reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Mnie też brzucho po olewa, dziś w nocy tak, jakby mi macica chciała go rozsadzić...
Też nie jestem zwolennikiem nospy, choć oczywiście jak mus to mus.

reklama
WITAM. MI PO DWÓCH DNIACH SPOKOJU ZNOWU POLECIAŁO I TO SPORO.:-( Dół na maxa. Mam wrażenie,że piersi mnie nie bolą i ,że już nic tam brzuchu nie mam. Do bani z tym wszystkim. A było tak fajnie.

aha nie pisałam wam , ale przytyłam już 1,5 kg :sorry::sorry::sorry:

zapominajka - kurcze mnie chyba tak mocno nie boli, raczej tak ćmi mnie jak na @ i zwłaszcza w okolicach kręgosłupa i po bokach mnie kuje.

Emalia - może te plamienia są od czegoś innego? .... moja przyjaciółka w drugiej ciąży miała plamienia, brała duphaston i przeszło dopiero po pierwszym trymestrze, a urodziła i to w 40 tygodniu zdrową dużą córeczkę.

Lori nieźle z wagą :-D
Ja w ogóle nie wchodzę, i bez tego mam kompleksy.

Emilia leż, może tak jak mówi Lorelai to od czegoś innego jest. Kiedy masz wizytę u gina?

za tydzień (17-ego). Kurde jesteśmy przed wypłatą, ale jak uda mie sie pożyczyć, to nie wiem czy jutro nie pójde do innego i chociaż niech mi usg zrobi czy tam coś jest. Ja przed ciążą wyleczyła torbiela na jajniku ( 5cm na 4, na 3cm). Niby się wchłonął po tabsach ale tak sie teraz zastanawiam , czy nie został mały i on mi teraz krwawi. Sama nie wiem

Dzien dobry :)

Ja dzisiaj standardowo do 9:30 pospalam :) Brzusiu juz mnie nie boli i @ tez nie ma ;)

Ja dzisiaj o 4 sie przebudzilam i do 5 sie krecilam,jakies glupkowate sny mialam :/

Lorelain ja rzucilam palenie i odrazu 2kg na plusie ... I juz wole na wage nie wchodzic jak bym byla w ciazy....

Emailia mozliwe, ze krwawienia masz przez torbiele, moze idz do innego gina... wiadomo co 2 opinie to nie jedna.

reklama
Do góry