reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Marze o ogrodku! :)) to sie nazywa luksus ;-)
Praca mnie tymczeasem przeraza...Jak ja to ogarne? :-) Z drugiej strony nie moge sie doczekac! Do ludzi,od domu sie oderwac...I jakas taka aktywna byc.Ja w ogole jestem lepiej zorganizowana jak pracuje :-) No i jakos tak zadbam bardziej o siebie :-) Mrrrrr....

reklama
Marze o ogrodku! :)) to sie nazywa luksus ;-)
Praca mnie tymczeasem przeraza...Jak ja to ogarne? :-) Z drugiej strony nie moge sie doczekac! Do ludzi,od domu sie oderwac...I jakas taka aktywna byc.Ja w ogole jestem lepiej zorganizowana jak pracuje :-) No i jakos tak zadbam bardziej o siebie :-) Mrrrrr....

Oj tak. 3 lata siedzenia w domu dały mi w kość. No ale zobaczymy na ile wrócę, czy na stałe, czy na 3 miesiące (może mnie zwolnią). Niemniej nawet jeśli mnie zwolnią to przynajmniej na te 3 miesiące zmienię klimat. To będzie już coś :tak:

Leon tez wisi na szufladach. A jak jakas nizsza jak w szafie to wlazi do niej do srodka. W ogole uchwyty typu reling są fantastyczna imitacją drabiny. A macie jakieś plany w zwiazku z Grecja. To moze nie egzotyczny jezyk ale takk trochę niszowy, nie?

Oj Mdla zadbac o się. Ja chyba po tej wyplacie szarpne sie na fryzjera zestaw ciecie i malowanke. Jakos tak po tym lysieniu po ciazowym mam takie liche wlosy. Do tego dziec szarpiac mnie za opadajace kosmyki sprawił mi "grzywkę" a na kręconych wlosach takowa sprawia ze wygladam jak dupa zza krzaka. No i ostatnio pomalowalam sobie na jakis innh kolor, jasniejszy i tak wygladam bez wyrazu, ani blysku w oczach ani radości na twarzy. Taka zmeczona życiem mamka.

Plany, to może nie, prędzej marzenia;) Grecja to fajny kraj;)

Jejku, ja się muszę wybrać do fryzjera. Włosy mam tak zniszczone, że czasem rozczesać nie mogę. Ale nic się nie chce przez tą pogodę. Chociaż i tak troszkę odżyłam, bo już drugi dzień słońce świeci. No i jakieś ciuchy by się przydało zakupić, ale z dzieckiem tak raczej ciężko, a z teściami nie rozmawiałam już od prawie miesiąca. To znaczy z teściem widziałam się w Dzień Dziadka, a z teściową chyba 11 stycznia;) No i nie ma komu zostawić małego. Jest ciotka męża, ale jej prosić nie chcę.

No ja na chrzciny sie bylam szarpnelam na fryz :-) Tylko odwrotnie:usunac malowanki wiec na krociutko.Fantastyczna fryzura:wstaje rano,poczochram rekami i "uczesana" :-p Ale jaram sie na mysl,ze twarz trzeba bedzie codziennie namalowac,ze ubrac sie w NIE-dresy.Ze stanik w koncu jakis lepsiejszy zakupic.W ogole,ze jakas taka "ludzka" a w porywach to moze i "kobieca" bede :-D

Filipia a wy biznesowo,wakacyjnie,towarzysko czy calkim autorozwojowo ten grecki? :-)

Aneta 3 lata-optymizm mial prawo oslabnac.:-D ja siedze 1,5 i mam dosc.Ale po 9 miesiacach tak sie cieszylam z braku mdlosci,ze doceniam kazdy dzien ;-)

Ja chyba tez przykroce. Co prawda zawsze chcę miec takie wlochy jak Julia Roberts z czasów Pretty Woman a zawsze jak mi urosna zaczynaja przeszkadzac - klapna z gory, mniej się kręcą...taki mop na glowie.Jak skroce to potem sie wkurzam ze nie moge spiac...ale króciutkie odpadają. Za to na kimś uwielbiam. Lubie takie energiczne kobietki w "chlopiecych" fryzurach ukladanych palcami. Jeszcze jakiś fajny kolorek.
Kobieco, elegancko, biznesowo, z pazurem...oj Mdla to zamierzchle czasy :D

Ewcia wszystko przed nami!Ty juz zaczelas-najtrudniejszy pierwszy krok!A z dzieciorkami niby bedzeie teraz jeszcze trudniej...ale jak pamietam-mamy juz jakies bardziej ogarniete :-)
Ja mam zaplanowany na pon jak mezowaty bedzeie mial wolne-zakup butow sportowych(wyobrazacie sobie,ze wszystkie przy wyprowadzce/malowaniach i innych po prostu przepadly?!).Biore sie za siebie.Bede cwiczyc,skakac,biegac.A ze po domu?No trudno-jak sie nie ma co sie lubi...:-)

Zalozmy klub "pieknych mam-w bardziej lub mniej odleglej przyszlosci" ;-) Bedziemy sie motywowac jak Chodakowska i wklejac sprawdzone dietetyczne przepisy :-p:-D

OOOO. To ja w weekend jadę zakupić dresiwo i może jakąś zumbę na konsolę. Rolety tylko potem zaciągnąć w oknach, co by sąsiedzi na youtube mnie nie wrzucili i można kicać;)

A z tym greckim, to tak dla siebie;) Fajnie by było kiedyś się zaszyć na jakiejś spokojnej greckiej wyspie;) Ot takie marzenia;) Jak na razie pozostają nam krótkie wakacje, ale fajnie coś po ichniejszemu umieć powiedzieć poza kalimera;)

Cześć dziewczyny, u nas" akcja zęby" chyba się skończyła pytanie tylko na ile ?, ale i tak mała kiepsko sypia w nocy strasznie się przewraca w łóżeczku i w ten sposób się wybudza codziennie ok godziny 3 musimy ja wtedy zabrać do siebie wtedy daje pospać do 7 .

Widzę że tu tematy ćwiczeń i metamorfoz ,ja sama chce wziąć się za siebie i chce więcej ćwiczyć bo czuje niedosyt (ćwiczę tylko raz dziennie),ale dobre i to nie wyobrażam sobie dnia bez jakieś przynajmniej minimalnej formy aktywności czasami bywa trudno wiadomo mała coraz bardziej absorbująca ,ale staram się tak organizować by wygospodarować te 40 minut dziennie .
Temat fryzur ja sama miałam już wszystko na głowie nawet króciutkie włosy ,ale najlepiej czuje się w długich ,teraz chce sobie zrobić przyjemność na urodziny i wybieram się do fryzjera chcę taka fryzurę 12b2[1].jpg
mam podobna długość i objętość włosów więc myślę ,że będzie fajnie wyglądać .

A propos samo realizacji ostatnio podjęłam odwlekaną decyzje dotyczącą szkoły idę od października na studia podyplomowe na dietetykę akurat mała podrośnie i będzie mi ją łatwiej zostawiać .

Załączniki

• 12b2[1].jpg
    12b2[1].jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Aj tam Evi od razu metamorfoza. My tu kombinujemy jak z dresów wyjsc ;) Wlosy imponujące <tak> gratulacje przetrwanego zabkowania stage one :D i decyzji o dalszej edukacji. Ja zawsze jestem za i to w kazdym kierunku, bo nigdy nie wiadomo co tam w zyciu jeszcze...
Także i ten grecki i fipiej popieram.

Mdla nie czuje sie pionierka, bo tą jest Evi ale będę tu podkrecac atmosferę żaląc się jak mnie wszystko boli.

Z nowymi iniaciatywami tak mam (niestety) ze zaczynam zakupami. Jak byla nauka to musial byc nowy zeszyt i zakreslacze :)

Filipia zumba na konsole to moze się udac. Sama o tym pomyslalam bo dzieci dostaly pod choinke wiec testowalismy. Mielismy kupic po powrocie do PL ale kasa zaczela znikac z konta jak kamfora. Jakby co-wbijam do Ciebie ;) a tak na marginesie Twoj m. szybko podejmuje wyzwania. I to nie koniecznie takie szowinistyczno męskie. To się chwali.

Do góry