reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Moge jeszcze ponarzekac? poszlam do apteki po glukoze okrutna bo jutro musze zbadac i odeslac mandat do Kościeliska ( tak, tak - dostałam fote z fotoradaru:szok: po wypadzie do Zakopca) i ciezko mi sie szlo bo mnie strasznie wszystko w miednicy boli:szok: dziwny bol... ja wiem.... jakby mnie ktos skopal po kosciach:confused:

to tak jakby Ci sie kosci rozlazily i rozciagaly gotujac na porod, nie ma sie czym martwic tylko upierdliwe..

mandat, ach Ty robalu , ma kopa strzala co:-D..

reklama
Ja wczoraj w nocy przewracałam się w łóżku i tak mnie w pewnej chwili biodro zabolało że poczułam cały jego kształt (nie wiedziałam że nawet za tyłkiem sie chowa!!) myślałam że zejde ;/

Dziś wziełam się za szydełkowy prjekt sukienki dla Lary ;) znalazłam świetny filmik na youtube, mam już połowę zrobioną po obiedzie biorę się za dół ;))

kasienka tzn,że ciezarówki majowe mają też podobne pomysły na obiad.
zapominajka myślisz, że aż tak? może poprostu się nie wczytał.
wczytała, bo to babeczka.
jutro przesledzę dokładnie- dziś mam dzień który nie powinien był się zacząć, więc...

Dla mnie najgorsze jest zakladanie skarpetek i spodni:szok: Nie dosc ze na siedzaco musze to jeszcze z wieeeelgasnym wysilkiem;D A gdzie tam do konca:szok:

Jaaaa też to znam.

Kaja projekt pewnie pod koniec tygodnia.

Kaja - no nie powiem, ze zawsze jezdze zgodnie z przepisami, ale do jakichs piratow drogowych nie naleze:-D Akurat jechalam za moim bratem i cholercia on nic nie dostal a ja? Piekna fotka, 100zł i 2pkt karne:eek: I uwaga - fotoradar musial stac po drugiej stronie ulicy bo dostalam zdjecie z tylu;]

Za to twojego avatara nie da sie pomylic:-D

Sembo - pochwal sie;D

ooo babcie na rolkach to by była jazda!! ja przed wakacjami kupiłam sobie i córci ale w ciąży to się raczej nie da...

kaja są różne masaże w ramach rehabilitacji i to musowo po porodzie ale terminy takie że prawie rok się czeka... leżę już 4 miesiąc i jeszcze tak do samego końca więc mi bóle nie dokuczają tylko w nocy tak jak wam ale cały czas...preferuję lewą stronę ale wiadomo że się ciągle nie da a na wznak też mam zabronione... byle do świąt...

no i strasznie się cieszę że ten pessar jutro przyjdzie to jak założą może nie będzie takiego stresa przy wstawaniu
(chociaż szew też pomaga!)

Narzekacze, siemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Wpadam do Was na sekund piętnaście, bo wróciłam z wykładu, poczytam ze dwie godziny jeszcze i odpuszczam, w sensie: zaczynam oglądać serial i się relaksować. Stwierdziłam, że przy tej ilości materiału na jedno kolokwium (materiału tyle, co na egzamin...) prawdopodobnie i tak nie zaliczę po zaledwie trzech dniach nauki, więc będzie poprawka. Tyle tylko, że nie będę jedyna, bo na szczęście większość ludzi jest w czarnej dupie :-D

Citrus dobrze sobie czasem odpuścić:) serial tez ci się należy a przynajmniej mózg ci się nie będzie prasował:) i powodzenia na kolokwium bo pewnie się przyda:)

reklama
kurcze, jaka durna debata w tv...na temat dominikanina , ktory sie zakochal i oficjalnie porzuca zakon..
'to lepiej w tym naszym durnym kraju kopulowac po katach i produkowac dzieci gosposiom..

Do góry