reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

No niestety na 100% nie mówił tego w żartach bo prosił swoja córkę żeby ze mną porozmawiała bo on się martwi o moje picie alkholu w ciąży, że tak często pije i tak dużo... Tylko kuźwa nie wiem skąd on to wziął. Szwagierka dla pocieszenia powiedziała, że teściu poprostu nie zna się na żartach i wszystko wziął na poważnie. Może i tak, ale poprostu mi przykro, że ktoś o cos takiego może mnie posądzać.

Widzę, ze Ty George też miałaś biedulko dzień pełen nerwów. Kiedyś wracając z Warszawy też przejeżdzałam koło wypadku i leżały zwłoki z urwaną ręką, resztę drogi do domu przeryczałam. Ja prezetnów nie mam jeszcze w ogóle :szok:

Wiecie co jest dobrego w tej sytuacji? Jeżeli można tak w ogołe powiedzieć, że wyodkurzałam całe mieszkanie i teraz biore się za mycie podłóg, tak działa na mnie wkurzenie...

Ostatnia edycja:
reklama
ANIACZEK, ale Ty cierpliwa i grzeczna dziewczyna.. Ja bym mu dała, pare krótszych i dluzszych to by z kapci wyleciał tranzytem.. Bez czekania na męża..

Nanu, daleko jest sky tower od starowki? i od np od arkadow wroclawskich?
gdzie lepsze sklepy?

odpowiadam więc:
1. ze skytower do rynku jakieś 20-25 min piechotą (czas dla osób bez dzieci i niekoniecznie w ciąży)
2. do arkad wrocławskich jest jakieś 5 min plus stanie na światłach przy przejściach dla pieszych
3. nie mam zdania o galerii i sklepach w skytower - mówią że to najbardziej wyludniona galeria jaką widziano (nie wiem czy pogląd działa w obecnym szale przedświątecznych zakupów), mówią też że sporo tam sklepów z tzw górnej półki. Arkady wrocławskie są chyba bardziej "normalne"

wybierasz się?:)

George, raczej nie muszę się obawiać o nadmiar "romantycznych" uczuć ze strony młodzieńca :-) Ma koleżanki takie 17-18 lat, to raczej bliżej, niż ciężarna, dwudziestoczteroletnia dziewczyna ojca :-D
Przeżyć ulicznych nie zazdroszczę, okropny i ciężki widok pewnie dla każdego, nie tylko dla ciężarnej :-(

Aniaczku,nie przejmuj sie. A swoją droga szwagierka nie mogła tesciowi wytłumaczyć, ze z Twojej strony to żarty były?

Nanulika, jak na taki temat trafilas?:-)

Kaja, Jesli mogę 3 grosze wtracić, to z arkad do sky towera spacerkiem 10 min. A najfajniejszy shopping we wro moim zdaniem to magnolia.
Oops, widzę, ze już i tak dostalas wyczerpująca odpowiedz:-)

Ostatnia edycja:
Aniaczku,nie przejmuj sie. A swoją droga szwagierka nie mogła tesciowi wytłumaczyć, ze z Twojej strony to żarty były?

Kaja, Jesli mogę 3 grosze stracić, to z arkad do sky towera spacerkiem 10 min. A najfajniejszy shopping we wro moim zdaniem to magnolia.

z boku się wyświetla ramka z napisem: najnowsze wątki:)

a co do magnolii się zgadzam,tym bardziej,że mieszkam 5min od niej samej:p

odpowiadam więc:
1. ze skytower do rynku jakieś 20-25 min piechotą (czas dla osób bez dzieci i niekoniecznie w ciąży)
2. do arkad wrocławskich jest jakieś 5 min plus stanie na światłach przy przejściach dla pieszych
3. nie mam zdania o galerii i sklepach w skytower - mówią że to najbardziej wyludniona galeria jaką widziano (nie wiem czy pogląd działa w obecnym szale przedświątecznych zakupów), mówią też że sporo tam sklepów z tzw górnej półki. Arkady wrocławskie są chyba bardziej "normalne"

wybierasz się?:)

Kaja, Jesli mogę 3 grosze stracić, to z arkad do sky towera spacerkiem 10 min. A najfajniejszy shopping we wro moim zdaniem to magnolia.

nom, wybieram wlasnie, w przyszly poniedzialek bede we wroclawiu i tak myslalam, zeby dokonczyc zakupy swiateczne..
i w arkadach juz bywalam pare razy, w sky tower nigdy i tak chcialam z ciekawosci, nie wiem czy jest solar w arkadach a tam bym chetnie zaszla..

a o Magnolii w zyciu nie slyszlam..
bo zawsze robilismy zakupy na bielanach jak juz we wrocku..
a jestem dosc czesto, bo mam dobre polaczenie ze sztokholmu i mam troche rodziny

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry