Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Wstałam na chwilkę, żeby was poczytać.
Z Igusiem tak źle nie było. Trochę mnie muliło i po pracy szłam zaraz spać, ale mogłam względnie funkcjonować.
A teraz jakaś masakra. Na poniedziałek mam klientów poumawianych a nie wiem, czy dam radę w ogóle zwlec się z łóżka :-(
Pamiętam , gratuluję!!!
Mnie też co jakiś czas tak pobolewa. Z Iggym też tak miałam. Macica się rozkurcza ;-)
Za mną wino chodzi...
Noelle jak sobie radzisz w pracy? Ja mam jakiś atak paniki i nie wiem czy dam radę, bo jestem tak słaba
Idę za 4 dni dopiero. I już zawczasu się martwię.Zapominajka a miałas juz pierwsza wizyte u lekarza?
Zapominajka - z Igorkiem też miałaś takie straszne mdłości? ... ja tam miałam jak Ty teraz w ciąży z Mateuszem, nie mogłam nawet wody pić. Miałam wrażenie że zwymiotuje mózg i płuca. No jakaś masakra więc bardzo Ci współczuję. Teraz mnie cały czas muli, ale nie tak żeby latać do ubikacji więc jeszczenie jest tak źle.
Z Igusiem tak źle nie było. Trochę mnie muliło i po pracy szłam zaraz spać, ale mogłam względnie funkcjonować.
A teraz jakaś masakra. Na poniedziałek mam klientów poumawianych a nie wiem, czy dam radę w ogóle zwlec się z łóżka :-(
Hejka, nie wiem czy ktoś mnie pamięta (pisałam w zeszłym tygodniu o moich czterech testach pozytywnych i prawdopodobnej ciąży). Byłam u gina i potwierdził ciążę :-) Narazie lekarka stwierdziła, że naważniejsze, że jest w macicy a nie poza :-) Jestem umówiona na środę by sprwdzic czy bije serduszko :-)))
Pamiętam , gratuluję!!!
ja też już zjadłam kolacyjkę :-) ... teraz wyglądam tak
martwie się bo boli mnie brzuch jak na @ :---(
Mnie też co jakiś czas tak pobolewa. Z Iggym też tak miałam. Macica się rozkurcza ;-)
Wcinaj Wcinaj Na Zdrowie!
Ja sie musze pochwalic ze od 3 dni nie plae i zakupilam kwas foliowy bede brala od owulki :-)
Oglądam z W. "Mam Talent" i umieram z zazdrości, bo on popija Warkę, a ja nie mogę. Boże, jak nie byłam w ciąży, to piwo piłam raz na miesiąc i to z colą, a teraz gdy nie mogę, to mam ochotę
Za mną wino chodzi...
Zapominajka widze funkcjonujemy podobnie,czyli prawie wcale:/ Ja to toleruje wode i biszkopt:/ i...hmmm...chipsy solone zwariowac mozna. Mąz gotuje,smazy,dusi na parze....lodowka pelna różnorodnych dan a ja nawet do kuchni wejsc nie moge
Wogole zacząl mnie pobolewac brzuch:/ Ide sie polozyc.Do jutra dziewczyny
Noelle jak sobie radzisz w pracy? Ja mam jakiś atak paniki i nie wiem czy dam radę, bo jestem tak słaba