reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

To faktycznie macie dziewczyny przygody od samego rana....:szok: Jak nie spaliny to tańce na lodzie:szok:
Prosimy o uwagę i rozwagę:-)
Ja już kończę sprzątanie i czekam na męża bo z 5 dniowej delegacji wraca:-):-D

reklama
Sembo ja też jestem zwolenniczką siłowni. nie żeby umięśniać ale tam się można wypocić bardziej niż na fitness, a potem sauna i prysznic... bosko...

Zapo a ty nie latasz za dużo? kurde orzełki wywijać na tym etapie to żeby ci co nie wyskoczyło!:no:

Ja też już kapelusze z głów ściągałam dla cytryny- jak się ją widzi to aż człowiek ma ochotę jakąś dietkę zacząć!:tak:

fiołkowa my też mamy czujniki to nawet w salonie stawiałam bo od kominka taki smród szedł że się bałam. w mieście to tak czyszczą te piece- tylko kasę wezmą albo trwa to 3 minuty. do nas facet jak przychodzi to ze specjalnym odkurzaczem i czyści nawet do 2 godzin!!! warto wydać te 170zl. moja szwagierka w tamtym roku tak się podtruła z kilkumiesięcznym synkiem że z olsztyna do gdańska karetka ją wiozła do jakiejś specjalnej tuby... a karmić musiała i był problem! masakra z tymi piecami, uważajcie! najlepiej to na noc gdzieś okno rozszczelnić nawet kosztem zmarznięcia...

u mnie dziś mamuśka działa:) gołąbki będą i w końcu pomidorowa:) dzieci były na sankach, porządnie się dotleniły:-)

fiołkowa mądra kobieta z Ciebie, że ten czujnik zakupiłaś, bo tyle osób niepotrzebnie co roku ginie z tak głupiego powodu. Mam nadzieje, że to się nie powtórzy tylko koniecznie musicie znaleźć przyczynę całego zamieszania

Dzięki, dziewczyny :tak:

Że też mi nie przyszło do głowy, dzwonić na tę straż pożarną... no, ale nic, jakby ten kominiarz coś kręcił, to zadzwonimy.

Fiołkowa wentylator raczej odpada, bo straż zawsze każe demontować takie motywy (przynajmniej u mnie). No ale uważajcie na siebie...

reklama
natalia_bis przepiękny film. dwójkę dzieci mam ale chyba żadnemu nie było tak dobrze w kąpieli:(

gołąbki pożarte, jeszcze na jeden obiad zostało:) a zaraz mama jeszcze zrobi muffinki:) dobrze mieć mamę kucharkę:)

M z tatą kłądą na górze deski podłogowe, jak dzidziuś się urodzi to będzie już miał swój kącik:)

Do góry