reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Nanu trzymam &&&&& żeby Ci ten dzień szybko zleciał. Ja już odpoczywam na L4:-)

Framama też się cieszę .... nawet wczoraj już poinformowałam moją przełożoną i przyjęła to całkiem spoko, pogadałyśmy, pośmiałyśmy się ... więc luzzzzzik:-p

Aisha gratuluję I rozdziału i zapału do pisania, może i ja odnajdę moją zaginioną wenę, i coś tam naskrobię. :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Cytryna mnie już dawno porwałaś, idę za tobą nawet w ciemno bo wiem że to będzie super doświadczenie z jedzeniem (a nie żarciem!:-)). :-)swoją drogą to rewelacyjny pomysł, jak się wszystkie zgramy to będzie nam lepiej szło:) już mi ślinka cieknie!!

dzisiejsza noc to coś nowego- wstawałam na siusiu 4 razy!!! też już zaczynacie tak mieć? i pomyśleć że masakra ze ściśniętym pęcherzem dopiero przed nami!!

Aśka gratuluję L4! to teraz dopiero możesz poszaleć:)tylko ciągle w samotności?... bo to twój facet wyjechał na 2 tyg czy się mylę?

Ostatnia edycja:
W IKEI na szczescie mnostwo kanap i foteli wiec mialam gdzie zalegnac:p
Ale kupione:regal z n.adstawka,komoda,stolik-lawa,lampki do kuchni,lampki do czytania i kilkka ******* usprawniajacych zycie w kuchni...

Za to w ramach zdrowego zywienia na obiad i kolacje pochloniete: 2 hotdogi i lody z polewa c zekoladowa.... (hehej,uz widze jak citrus strzela!):D coz no,raz nie zawsze!

Kartagina tak, wyjechał ale dziś przyjedzie na wieczór i dopiero w niedzielę koło 11 będzie wyjeżdżał. Prawie 2 dni w domu będzie :) A co do siku w nocy to póki co nie wstaję, tylko z rana muszę pedzić szybciutko do kibelka, bo pęcherz nie wytrzymuje naporu;-)

No poki co od rana kompa brak,bo informatycy przekopiowuja mi dane,przerabiaja co sie da.....:)
A ciasto zakupilam wczoraj (pierwszy raz w zyciu KUPILAM ciasto! Szok!!!)
Nie mialam sily piec....

O 13 pozegnalne ciacho i kawa zaplanowane:)

Przeleci :-D

A potem laba.
Ja właśnie wygrałam zaproszenie do kina, podwójne na seans dla dzieci. I mam niecny plan chłopaków jutro wypchnąć :blink:

reklama
Do góry