aniaczek
Fanka BB :)
No niestety na 100% nie mówił tego w żartach bo prosił swoja córkę żeby ze mną porozmawiała bo on się martwi o moje picie alkholu w ciąży, że tak często pije i tak dużo... Tylko kuźwa nie wiem skąd on to wziął. Szwagierka dla pocieszenia powiedziała, że teściu poprostu nie zna się na żartach i wszystko wziął na poważnie. Może i tak, ale poprostu mi przykro, że ktoś o cos takiego może mnie posądzać.
Widzę, ze Ty George też miałaś biedulko dzień pełen nerwów. Kiedyś wracając z Warszawy też przejeżdzałam koło wypadku i leżały zwłoki z urwaną ręką, resztę drogi do domu przeryczałam. Ja prezetnów nie mam jeszcze w ogóle
Wiecie co jest dobrego w tej sytuacji? Jeżeli można tak w ogołe powiedzieć, że wyodkurzałam całe mieszkanie i teraz biore się za mycie podłóg, tak działa na mnie wkurzenie...
Widzę, ze Ty George też miałaś biedulko dzień pełen nerwów. Kiedyś wracając z Warszawy też przejeżdzałam koło wypadku i leżały zwłoki z urwaną ręką, resztę drogi do domu przeryczałam. Ja prezetnów nie mam jeszcze w ogóle
Wiecie co jest dobrego w tej sytuacji? Jeżeli można tak w ogołe powiedzieć, że wyodkurzałam całe mieszkanie i teraz biore się za mycie podłóg, tak działa na mnie wkurzenie...
Ostatnia edycja: