Noirel jestem spod Wawy, tam gdzie maż idzie maja sprzet, mowil i pytal itd, podobno czeste zjawisko u nich...wiec luzik, nie dlugo wlasnie wychodzi.
Ja z dukana jestem zadowolona, raz w zyciu sie odchudzalam, jak rzucilam palenie przytylam 13kg, Dukan pomogl mi to zrzucic, pilam po 4l wody dziennie, staralam sie wprowadzac powolutku po troszku inne rzeczy, robilam regularnie badania i bylo ok. Potem jednak po okolo roku przestalam uwazac na to co jem i wlasnie waga zaczela rosnac, ale 59kg przy 168cm wazylam i czulam sie swietnie! Chyba drugi raz bym sie nie zdecydowala, tym razem wolę tak naturalniej, nie tak drastycznie, zdrowiej dla organizmu. Ja w 2,5 miesiaca zrzucilam 13kg, skora ladnie sie "wciagnela". Na poczatku bylo dosc ciezko, bo sie strasznie meczylam i bylam bez sil, ale potem sie przyzwyczailam. Dukan jest kurde strasznie dopingujacy bo traci sie wagę w oczach, tylko trzeba wszystko z glowa, no i tez zalezy od organizmu. No i dzieki dukanowi jednak jem zdrowiej, moze nie idealnie wiadomo, szczegolnie teraz, ale przed potrafilam na prawde jesc niezle *****!;-)
Zapominajka zrzucimy wszystkie, mowie Ci, bedziemy lasencje! I nie wygladasz jak tucznik- na pewno!