reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Witam! chciałabym dołączyć do grona majówek 2013 przyjmiecie mnie ? termin wg. OM mam na 14 maja 2013.
życzę wszystkim spokojnych 9m-cy

edit. Czy jest jakaś majówka z Białegostoku?

reklama
Witam
Wlasnie polozylam moje dziecie na drzemke i mam czas wilny by nadrobic
Witam nowe majowe mamuski :))

Biedroneczka ciesz sie, ze jeszcze chce drzemac :D Moja to nawet mysli spac po poludni, chociaz zdarza sie, ze przyjdzie i powie mama daj kocyk i idzie kladzie sie na kanapie przed tv i usypia... Wiec kochana korzystaj ;) Ja chyba tez pojde zaraz pospac troche,bo czuje sie jak bym w ogole sie nie czula :-D

Biedroneczka ciesz sie, ze jeszcze chce drzemac :D Moja to nawet mysli spac po poludni, chociaz zdarza sie, ze przyjdzie i powie mama daj kocyk i idzie kladzie sie na kanapie przed tv i usypia... Wiec kochana korzystaj ;) Ja chyba tez pojde zaraz pospac troche,bo czuje sie jak bym w ogole sie nie czula :-D

O tak staram sie korzystac:tak:. Cieszy mnie ze wlasnie daje sie klasc na jedna dluzsza drzemke w poludnie, wczesniej to w dzien mialam z nia urwanie glowy bo np spala 2-3 razy po 40 min.
No nic pora zrobic sobie kawke i moze jakiegos herbatnika na zab zalapac

Nazywam się Justyna, jestem mamą Natalki urodzonej w kwietniu 2010, o drugą dzidzię staraliśmy się ok 3m-cy no i w końcu się udało. Pracuję i mieszkam w Białymstoku. Pierwszą ciążę miałam książkową, gorzej było z porodem bo po 14godzinach męczarni skończył się CC. Mam nadzieję że najbliższe miesiące będą spokojne i bezproblemowe.
Co do drzemki to moje dziecko potrafi spać w ciągu dnia 3-4h. Potem kładzie się spać około 21 i wstaje o 6:30. Więc pod tym względem mam złote dziecko.

Ostatnia edycja:
reklama
mamusia87, w kwietniu 2010 chyba sie jednak Natalka urodziła:tak:;-)

emalia, trzymam kciuki!

heh, moje dziecię śpi jeszcze po obiedzie ok. 2 godzin i chwała jej za to:-) bo poza tym to ciężko nad nią zapanować - duracellki przy niej to są słabiutkie:-D

Do góry