reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
U nas jest troche śniegu, wszystko najpierw zaczęło topnieć a później zamarzło, więc jest cholernie ślisko, trzeba bardzo uważać żeby nie wywinąć koziołka.

Ja przed ciążą stosowałam dietę 1400kcal i schudłam 15kg w 3,5miesiąca więc wystarczy trochę wytrwałości i wszystko jest możliwe. Gdy dowiedziałam się, że zostanę mamą troszkę odpuściłam (nadal staram się zdrowo odżywiać) ale po porodzie i karmieniu na pewno powrócę do diety.

ja od początku września nieświadoma mojej ciąży zasuwałam na siłowni+dieta, nie powiem dawałam sobie wycisk równo, teraz nie moge sie doczekać powrotu na siłownie, taki rodzaj zmęczenia uwielbiam ;)

cóż za dietowo obiecujący wątek nam się tu zrobił:D
Wróciliśmy z Hobbita właśnie... że tak powiem: może być! ale było kilka momentów kiedy się nudziłam.... i jakoś za głośno mi było trochę...
S mi dziś powtarza co chwilę że mnie nie lubi - za to że do pracy nie muszę a on tak:p hi-hi!!!
Po pracy napadłam na lumpka i za 12 zł znów przytachałam worek ciuszków dla maluchatej:)
A wogóle to czuję coś,co może nareszcie jest ruchami... ot tak nie czuję ale jak rękę przyłożę pod pępkiem to czasem coś jakby mi się ruszało w środku, a czasem mam wrażenie że mi serce w brzuchu bije, tak jakby coś się rusza ale równo....
Czy to TO? hmm

jutro spadam do gin rano po to L4, potem chyba jedziemy popodziwiać ASP współprojektowaną przez S. Oprowadza główny projektant...

miłej nocy tymczasem!!!

cześć :-)
w warszawie spadło duuuuużo śniegu. szok:-). moja córeczka się ucieszy jak wstanie :-)
a ja znowu spać nie mogę, buuu:wściekła/y:

ale jakoś to wykorzystuje. poprawiam prace ,którą otrzymałam do lekkiej kosmetyki więc mam nadzieje,że do środy uda mi się to zrobić . w czw druknę ,oprawię ,zrobię przelew na postepowania kwalifikacyjne na konto ministerstwa i złożę prace.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej;
u mnie też sypie, ale pewnie za chwilę będzie topniało :dry:

Nanu może malutka do rytmu serca tańczy ;-)
Pochwal się ciuszkami.

Framama szybko ci odesłali. Ja nadal czekam :baffled:

Chłopaków wysyłam do kina i sama chyba wyjdę na lumpki, żeby choć na chwilę wyrwać.

Do góry