ale moja mama i tak powiedziała, że wyśle mi forsę i mam kupić jej zięciowi (równolatkowi, buahahahahahahha) jakiś fajny, gruby polar, żeby nie marzł w pracy i koniecznie powiedzieć, że to prezent od teściowej :-)