reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Witam nowe staraczki :tak: anade szczególnie bo obie pochodzimy wątku staraczek :tak:

Emailia trzymam kciuki mocno za Ciebie. Na pewno będzie wszystko dobrze.

Dziewczęta, odtebrałam betę - w 47 dpo wynosi 13 854,0 mlU/ml :-D:-D:-D rośniemmmmmmmmmmyyyy :-D:-D:-D

reklama
Witaj mamusia87
kora30 moje dziecie to tez taki kroliczek duracela ciezko za nia nadazyc, teraz sobie jeszce smacznie spi, juz myslalam ze po godzinie drzemki bedzie koniec, ale ona tylko usiadla na lozku wlaczyla sobie grajaca zyrafke, przytulila sie i poszla spac dalej, genialne dziecko hehehehe
ALG bardzo ladnie rosnie beta

No a ja popijam ta moja kawke, brzydko za oknem, pada :((, wzielam sie wiec za obrobke zdjec z sesji weekendowej.

Dziewczynki sprawdzcie czy wszystkie sa na liscie majowych mam tej w watku bez komentarzy i czy jest data porodu i czy prawidlowa, jak co dajcie znac, bede ta liste na bierzaco uaktualniac i poprawiac :))

Cześć wam ;-) Przykro mi,że się nie odzywałam do was,ale myślałam,że lepiej zniosę fakt,że się nie udało...A ja zaraz po tym jak wam napisałam,że @ przylazła,poszłam beczeć i z tej wściekłości wypiłam prawie duszkiem całe piwo,które znalazłam w lodówce...:zawstydzona/y: A w ogóle @ przylazła w nocy, o godzinie 23:55,a już byłam taka szczęśliwa,że szok...;/ I pokłóciłam się wtedy z P.,i wtedy jeszcze,biorąc tampona,powiedziałam do niego takim lodowatym tonem :"Przykro mi,nie jestem w ciąży". Ale teraz już mi lepiej.:-) Czasu nie cofnę ani nie zatrzymam,lecę dalej,czekam cierpliwie na dni płodne i będą staranka na czerwiec.:-D Pewnie będę do was i tak zaglądać,mimo że majówką nie zostałam,ale wy takie fajne wszystkie jesteście,że tak sobie myślę,że się poryczałam nie tylko dlatego,że nie wyszło,ale dlatego,że z wami się muszę rozstać.:sorry:

Cześć wam ;-) Przykro mi,że się nie odzywałam do was,ale myślałam,że lepiej zniosę fakt,że się nie udało...A ja zaraz po tym jak wam napisałam,że @ przylazła,poszłam beczeć i z tej wściekłości wypiłam prawie duszkiem całe piwo,które znalazłam w lodówce...:zawstydzona/y: A w ogóle @ przylazła w nocy, o godzinie 23:55,a już byłam taka szczęśliwa,że szok...;/ I pokłóciłam się wtedy z P.,i wtedy jeszcze,biorąc tampona,powiedziałam do niego takim lodowatym tonem :"Przykro mi,nie jestem w ciąży". Ale teraz już mi lepiej.:-) Czasu nie cofnę ani nie zatrzymam,lecę dalej,czekam cierpliwie na dni płodne i będą staranka na czerwiec.:-D Pewnie będę do was i tak zaglądać,mimo że majówką nie zostałam,ale wy takie fajne wszystkie jesteście,że tak sobie myślę,że się poryczałam nie tylko dlatego,że nie wyszło,ale dlatego,że z wami się muszę rozstać.:sorry:

przykro mi ze nie wyszlo... ale bedzie dobrze... trzymam kciuki zebysmy sie spotkaly na czerwcowkach:-D:-D

Karotka, robaczku kochany! A może Pan Bóg sobie pomyślał, że da Ci jeszcze miesiąc, żebyś mogła sobie poszaleć na zapas, bo za miesiąc już nie będziesz mogła? :-p

pam no oby!! :-)
citrus hmm ...tej teorii nie przewidziałam...masz rację..całkiem rozsądna i logiczna...taaa...To ja lecę po zapas Redd'sa (chwała Bogu,że w polskim sklepie mają)...:-) Bo potem,to już nu nu.

paola890411 ja mam podobnie do Ciebie, zero wymiotów, mdłości itd. Piersi też się nie kwapią do rośnięcia ( niestety :) ale chyba jeszcze wszystko przed nami :)
A powiedziałyście już w pracy o ciąży? Jak zareagowali? Czy czekacie do końca 3 msc?
Pozdrawiam wszytskie majóweczki 2013 :)

ja kierownikom jeszcze nie powiedziałam i nie wiem jak to będzie, na pewno czekam co najmniej do najbliższej wizyty

witam wszystkie nowe majóweczki ... fajnie że jest nas już tak dużo :-):-):-)

kurcze przeleciałam pobieżnie ale nie widzialam żadnej informacji od zapominajki jak tam po wizycie

Karotka nic straconego Maj czy czerwiec co to za roznica ;-) mi powiedzieli ze bobas wie kiedy sie pojawic , a ty bedziesz miala wielka niespodzianke:tak::tak:widzalam krolewnezmarcepana na kwietniowkach ja na maju ty na czerwcu , a razem pisalysmy na grudniu :-):-) .A co do @ zawsze tez w nocy dostawalam :szok: lub wieczorem i wcale nie musisz nas opuszczac pisz o wszystkim co tam i jak tam :tak:

reklama
Do góry