reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Zapominajka, ale już masz napisane, poprawki szybko pójdą:tak: A z tymi powodami to chyba jednak przesadzasz.....plusów na pewno jest więcej! A dziękuję za gratulacje, ale to dopiero początek i jeszcze mam problem z przypisami, nie wiesz o co może chodzić? Jak piszę tekst ciągniem bez przypisu to ładnie wychodzi cała strona, a jak dodam choć jeden przypis to tekst mogę napisać tylko do połowy strony, potem jest od razu linia od przypisu i tekst w przypisie tez dobre linijek ponizej dopiero mogę wprowadzic...piszę pracę w wordzie....

reklama
nie było mnie prawie tydzień.... w pracy masakra, jak docierałam do domu to po prostu padałam.... Teraz Was doczytałam a nie było to łatwe.

Sembo- szacun, buciki cudne!!!

Mnie kości nie bolą, ale coraz gorzej mi się śpi. Ciągle się budzę :no: Zastanawiam się nad zakupem poduszki-rogala. Nanu sprawdza Ci się?? Zapo - kupiłaś ją w końcu?
Ja dzisiaj objadłam się placków ziemniaczanych usmażonych przez "teścia" - mniam! ;)

Z miłych rzeczy - Zapisałam się do szkoły rodzenia :) i kupiliśmy bilety lotnicze do Brukseli :) W lutym wybieramy się na tydzień do przyjaciół :)

W sobotę jedziemy oglądać pierwszą salę na wesele. Planujemy ślub dopiero na wiosnę/lato 2014.

Zaprawdę powiadam Wam!

Nie gadajcie o jedzeniu głupot i się nie przejmujcie, bo skoro JA, największy tłuścioch świata, który w pół godziny po śniadaniu potrafił zjeść cztery kromki chleba z majonezem (przykładowo), w końcu schudłam 40 kilogramów i zaczęłam jeść NORMALNIE (pod hasłem NORMALNIE rozumiem zdrowe jedzenie, a nie na przykład mięcho smażone w panierce, która zabiera mnóstwo kalorii, a nie ma ŻADNEJ wartości; surówki robione własnoręcznie, a nie jakieś shity z pudełka), to KAŻDA Z WAS TEŻ MOŻE.

I Bóg mi świadkiem, po porodzie jestem gotowa zająć się naszym jedzeniem, żebyśmy się pozbyły tego, czego będziemy musiały się pozbyć - BEZ SZKODY DLA DZIECKA i dla nas.

Jeśli któraś z Was naprawdę będzie chciała poczytać coś w tym stylu, to mogę nawet na blogu macierzyńskim zacząć cykl o papu dla ciężarnej :sorry2:

Zapominajka no fakt pracuję, niby praca siedząca, ale nie to, że siedze i nic nie robię, moja praca wymaga wytęrzenia umysłu i oczywiście jest przy kompie, więc troszkę mogę wybielić swoje lenistwo.

Ja jestem za ,,robótkami ręcznymi" i oczywiście sama je praktykuje:happy:

Aisha_23 gratuluję I rozdziału i to w jakim tempie. Remont wydaję mi się nie taki drogi skoro 500zł, a może mąż ma rację bo jak się pojawi dzidzia to już pewnie szybko nie zrobicie.

Laru28 to jak Wam się dziecko urodzi trochę plan dnia się zmieni.

PolaTola zjadłabym takich placuszków, u nas szkoła rodzenia zaczyna się 26.01 i po 20.01 kazali nam dzwonić w celu zapisów.

Z nowości to ja zamówiłam sobie już prywatną położną, z którą rodziła większość moich przyjaciólek i były bardzo zadowolone, będę się choć troszkę lepiej czuła mają w kimś wsparcie.

Citrus ja będę chętna na wspólne dietowanie!

I ja i ja i ja citrus!
Choc padaaaaaam! Ikea mnie wykonczyla! Ide spac,jutro cos naskrobie...

Wstalam!
Ale przez moment mialam wrazenie ze sie przewroce:p
Podbudowuje wizja ze to ostatni dzien!
Nareszcieeeeeee!!!

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny:-)
citrus na prezydenta :-)
pola ja mam kupiłam tego rogala ,to się jakoś cebuszka nazywa i jest ok. choć jeśli myślisz ,że pozbędziesz się calkowicie bolu pleców to w moim przypadku niestety nie
nanu podziwiam Cię. ja już bym pewnie się poddała , jak jestem w dużym sklepie zaawsze jest mi słabo.
mnie gardło nawala :no:
Asia strach się bać :-D dobrze ,że się udało.

Aisha gratuluje I rozdziału. też nie nawidzę Worda, ciągle mi się rozjeżdza. brrrrr

Ostatnia edycja:
Do góry