reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Framama spokojnie. Połóż się, zjedz coś i poczekaj. Za chwilę maluszek cię skopie.
A takie uczucie, że niby mam wszystko, a jednak nie też mam i to już nie od wczoraj. Sama nie wiem co z tym zrobić :confused2:

ALG mnie też swędzą. Zresztą wszystko mnie swędzi i jest nie tak.

reklama
Kaja - my mamy takie : https://www.apart.pl/pl/esklep,c,obraczki,3,155 ;) Z tortem fajny pomysł;D Ja z kolei na swoim torcie mialam zywe kwiaty;)
A podobnych jak ty rodzicow to ja mam tesciow;]

Nanu - ta druga i ostatnia sliczne;)

Tez powiedzielismy wszystkim w formie wierszyka ze kase chcemy - a uwierzcie, ze pare prezentow tez dostaniecie;) Ale to akurat mile - mnie najbardziej przydaly sie patelnie, ktorych uwielbiam uzywac;D

A wesele mielismy tradycyjne - duzo rodziny i znajomych:-) Wszystko sie udalo, byly jaja jak berety;D Ale coz - szybko zlecialo...

Alg - mnie tez swedza - nawet cale (.)(.) :eek:

A w dodatku boli mnie krocze:szok: Od czasu do czasu kluje tak...

Ja dzis malego obkupilam troche - foty w watku zakupowym;) W Smyku takie przeceny ze ho ho ! I czekam jeszcze na paczke od kuzynki ma mi wyslac pod koniec miesiaca ciuszki po malym;) Dzis z nia wlasnie gadalam przez telefon... 48 minut hahaha;D

a ja wyczytałam że od 23 tygodnia dziecko przesypia ok 20godZin na dobę. biorąc pod uwagę że zazwyczaj kopie jak idziemy spać albo w nocy (ja w dzień mam jakieś 2 fazy kiedy nie śpi) to chyba nie ma się czym martwić! niedługo będzie mu ciasno i zacznie kopać i się rozpychać nawet przez sen, wtedy zacznie się godzinne liczenie ruchów i wszystkie będziemy marudzić że jesteśmy maltretowane od środka! głowa do góry dziewczyny:):-)

ja po ciuchy pójdę na strych jak skończę 30tydzień. teraz wolę nie ryzykować;-)

o rajusiu Kasieńka tyle teraz obrączki kosztują?? ja brałam ślub 7,5roku temu i płaciliśmy 400zl za parę!!! kiecki też były DUżO tańsze... od 2006 wszystko tak poszło w górę że cieszyłam się iż nie odkładaliśmy decyzji o ślubie na później!

Ostatnia edycja:
Kartagina - my akurat robilismy u jubilera z naszego wlasnego zlota, ale wzor wybieralismy z katalogu Apart;) Wiec nas obraczki wyszly grosze, ale w tych sklepach typu apart tyle kosztuja;) To zalezy jeszcze z jakiej proby zlota sa zrobione;)

dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia.
miałyście racje , zjadłam cukierki z czekoladą ,położyłam się ,pogłaskałam brzuszek i delikatne muśnięcia poczułam :-)
my mamy obrączki własnego projektu, na które przetopiliśmy różne złoto ,które mieliśmy. dodatkowo obrączki są wysadzane brylancikami i rubinami. łozesz ,ale to dumnie zabrzmiało. dodatkowo w naszych obraczkach mamy napis : kocham życie bo dało mi Ciebie.
ugotowałam pomidorową, mam z wczoraj mielone.
jejku bardzo bym chciałam ,żeby już kończyła się zima.
kaja pomysł na tort ,rewelacyjny.

dobra, wrocilysmy z lofrow, i kawa bo padne..

KASIENKA, no, apart ma fajne wyroby, b ladne te Wasze obraczki

ZAPO, kiedy ten projekt bedziesz miala, bom ciekawa:-D

kurcze, jakbym miala porownywac ciaze pojedyncza a podwojna, to pojedyncza jest jak maluch przy autobusie, jestem tak wypompowana, ze nie chce mi sie funkcjonowac, bola plecy, nogi nie chca nosic i zmeczenie jest tak wielkie ze buuuu:eek:
chce byc z powrotem stara , taka jak bylam, nie chce nowej wersji , zmeczylam sie:-D

Ostatnia edycja:
kasienka tzn,że ciezarówki majowe mają też podobne pomysły na obiad.
zapominajka myślisz, że aż tak? może poprostu się nie wczytał.

reklama
A u mnie dziś ksiądz po kolędzie chodzi/biega ;-) pewnie wpadnie do nas o 20 na 3 minuty, zresztą jak co roku :sorry:

A ja zrobiłam dziś burakową, i wyszła taka dobra, że nie jem dziś nic innego, właśnie zjadłam 3 miskę i chyba na kolację też ją będę jadła:-p

Do góry