reklama
Kasienkadg
Fanka BB :)
Kaja - ja moze nie czuje sie jak autobus, ale jak jakies auto typu SUV Maluch to bylby za duzy pikus;D
Aśka - ja wczoraj upieklam sernik i sama zjadlam prawie polowe A burakową też lubieee mniammm
Kartagina - nooo tez wiem jak to jest - jak w momencie ci sie siku chce tak, ze nie idzie wytrzymac:-)
Aśka - ja wczoraj upieklam sernik i sama zjadlam prawie polowe A burakową też lubieee mniammm
Kartagina - nooo tez wiem jak to jest - jak w momencie ci sie siku chce tak, ze nie idzie wytrzymac:-)
asia burakowa to barszcz czerowny ,czy coś innego?
dla mnie to samo, ważne, że czerwone i słodko-kwaśne.
Kartagina dokładnie tak, wiadomo kiedy kopie w pęcherz, u mnie nawet jak jest prawie pusty to potrafi pocieknąć
Ostatnio zauważyłam, że nie mam umiaru w jedzeniu.... jak już mi coś smakuje, to jem i jem aż się skończy. Chyba dla tego zaczęłam gotować zupy, bo są mniej kaloryczne. Tydzień temu jak się przysiadłam do mielonych to zjadłam chyba z 5, aż mnie zemdliło
Ostatnia edycja:
Kaja - ja moze nie czuje sie jak autobus, ale jak jakies auto typu SUV Maluch to bylby za duzy pikus;D
hahahahahahaa
ja w tamtej ciazy bylam jak maluch, sprytny, maly i pelen mocy
a teraz jestem jak emerytka 92 letnia, chociaz moze te maja wiecej energii
Kasienkadg
Nooo Kaja ja bylam jak maluch dopoki nie zaczely mi doskwierac plecy i nie zaczelam miec problemu z zakladaniem dolnych czesci garderoby
a te problemy to ja tez mam, z zakladaniem skarpetek, butow...w sob mowie do S ze jedziemy na zakupy..ten za chwile gotowy, a ja "ty gdzie?"
na co chlopina, ze no na zakupy..
ja mowie, stary , ja potrzebuje godziny zeby sie ubrac i poodpoczywac w miedzyczasie
ASKA, strach sie bac o ta moc
na co chlopina, ze no na zakupy..
ja mowie, stary , ja potrzebuje godziny zeby sie ubrac i poodpoczywac w miedzyczasie
ASKA, strach sie bac o ta moc
reklama
Kasienkadg
Dla mnie najgorsze jest zakladanie skarpetek i spodni Nie dosc ze na siedzaco musze to jeszcze z wieeeelgasnym wysilkiem;D A gdzie tam do konca
Podziel się: