reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Kinga chyba jeszcze niedawno na imionach albo innym watku krotko pisala, albo mi sie wydaje :)

z przedszkolami to chyba wszedzie- moze oprocz Francji- problem, ja teraz niby miejsce od przyszlego maja mam zaklepane w przedszkolu synka ale najpierw musze skonczyc studia i miec prace bo w naszym dzieci od 6 godzin + biora, czyli rodzice musza pracowac, ponizej tych godzin nie biora

reklama
ZAPO, powiem Ci, ze to troche z wyboru, generalnie trzy do szesciu miesiecy maja na danie ci miejsca w tym przedszkolu , w ktorym chcesz, albo jakies zastepcze na juz, nie ma problemu, ale to bylo przemyslane, zeby najpierw zaaklimatyzowac sie w nowym miejscu, a potem reszta..i tak siedze w domu, nie mamy cisnienia..

Dziewczynyyyyyy... jaki dobry obiad miałam :sorry2:
Smażona wołowina z sosem sojowym, pieprzem syczuańskim, kolendrą, imbirem i sokiem z cytryny, z marchewką, cebulą, żółtą papryką, zieloną fasolką i makaronem ryżowym. Aktualnie orgazmuję w ustach :-D

citrus ja na mieso patrzec nie moge od poczatku ciazy a do tego imbir mi w stanie blogoslawionym tak capi.......
poza stanem ciazowym pewnie by mi posmakowalo;-)

A idźcie wy... :-)

Ej, mój pies normalnie ostatnio liże mnie po brzusiu. Czuje, że w środku mam swoje młode, czy jak? :szok:

Rany, dziewczyny, ile ubranek!!!:szok:
3/4 zostawiłam dla Małej, chociaż nie wiem, co z tego się przyda. Okazało się, że bardzo dużo jest uniseksów, tylko część typowo chłopięca. Mam nadzieję, że dużo z tego wykorzystamy :tak:

A to moje dziecię dziś na WOŚP:
100_0104.jpg

reklama
Do góry