reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Dziewczyny, ale jestescie ambitne i zdolne! Ja nie cwiczylam od...hmmm...poczatku ciazy. Pomysl ze studiami przeszedl mi po kilku miesiacach po porodzie. Norweski mialam doskonalic, np. podczas karmienia piersia, ale nie wyszlo... Za to w PL troche sie odpicowalam hehe - fryzurka i kolorek nowe, wiec z tym nie jest zle.
U nas znowu zmiana rytmu... Czy to kiedykolwiek sie stabilizuje? Hehe... W ciagu dnia byly dwie drzemki, kazda 30minut i z tego wszystkiego Olivia odpadla juz o 18. Czeka nas pewnie pobudka o 4 albo 5 rano :/

reklama
P1050886.jpgP1050883.jpgP1050885.jpghej Kobietki, zgadnijcie co to jest :)

Załączniki

• P1050886.jpg
    P1050886.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 37
  • P1050883.jpg
    P1050883.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 39
  • P1050885.jpg
    P1050885.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Wcielas sie i tyle :-D takie tam zarty :-p

Jest ciiisza.Ja jeeszcze z pol godzinki ksiazki.I tez sie lulam.:-) Bo spodziewam sie WSZYSTKIEGO :-D Zalozmy nowe "Gotowe na wszystko" :baffled::dry:

Do góry