reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Nanulik jaki metraż ma Twój salon, bo widzę, że i stół z krzesłami tam zamieściłaś? Myślę o takim rozwiązaniu , ale po pierwsze martwię się , że stoł mi się nie zmieści a po dugie że zagracę pokój, a przydałoby się jeść jak ludzie

reklama
Hej;
Nanu ja juz ci pisałam, że mebelki super i bardzo mi się podoba!
A ruchami jeszcze się nie martw. Ok 24 tygodnia powinnaś już czuć na pewno. A powodów dla których nie czujesz jest mnustwo, od tego, że może czujesz tylko nie poznajesz, to takich, że córcia po nerkach ci daje, albo innych jelitach a tam z tego co wiem nie ma połączeń nerwowych odp. za ból itp. Doczekasz się.

Ja dziś bez humoru, biorę się za porządki - bo się wczoraj pomocy nie doczekałam.

Miłego dnia.

Hej hej :happy:

Przeżyliśmy noc:sorry2:
Jedziemy zaraz na Orkiestrowy kręciołek samochodowy, żeby Kubie wyszły oczy z zachwytu nad autami;-)
Potem na resztę dnia do teściów, bo muszę posegregować w końcu ubranka po Kubie.

Trzymajcie się!

A w ogóle, to tak mnie lewy cycek dziś boli, jakby zaraz mi miało trysnąć mleko. Bosz...:dry:

Ostatnia edycja:
Szczęściary z dobrym nastrojem ;-) Mnie czeka bardzo, ale to bardzo intensywny tydzień, a oczywiście wszystko ma związek z uczelnią... :sorry2:
Jak głupek z rana się zorientowałam, że zamroziłam wczoraj kupioną wołowinę, z której chciałam dziś uczynić gulasz... No chory łeb :dry:

fiołkowa witaj wśród nas:) dobrze że nic się nie stało!:)

cytryna-ty i wołowina- nierozłączne:)

myślę że rysia nie miała nic złego na myśli, ja z własnej woli robiłam spacery z córą na -15 i była super zahartowana więc myślę że ta śmierć to kwestia przypadku. niestety na wsiach tak jest że się zapiernicza z gromadką dzieci poboczem do szkoły, sklepu, na pogaduchy...

ja przeżyłam grypę w tym tygodniu i wcale miło nie było, dziś jak wstałam znów z bólem gardła to się przeraziłam. dbajcie o siebie dziewczyny bo nie warto się narażać- czosneczek, cebulka, malinki, olej lniany i będzie dobrze:)

wygnałam M z młodszym do teściów więc pewnie wróci popołudniu a moi rodzice zabrali wczoraj córę na noc i dziś pójdą na strażników do kina. ale mam labę:) a muffinki wczoraj wyszły przepyszne!!!!! wieczór zapowiada się znów karciany:)

brrrr...!!! u mnie zima pełna gębą.Sniegu tyle ,ze moj pies nie dał rady na spacerze a ja nie lepiej:szok: Ze tez nikt nie poczuwa sie do odsniezenia:wściekła/y:
Ja zmeczyłam sie tak ,ze padam.
Zjadłabym rosól!!!!!!!!!!Z kluskami!!!! Zaraz pomolestuje męza:tak:

Tak wogole to psiew moczu ujemny ,i z nerka lepiej.Jakby nie było młoda przerzucila sie na pęcherz,wiec teraz dla odmiany latam do toalety co 10 minut. :sorry2:

Hehehehe
ty poczekaj aż tego dziecka więcej będzie :-D

A ja zaliczyłam zakupy, wywinęłam orła 2 razy :dry:
A teraz pączusia i kawkę zaliczam.

orla , dwa razy...masakra, pilnuj sie babo:oo:!!

dzien dobry, z niezasniezonego poludnia szwecji:-D coz za radosc..

nie bylo nas troche, w tym czasie zrobilismy znowu 2500 km..
ale mam juz porzadek, wszystko przywiezione, prawie na miejscu i juz jestesmy przeprowadzeni na amen:-D

reklama
Siemanko,

Noelle1986
ja mam rosołek z kluskami, molestuj męża może wykombinujecie. Na drugie mam zamiar zrobić żeberka z kluskami śląskimi.

U nas też śnieżno i zimno, czeka mnie spacer z synkiem/psinka bo jeszcze aktualnie śpi :cool2: Straszny śpioch z niego.

Kaja no to fajnie, że masz już przeprowadzkę za sobą, podziwiam Cię, przecież teraz coraz szybciej się męczymy. Mnie czeka urządzenie pokoju, przemieszczenie, przenoszenie ciuchów do nowej szafy na zamówienie, ale to pod koniec stycznia.

Miłego dnia!

Do góry