reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

jak ja Ci zazdroszcze umiejetnosci..
jakbym umiala, to tez bym zrobila...ale ja to raczej nie z tych robotkowych niestety..

chcialabym zrobic winietk, zeby na talerzu lezaly...ale co mi z tego wyjdzie to nie wiem..
no i np nie bedzie u nas standartowego torta, bedzie tort na stojaku do torta, ale zlozony ze stu babeczek, sto malych miniaturek torta weselnego, tak to wyglada:
stylowi_pl_Slub-i-inne-wydarzenia_bez-krojenia_1416496.jpg

winietki takie:
stylowi_pl_Slub-i-inne-wydarzenia_657720.jpg

i zamiast kwiatow na stolach beda wazony wysokie , przezroczyste z zielonymi jablkami, gdzieniegdzie biale drobne kwiatki

Ostatnia edycja:
reklama
Kaja no u ciebie to byłby niezły scenariusz na film.

Nanu super!!! Ja też sama robiłam i byłam bardzo zadowolona z reakcji, wszystkim się bardzo podobały :-D

Kaja bardzo fajny torcik. Nie trzeba sie męczyć z krojeniem :p

mmmmm Aisha jak cię fajnie mąż całuje:-) obojczyk i kark to cudowne miejsca!!

Zapo a co można dla ciebie zrobić żeby humorek się poprawił? mogę się jednoczyć z tobą... miałam od M bransoletkę z obrabianych w srebrze bursztynów... uwielbiałam ją tak jak same bursztyny! pewnego dnia ta ogromna wartość sentymentalna zniknęła z mojego nadgarstka bo miała do d... zapięcie i klaps. kilka lat a ja o niej marzę! ale to nie przebije mojego pierścionka zaręczynowego który pochłonęła kanaliza...niby był tylko srebrną zapowiedzią bo potem dostałam złoty(biało-zółty) ale sentymenty mnie się ewidentnie nie trzymają!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(

co do obrączek polecam klasyczne, białe wtopki na zaręczynowym prawie całkiem mi się starły a na to gwarancji nie dają

KAJA super winietki:) a tort jeszcze lepszy! pierwszy raz widzę takie cudeńko i pomysł pierwsza klasa:)

Ostatnia edycja:
Hej,

ALG ja też mam AZS od małego, są nawroty i uśpienia, aktualnie nie mam żadnych objawów, a właśnie zastanawiałam się czy w ciąży mi nie powróci.

Citrus mi cały czas dziąsła krwawią, dzień w dzień, dziś idę kupić jakąś specjalną pastę bo mam już dość.

Nanulika bardzo ładne te sukieneczki i cenowo też atrakcyjne. Chyba jak większość, najbardziej mi się podoba ta druga.

U nas wesele finansowali rodzice, pół na pół, ale mieliśmy to szczęście, że się na prawdę nie wtrącali.

Ja troszkę śpiąca, popijam w pracy kawę, może skuszę się na kęs szarlotki męzowej.

k.a.j.a - wow, tort super! pierwszy raz taki widzę.. rewelacja! :tak:
nanu - wg mnie sukienka nr 2 z 1 posta i tak najładniejsza.. ta pierwsza jak dla mnie ma dziwną długość - chyba już wolałabym taka do kolan, niż do połowy łydki - jakoś taka bardzo babcina mi się wydaje.. Ale ceny naprawde powalają - tak pozytywnie! To nawet opłaca sie po zamówieniu do jakis poprawek odnieść, jaśli by coś nie przypasowało...

mmmmm Aisha jak cię fajnie mąż całuje:-) obojczyk i kark to cudowne miejsca!!

Zapo a co można dla ciebie zrobić żeby humorek się poprawił? mogę się jednoczyć z tobą... miałam od M bransoletkę z obrabianych w srebrze bursztynów... uwielbiałam ją tak jak same bursztyny! pewnego dnia ta ogromna wartość sentymentalna zniknęła z mojego nadgarstka bo miała do d... zapięcie i klaps. kilka lat a ja o niej marzę! ale to nie przebije mojego pierścionka zaręczynowego który pochłonęła kanaliza...niby był tylko srebrną zapowiedzią bo potem dostałam złoty(biało-zółty) ale sentymenty mnie się ewidentnie nie trzymają!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(

co do obrączek polecam klasyczne, białe wtopki na zaręczynowym prawie całkiem mi się starły a na to gwarancji nie dają

KAJA super winietki:) a tort jeszcze lepszy! pierwszy raz widzę takie cudeńko i pomysł pierwsza klasa:)

Z humorkiem postaram się sama cos zrobić.

A ja swój zaręczynowy też zgubiłam :-:)zawstydzona/y: i to w czasach kiedy nie mieliśmy kasy i mój A. na niego 6 miesięcy oszczędzał.
Do dziś mi głupio.

ale fajnie dziewczyny że ślub jeszcze przed Wami, to taki cudny dzień :)
U nas też niestety rodzice finansowali, bo nas po prostu nie było stać. Ale oczywiście bez kłotkni z nimi się nie obyło. My sobie wymarzyliśmy troche inne wesele, najpierw przyjecie z rodziną obiad tance itd od 13 do 19 a poźniej do rana impreza ze znajomymi w leśniczówce takiej ładnej gril itd. Rodzice byli bardzo przeciwni chcieli tradycyjne wesele jak za dziada pradziada, ale powiedzieliśmy albo robimy takie albo idziemy z nimi i świadkami do kościoła i na tym koniec. Tak więc przystaneli na naszą propozycję i w konsekwencji wszystkim się podobało rodzina została jak my pojechaliśmy i bawili się jeszcze bez nas :) a my mieliśmy super imprezę.
A obrączki my z mężem mamy róźne on chciał taka zwykłą jak z Włądcy Pierścieni :) a ja zwykłą ale piaskowaną z żółtego złota.

wikki a połączyć nie chcieliście? my mieliśmy kupę znajomych i na weselu byli wszyscy też było fajnie:) nie wyobrażam sobie bawić się z samymi ciotkami i wujami- przecież to ze znajomymi utrzymuje się stały kontakt:-D

reklama
kaja - świetny ten tort!!! WOW!!! u nas chyba tradycyjnie będzie, mamy go w cenie wesela, wybierać będziemy ok 1 m-c przed... razem z ciastami - w ramach diety jedziemy na degustację:p

a na sukienkę z tej stronki naprawdę mam ochotę się skusić.... tak jak któraś z Was pisała, cena taka że nawet jak na krawcową i poprawki wydam to tragedii nie będzie!

poczytam jeszcze jakieś opiie na forach o tej stronie....

Do góry