reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ja tez miewam...
Albo raczej miewam normalne, bo te dni na beeeeee sa jednak w wiekszosci, a powodem jest generalnie "nic"...
Takze reasumujac ten stan samych cudownosci nie jest jednak tak do konca malinowy..

Siema dziolchy:-)

Dzień dobry;
ja mam jakiś dziwny czas, w ogóle na siebie patrzeć nie mogę. I tylko ryczeć mi się chce...

Aisha super, że mała się ujawniła!

ALG współczuję. Też bez przerwy cię oś dopada...

U nas wczoraj był facet od kuchni, pomierzył, pogadał i jakoś do końca tyg. na byc projekt. A ja jak dziecko na już bym chciała :sorry:
No i zgubiłam gdzieś swoją ukochaną br:sorry:ansoletkę...
Nic tylko ryczeć :confused2:

Zapominajko kochanie, też mam czasem podobnie, coraz więcej rozstepów, coraz wieksza waga. nie martw sie, po ciazy ładnie zrzucisz i bedziesz piękna lasencja! I serio, nawet jak przed ciaza mialas problemy z wagą to mam taki przykład: moja była bratowa nigdy nie byla szczupla, dopiero po ciazy schudla i to waga spadla bardziej niz wazyla przed ciaza :tak: A mi na dekolcie zrobiło się cos dziwnego, tZn na lewym obojczyku myslalam ze to od zarostu męza jak mnie wycałowywał ;P ale nie, mam tego coraz więcej, hm jakby popękane naczynka, ale nie do końca, takie kropki, nie odstające, jakby przebarwienia...

Ostatnia edycja:
Nanu, sukienka w kształcie litery "a" ładnie wygląda także na okrąglejszej sylwetce, bo maskuje potężne biodra i uda :) Gorzej, jeśli pulchna jest "góra", bo pulchne odkryte ramiona nie wyglądają niestety dość estetycznie (patrz Katarzyna Niezgoda).

reklama
NANU, Skarbie, masz czerwiec, lipiec i sierpien do dyspozycji, nie martw sie o figure, bedzie ok..
madrze sie a sama sie martwie:-D........

mi sie obie podobaja, krotka fajna, trochu inna niz wszystkie..
chociaz ja sie ostatnio zastanawiam, czy to nie chodzi w tym dniu o to, zeby tradycji jednak stalo sie zadosc i zeby bylo tak standardowo..i czy to wlasnie nie jest urokiem tego dnia..

wybraliscie juz obraczki? my wlasnie dokonalismy tego w niedziele i beda to te:'
https://www.apart.pl/pl/esklep,c,obraczki,3,140

Do góry