reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

No niestety na 100% nie mówił tego w żartach bo prosił swoja córkę żeby ze mną porozmawiała bo on się martwi o moje picie alkholu w ciąży, że tak często pije i tak dużo... Tylko kuźwa nie wiem skąd on to wziął. Szwagierka dla pocieszenia powiedziała, że teściu poprostu nie zna się na żartach i wszystko wziął na poważnie. Może i tak, ale poprostu mi przykro, że ktoś o cos takiego może mnie posądzać.

Widzę, ze Ty George też miałaś biedulko dzień pełen nerwów. Kiedyś wracając z Warszawy też przejeżdzałam koło wypadku i leżały zwłoki z urwaną ręką, resztę drogi do domu przeryczałam. Ja prezetnów nie mam jeszcze w ogóle :szok:

Wiecie co jest dobrego w tej sytuacji? Jeżeli można tak w ogołe powiedzieć, że wyodkurzałam całe mieszkanie i teraz biore się za mycie podłóg, tak działa na mnie wkurzenie...

Ostatnia edycja:
reklama
ANIACZEK, ale Ty cierpliwa i grzeczna dziewczyna.. Ja bym mu dała, pare krótszych i dluzszych to by z kapci wyleciał tranzytem.. Bez czekania na męża..

Nanu, daleko jest sky tower od starowki? i od np od arkadow wroclawskich?
gdzie lepsze sklepy?

odpowiadam więc:
1. ze skytower do rynku jakieś 20-25 min piechotą (czas dla osób bez dzieci i niekoniecznie w ciąży)
2. do arkad wrocławskich jest jakieś 5 min plus stanie na światłach przy przejściach dla pieszych
3. nie mam zdania o galerii i sklepach w skytower - mówią że to najbardziej wyludniona galeria jaką widziano (nie wiem czy pogląd działa w obecnym szale przedświątecznych zakupów), mówią też że sporo tam sklepów z tzw górnej półki. Arkady wrocławskie są chyba bardziej "normalne"

wybierasz się?:)

George, raczej nie muszę się obawiać o nadmiar "romantycznych" uczuć ze strony młodzieńca :-) Ma koleżanki takie 17-18 lat, to raczej bliżej, niż ciężarna, dwudziestoczteroletnia dziewczyna ojca :-D
Przeżyć ulicznych nie zazdroszczę, okropny i ciężki widok pewnie dla każdego, nie tylko dla ciężarnej :-(

Aniaczku,nie przejmuj sie. A swoją droga szwagierka nie mogła tesciowi wytłumaczyć, ze z Twojej strony to żarty były?

Nanulika, jak na taki temat trafilas?:-)

Kaja, Jesli mogę 3 grosze wtracić, to z arkad do sky towera spacerkiem 10 min. A najfajniejszy shopping we wro moim zdaniem to magnolia.
Oops, widzę, ze już i tak dostalas wyczerpująca odpowiedz:-)

Ostatnia edycja:
Aniaczku,nie przejmuj sie. A swoją droga szwagierka nie mogła tesciowi wytłumaczyć, ze z Twojej strony to żarty były?

Kaja, Jesli mogę 3 grosze stracić, to z arkad do sky towera spacerkiem 10 min. A najfajniejszy shopping we wro moim zdaniem to magnolia.

z boku się wyświetla ramka z napisem: najnowsze wątki:)

a co do magnolii się zgadzam,tym bardziej,że mieszkam 5min od niej samej:p

odpowiadam więc:
1. ze skytower do rynku jakieś 20-25 min piechotą (czas dla osób bez dzieci i niekoniecznie w ciąży)
2. do arkad wrocławskich jest jakieś 5 min plus stanie na światłach przy przejściach dla pieszych
3. nie mam zdania o galerii i sklepach w skytower - mówią że to najbardziej wyludniona galeria jaką widziano (nie wiem czy pogląd działa w obecnym szale przedświątecznych zakupów), mówią też że sporo tam sklepów z tzw górnej półki. Arkady wrocławskie są chyba bardziej "normalne"

wybierasz się?:)

Kaja, Jesli mogę 3 grosze stracić, to z arkad do sky towera spacerkiem 10 min. A najfajniejszy shopping we wro moim zdaniem to magnolia.

nom, wybieram wlasnie, w przyszly poniedzialek bede we wroclawiu i tak myslalam, zeby dokonczyc zakupy swiateczne..
i w arkadach juz bywalam pare razy, w sky tower nigdy i tak chcialam z ciekawosci, nie wiem czy jest solar w arkadach a tam bym chetnie zaszla..

a o Magnolii w zyciu nie slyszlam..
bo zawsze robilismy zakupy na bielanach jak juz we wrocku..
a jestem dosc czesto, bo mam dobre polaczenie ze sztokholmu i mam troche rodziny

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry