reklama
mamolinka90
Fanka BB :)
Panika nie panika idę do lekarza straszny nagły ból i krew....chyba nie jest dobrze...dam znać jak wrócę....
paola Kochana trzymam kciuki , zeby to byl tylko jakis falszywy alarm !
Lady bo my tu nie spimy gorace dyskusje trwaja prawie 24 godziny na dobe
Lumo witaj oraz gratuluje II kreseczek ! Moze opowiesz nam cos o sobie :-)
paola890411
Dzięki dziewczynki ale ja już chyba następne dni/tygodnie/oby nawet miesiące plackiem w łóżku tylko za potrzebą mogę wstać...:-(
hej dziewczyny! wpisujcie się na listę majóweczek w innym temacie, jak chcecie jescze coś dodać do danych to dodawajcie
no zauważyłam, ze jakaś lista inna się pojawiła - ale my kobietki w ciązy zakręcone ja wczorajw pracy puściłam plik dokumentów z umowami do prawniczki bez umów - najważniejszego z dokum
no zauważyłam, ze jakaś lista inna się pojawiła - ale my kobietki w ciązy zakręcone ja wczorajw pracy puściłam plik dokumentów z umowami do prawniczki bez umów - najważniejszego z dokum
Ostatnia edycja:
perelka86
Sun7 to nie ma watpliwosc zostajesz na majoweczkach
Anade witamy
citrus mowisz ze u Ciebie pogoda pod psem to umnie swieci slonko
Noelle spokojnie spokojnie stres nam nie wskazany he nie no wiem ciezko to opanowac ale musi byc dobrze
lumo witaj
Anade witamy
citrus mowisz ze u Ciebie pogoda pod psem to umnie swieci slonko
Noelle spokojnie spokojnie stres nam nie wskazany he nie no wiem ciezko to opanowac ale musi byc dobrze
lumo witaj
Witajcie Majóweczki,
dziś test pokazał II kreski. Zatem, czy przyjmiecie kolejną majową mamę do swojego grona???
Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe Majóweczki
witam
Muszę się Wam pochwalić kobitki, dzisiaj idę na USG żeby zobaczyć czy bije serduszko dziecka. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok, jestem taka podekscytowana :-)
trzymam kciuki i zazdroszczę, ja dopiero we wtorek....
Dzięki dziewczynki ale ja już chyba następne dni/tygodnie/oby nawet miesiące plackiem w łóżku tylko za potrzebą mogę wstać...:-(
rozwiń temat.... co jest?
a co do listy - nową listę zrobiła biedroneczka, więc tylko ona moze ją edytować, chyba ze znowu chcemy narobić bałąganu, a potem robić jeszcze jedną "niezasmieconą" listę... nie wiem, co biedroneczka na to, ale sama się wyrwała;-), więc proponuję wysyłać do niej privy, a ona będzie edytować liste...
reklama
Noelle1986
Podziel się: