reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Witam sie Kochane z rana :)

Gratuluje nowym mamuskom oraz witam :)

Ja dzisiaj jak nigdy o 7 sie obudzilam ;) Za oknem piekne sloneczko... Ale dzisiaj mam dobry humor ;) Moge podzielic sie z tymi ktorym brakuje ;) Zaraz ide mloda do zlobka zaprowadzic, mam nadzieje ze nie bedzie tak zle i nie bede musiala znowu po nia leciec za 2 godziny :D

reklama
mamolinka90 Daj mi troche daj tego dobrego humoru!! Ja zaczynam panikowac przed jutrzejsza wizyta:/ :/ Gorzej niż przed obrona magisterki normalnie:/ Aaaaa!!! A jak cos bedzie nie tak??????????????

Noelle- u mnie to prawdopodobnie 6tydz- jeszcze nie potrafiła mi określić ostatnio ze względu na moje rozwydrzone ,wydłużone cykle ale z bety wychodzi 6-7;) senność to ja też odczuwam, ostatnio okropne zaparcia , odrzucanie od wszystkiego a teraz jakby ktoś sobie to wziął;D może Ty-ale w sumie nie chce spowrotem:-D:-D

GRATULACJE DLA NOWYCH MAJÓWECZEK-TRZYMAM KCIUKI:*

Noelle KOchanie od_rana_mam_dobry_humor_2.jpg

NIe mysl nawet o tym, ze cos mialo by byc nie tak !! Wszystko jest bardzo dobrze, fasolinka fika juz koziolki w swoim nowym domku ;) A jak podrosnie to Cie skopie za takie myslenie ;)

Mowiła zebym przyszła 21.09 ale nie wiem czy czekać jeszcze tyle czy iść wcześniej- bo mam wyniki krwi , moczu i chciałam je z nią skonsultować...sama już nie wiem;D czy nie histeryzuje za bardzo;)

Kurcze właśnie wiem-dlatego odpycham od siebie ten pomysł ale martwi mnie ,że w moczu mam bardzo liczne bakterie....ale w sumie od dzis pewnie nie są to i tydzien jeszcze mogą pożyć;)):-D:-D

reklama
Do góry