reklama
Kasienkadg
Fanka BB :)
Noo ja psychicznie to moze nie, ale czuje sie jak bym niepelnosprawna byla
Kaja no fakt - 4 nogi, 4 rece i jeszcze jeden siusiak do tego
Kaja no fakt - 4 nogi, 4 rece i jeszcze jeden siusiak do tego
Ostatnia edycja:
Nia
skad ja znam te "ubraniowe" problemy a gdzie tu jeszcze do konca...
k.a.j.a- gdzie tam tobie do emerytki, od ciebie az bije energia jak czytam co ty zdolasz zrobic z dzieckiem w domu i dwojka pod serduchem to az by sie chcialo pozyczyc twojego powera
Aska- ja od poczatku ciazy bym tylko jadla
ja powinnam lezec z ta moja koscia a dzis tez prawie cala dzielnice obieglam, bylismy z malym w szpitalu, i stwierdzam ze wszedzie lekarze chca zaraz tylko operowac zamiast probowac innych metod, moj synus mial zaplanowana na poniedzialek operacje ale o pewnej innej mozliwosci leczenia nikt nie powiedzial wczesniej, wczoraj znajomy lekarka nam powiedziala ze powinnismy to najpierw wyprobowac bez operacji a dzis lekarz zdziwiony ze jednak nie chce narazie pozwolic ciac dziecko... ach tylko kasa sie liczy, no nic teraz oby pomoglo to maly nie bedzie musial miec tego zabiegu wczesna wiosna
Kasienkadg- my tez chcielismy kase a prezenty tez sie przewinely... kieliszki, zestawy do kawy... nuda ze az wieje, mozna by wymyslec cos innego, niekoniecznie drogiego ale od siebie
mi akurat z tych rzeczy nic sie nie przydalo gdyz z m mieszkalismy juz ze soba i wszystko w domu bylo, do dzis niektore rzeczy w piwnicy stoja
k.a.j.a- gdzie tam tobie do emerytki, od ciebie az bije energia jak czytam co ty zdolasz zrobic z dzieckiem w domu i dwojka pod serduchem to az by sie chcialo pozyczyc twojego powera
Aska- ja od poczatku ciazy bym tylko jadla
ja powinnam lezec z ta moja koscia a dzis tez prawie cala dzielnice obieglam, bylismy z malym w szpitalu, i stwierdzam ze wszedzie lekarze chca zaraz tylko operowac zamiast probowac innych metod, moj synus mial zaplanowana na poniedzialek operacje ale o pewnej innej mozliwosci leczenia nikt nie powiedzial wczesniej, wczoraj znajomy lekarka nam powiedziala ze powinnismy to najpierw wyprobowac bez operacji a dzis lekarz zdziwiony ze jednak nie chce narazie pozwolic ciac dziecko... ach tylko kasa sie liczy, no nic teraz oby pomoglo to maly nie bedzie musial miec tego zabiegu wczesna wiosna
Kasienkadg- my tez chcielismy kase a prezenty tez sie przewinely... kieliszki, zestawy do kawy... nuda ze az wieje, mozna by wymyslec cos innego, niekoniecznie drogiego ale od siebie
mi akurat z tych rzeczy nic sie nie przydalo gdyz z m mieszkalismy juz ze soba i wszystko w domu bylo, do dzis niektore rzeczy w piwnicy stoja
Kaja z ciebie to babka fajna!! jak czasem czytam co piszesz to zapominam że masz w brzusiu dwójeczkę!!! moja córa na szczęście kombinezon nakłada sama ale jak syna chciałam dziś ubrać bo M prosto z pracy zabiera go na rehabilitacje, to sobie dopiero uświadomiłam że mi się na kolanach nie mieści przez ten mój brzuch
ja to się boję odleżyn wewnętrznych- takie miałam przy ostatniej leżącej ciąży i straciłąm czucie w jednym biodrze. teraz leżę dużo dłużej i mam na tyłku i udach skałę normalnie! czy po takim leżeniu człowiek znajdzie potem jeszcze siłę na rodzenie?
framama to założycie kółko wzajemnej adoracji albo forum młodych babć!
ja to się boję odleżyn wewnętrznych- takie miałam przy ostatniej leżącej ciąży i straciłąm czucie w jednym biodrze. teraz leżę dużo dłużej i mam na tyłku i udach skałę normalnie! czy po takim leżeniu człowiek znajdzie potem jeszcze siłę na rodzenie?
framama to założycie kółko wzajemnej adoracji albo forum młodych babć!
Ostatnia edycja:
nia a co Twojemu synkowi jest?
może sprzedaj prezenty ,które zalegają Wam w piwnicy.
no właśnie Kaja co będzie jak szybko babciami zostaniemy...
świetny pomysł takie kołeczko no i może wówczas już w słuszym wieku bedziemy i berety na głowie będziemy nosić.
no, a baby boom pozostanie bb, tylko babka blues..i jedziemy z koksem, ale nie w beretach malenka, na deskorolkach , a co tam, szalec to szalec..
lo matko, jak mi sie kiedys wnuki zjada to mi chaty zabraknie, dzwonie do S ze potrzebujemy wiekszego metrazu
KARTAGINA, a dlugo tak lezysz w ciagu dnia? nie ma jakis masazy refundowanych?
teraz to pewnie durnoty jakies gadam..
pytam, bo tutaj sa, tylko komu sie chce i kto ma czas..
Ostatnia edycja:
reklama
Kasienkadg
Moge jeszcze ponarzekac? poszlam do apteki po glukoze okrutna bo jutro musze zbadac i odeslac mandat do Kościeliska ( tak, tak - dostałam fote z fotoradaru po wypadzie do Zakopca) i ciezko mi sie szlo bo mnie strasznie wszystko w miednicy boli dziwny bol... ja wiem.... jakby mnie ktos skopal po kosciach
Podziel się: