reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

no szybko, ale też trzeba szygko poprawić i już naszykować do oddania.
u nas taki śnieg ,że masakra i tylko córeczka się cieszy, ja nie bo moje buty przemiękają.
możemy wybierzemy się promenady po jakieś śniegowce dla mnie?
mój mąż robi śniadanie :szok:

reklama
witajcie,

Nanu nie martw się ruchami, z tego co kojarzę pisałaś ze masz łożysko na scianie przedniej tak? To by tłumaczylo dlaczego jeszcze nie czujesz ruchów, ale wkrótce na pewno Cię pokopie :)
Zapo udanych łowów, ja wczoraj kupiłam sukieneczkę śliczną za całe 3 zł :) a wygląda jak nowa.
Framama powodzenia z pracą, ale dobrze że już tyle masz za sobą i niedługo skończysz.

We Wro też biało, mrozy przyszły i dobrze może w końcu wybije te wirusy i nie będą wkoło straszyć świńską grypą,

Miłego dnia

nanulinko jeśli to bice serca czujsz jak dotykasz dołu brzucha to twoja jakaś tętniczka zapiernicza:) a ruchy to spokojnie poczujesz... ja czuje tylko jak moj sie odbija głowką od pecherza, a wczoraj poczułam przy jedzeniu zupy jak mi kopie w zoładek... i niestety zupa w wc wylądowała....

Jejku, jak mnie wczoraj Maluch skopał... Wieczorem tak zaczął wierzgać, że cały brzuch mi latał, z lewej, z prawej, nad pępkiem, pod pępkiem, długi musi być już...
I najgorsze, że te ruchy momentami nie są przyjemne, bo naprawdę zaczynają być bolesne... :sorry2:

Cześć Wam!

U nas za oknem również biało, właśnie wróciłam ze spacerku z psina i nastawiłam rosołek na weekend. Wczoraj zrobiliśmy też zimne nóżki do podjadania bo obydwoje lubimy.

Weekend zapowiada się u nas leniwie. Dziś większość nocy przespałam chyba na plecach, ale tak mi chyba było najwygodniej. No cóż.

Mój synio też już kopie na całego, oczywiście są różne dni i noce, czasami jest spokojniejszy a czasami szaleje, podobnie jak u Was najbardziej późnymi wieczorami.

Miłego dnia kobitki.

Jejku, jak mnie wczoraj Maluch skopał... Wieczorem tak zaczął wierzgać, że cały brzuch mi latał, z lewej, z prawej, nad pępkiem, pod pępkiem, długi musi być już...
I najgorsze, że te ruchy momentami nie są przyjemne, bo naprawdę zaczynają być bolesne... :sorry2:

Hehehehe
ty poczekaj aż tego dziecka więcej będzie :-D

A ja zaliczyłam zakupy, wywinęłam orła 2 razy :dry:
A teraz pączusia i kawkę zaliczam.

reklama
A my nie pojechalismy ani do gin ani zwiedzac ASP:)
Skrecamy meble:) po L4 pojade w pon rano:)
Regal juz prawie skrecony,trzeba go jeszcze do sciany przykrecic,przelozyc do niego ksiazki i w drugim bedzie wreszcie miejsce na ciuszki dla malusiej:)

Do góry