reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

hej Wam, pol nocy nie spalam dzis!:wściekła/y: A mała jak tylko wyczuje, ze nie spie od razu daje czadu:-) No Cytryna jakie poparcie:tak: No też bym chciala po ciazy sie zdrowo odzywiac, z checia bym korzystala z Twojego bloga ciazowego!
Rozmawialam wczoraj z moim mezem na temat tego, co by bylo gdyby Madzia byla chora....sprowadzil mnie na ziemie! Dlatego tez dlugo nie spalam, zasnelam jakos kolo 2.00 dopiero, a o 9.00 tesciowa mnie obudzila telefonem, tragedia!

Mąz dzis ma wolne, wbilo mu sie w oko coś, chyba opilek metalu jak byl w pracy i idzie do okulisty, oczywiscie prywatnie, bo zapisy na NFZ to juz chyba na lipiec:no: Tragedia, placi sie gruba kase z tych skladek a i tak trzeba sie leczyc odplatnie, paranoja!
Miłęgo dnia Wam zycze kochane! Dzieki wszystkim za gratulacje, ale poczekajcie na całą prace;P Rozdział II i III muszą mieć po jakies 35-40 stron! brr!

reklama
Aisha_23 mojemu chłopu tez sie zdaża,z e jakis klej mu w oko chlapnie, albo opiłek sie wbije i zawsze jedzie na dyzur okulistyczny wieczorem... od tego taki dyzur jest :) a do okulisty prywatnego kazali mu ostatnio czekac 3 dni...

A ja kupiłam (dla Igorka) bo dla siebie jakoś mi szkoda kasy, a ja co tam jestem to w ciąży. I zawsze sobie mówię, że wrócę do normy i się obłowię i duuuupa

No ale tam też dużo innych fajnych sklepów jest.

witajcie,

Ja to uwielbiam tk max, rzadko wychodze z pustymi rękoma. Może nie tyle ciuchy bo trzeba niezle nagrzebać ale kosemtyki, buty, czy sprzęt domowy to rewelacja, nawet zabawki na prezenty często tam wynajduję.
Aisha dokładnie mąż niech lepiej jedzie na ostry dużur okulistyczny, nie będzie musiał płacić a napewno przyjmą, ja kiedyś na takowym wylądowałam i pomogli.

Aska- super ze masz te L4

Zapominajka- ty szczesciaro, takim to dobrze, fajnie chlopaki beda mieli frajde i ty odpoczniesz :)

zapo ja też moją córę wkręciłam do kina z dziadkami ale w niedzielę:) Strażnicy czeegoś tam- będą bronić wróżki zębuszki ( w którą ona wierzy bardziej niż w cokolwiek), mikołaja, dziadka do orzechów....M dziś się rzucił na zakupy bo sporo wyprzedaży

najpierw się wylaszczymy z pomocą cytryny a potem będziemy się rzucać na zakupy:)już niedługo!

a z tym okulistą to chyba jest tak że w ostrych stanach (jak ten) musi przyjąć każdy bez kolejki! zwłaszcza na NFZ. kiedyś tak latałam.

w olsztynie pięknie sypie- zima wraca:)

Ostatnia edycja:
kochane wiem, że jest ostry dyżur, ale u nas na Szaserów w Wawie jest tragedia. moja siostra tak się głupio złożyło, że też ma właśnie w tym samym czasie coś wbite i jak pojechała tam to było 50 osób w kolejce! a w gabinecie siedział pacjent z godziny 12.00, a było grubo po 17.00....

kartagina, tam wszyscy z ostrymi stanami....................zjedli by Cię jakbyś chciała bez kolejki.... i dostac się tam tez nie bardzo ma jak, a tu blisko, dzis i szybko.

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka,

Boszsz u mnie tak sypie, że świata nie widać;/ chciałam z maluchami wyjść na ogród ulepić bałwana ale tyle śniegu napadało, że co krok to gleba:szok: normalnie buty utykają.

Do góry