reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ogłupieję przez tę naukę... A wy, szczęściary jedne, możecie sobie plotkować o ciastach weselnych (uwielbiam torty z cupcake'ów!!!) i obrączkach.

reklama
Kqtargina nam się strasznie podobał ten domek w lesie, piękne widoki dużo miejsca, ognisko, gril tak na luzie, a rodzina wiadomo woli prawdziwe wesele z sukniami galowymi dlatego postanowilismy rozdzielić i powiem, że teraz zrobiłabym tak samo bo był to naprawdę udany, cudowny dzień :)
Nanulika fajne sukienki mają w starej garbarni w leśnicy, ja tam swoją kupiłam robią wszystkie przeróbki itd wiec jak będziesz miala chwilę to możesz podjechać zobaczyć co i jak.

Nanu to fakt, że przeróbki się zamortyzują :-D
Może warto wziąć rozmiar większą, żeby ew. krawcowa miała na czym pracować:-D , sama nie wiem. Ja takiej tradycyjnej nie miałam sukienki.

Citrus ja czekam jak na szpilkach na korektę pracy, ale jak na razie cisza...
Aż strach się bać.

Ja już po wizycie, szyjka ok, wszystkie skierowania dostałam, które chciałam, będę robić jakoś koło 7 lutego. Następna wizyta 12.02. Spadam pisać prace. Miłego!

Fajnie macie tak sobie wszystko szykować na weselisko, chociaż ja pod koniec już miałam dość ;-)

o widze, że nie tylko mi cos wyskoczylo, no pewnie takie uroki ciąży. Moglam zapytac mojej dr, ale nie pomyslalam...

No to powojowałam z pierwszą partią ciuchów!!!

IMAG1684.jpgIMAG1685.jpg

Z tego wszystkiego tylko 6szt ma plamy, reszta w stanie bdb lub db... mniej więcej połowa to newborn i takie 0-3m, a druga połowa do ok 68cm...
jak się uporam z resztą, może jutro, to spiszę ile czego mam i wam podeślę do oceny.... czego brakuje, albo czego za dużo...
w przyszłym tyg może pojadę z kumpelą po resztę "darów":p będę już wiedziała co brać a co nie:)

Pomożecie?:p

cześć dziewczyny,
kaja ja mam podobnych rodziców, ehh szkoda gadać.
zapominajka ja pracuje nad poprawkami, mam nadzieje,że do piątku mi się uda
nanulika pomożemy:-)

zapominajka no odesłali. po chyba 12 dniach od przeslania.
ja laski chyba jakoś wpadam w depresje ,niby jestem szczęśliwa, niby mam wszystko, niby mam co robić w domu ,sprzątam ,gotuje ,piorę. a jednak czegoś mi brak. i chyba sama siebie oszukuje ze wszystko jest w najlepszym porządku. potwierdzeniem stanu mojego umysłu jest fakt ,iż wmawiam sobie ,że od wczorajszego popołudnia Mały się nie rusza ,czyli coś jest nie tak.
p.s. widziałyście wpis w blagach ilony 24 z cudeńkami szydełkowi? jezu też bym chciala być tak zdolna.

Farmama dzieciaczki uwielbiają czekoladę zjedz kilka kostek postukaj w brzuch a napewno dzidzia się porusza, może też jest jakoś ulożona, że nie czujesz tak mocno. Nic się nie martw, spróbuj najpierw słodkości i głowa do góry, czekolada na złe nastroje najlepsza :) w styczniu jest dzień depresji już nie pamiętam który ale jakoś właśnie w połowie, ale styczeń niedługo minie i znów wszystko będzie kolorowe.

reklama
Nanu piękne sukienki!!! Ja wybrałabym tą krótką bo w greckim stylu wyglądam strasznie :-p

aniaczek no ja właśnie ostatni raz miała objawy 12 lat temu i teraz w ciąży niestety wylazło cholerstwo:-(

k.a.j.a świetny tort!!!

My wesele finansowalismy sami bo naszych rodziców nie stać na tatakie wydatki, a ja nie miałabym sumienia prosić ich o pomoc.

Kurcze dziewczyny od kilku dni strasznie swędzą mnie sutki ale to tak że masakra !!! Wy też tak macie ??

Do góry