reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

No ja też bym chciała schudnąć w jakieś 4 miesiące ok 20 kg
Ale nie wiem czy to w ogóle mozliwe...
A chciałabym wyglądać jak człowiek, jak kobieta a nie jak tucznik :dry:

reklama
Zapominajka, da się, jeśli tylko chcesz być potem jednym wielkim skórnym zwisem. A nie chcesz, wiadomo. Nikt by nie chciał.
Najzdrowiej jest zrzucać 4-5 kg miesięcznie, choć tak naprawdę w miesiąc można zrzucić nawet 6-7, a to niemało, rozmiar mniej. I co najważniejsze, nie trzeba nawet rezygnować w stu procentach ze słodyczy, jeśli jest to coś, co nas gubi.

Aisha Szaserów to moje okolice,skąd jesteś?
jeśli chodzi o okulistę,to nie wiem czy Ci prywatni mają odpowiedni sprzęt jeśli chodzi o opiłki,mi kiedyś też coś się wbiło i z przychodni nfz i tak odesłali mnie na ostry dyżur okulistyczny,prawdą jest że w nocy chyba ze 4 godziny z tym bólem tam czekałam:szok:

Aśka to samo pomyślałam pisząc w tamtym temacie ostatni wpis
wink2.gif
mnie też na prostą drogę wyprowadzili przypadkowi ludzie,dokładnie moje późniejsze kierowniczki,za co jestem im dozgonnie wdzięczna.

Ostatnia edycja:
Cytrynko no właśnie 5 kg miesięcznie przez 4 miesiące to 20 kg.
A ja należę do takich osób które nie jedzą kawałka czekolady, tylko czekoladę. Więc albo nie jem wcale słodyczy i przekąsek, albo jem i się nie odchudzam:-(

Choć jak byłam na Dukanie opanowałam słodycze dukanowe do perfekcji i bardzo mi to pasowało, bo był i wilk syty i owca cała :-D

Zapo ja na dukanie schudłam 16 kg w jakieś 3-4 miesiące i tą wagę utrzymałam potem przy normalnym jedzeniu przez prawie 3 lata. I wtedy się nauczyłam, że jak mam ochotę na czekoladę to zjadam jeden pasek a nie całą tabliczkę, i tak ze wszystkimi słodyczami, ciastami, czasem nawet jadłam w Mc-u, tylko wszystko z głową. Ale teraz w ciąży jak przestałam palić to niestety ta waga zaczęła ostro iść w górę, ale mam nadzieję, że po ciąży znowu się wezmę za siebie (trochę ruchu, siłownia, basen) i waga się unormuje ;-)

Zapominajka, najlepiej jest więc po prostu nie kupować słodyczy i tyle. Wtedy nie kusi. Ja, gdy mam w domu coś słodkiego, to jest koniec, bo jem ile wlezie (jutro piekę ciasto murzynkowo-sernikowe, bo moje chłopię pojdzie ze mną do czytelni mi pomóc z ogarnięciem książek, więc muszę jakoś podziękować :sorry2:). Można zrobić słodycze dietetyczne i to naprawdę nie jest problem. Będziem robić! :-)

Będziem, a na razie jeszcze możemy jeść serniczki i murzynki.

Aśka mnie się efekty Dukana utrzymały przez ok 2 lata, ale nie zrobiłam w ogóle stabilizacji i juz na końcu zupełnie odpuściłam... Potem byłam na siebie tak wściekła jak nigdy wcześniej...

reklama
Do góry