reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Dziewczyny,Was tez tak bola nogi? Mnie od paru dni tak chole*** bolą przede wszystkim stawy w kostkach i kolanach. Oszaleje z bólu:/ i to zazwyczaj wieczorami,spac sie nie da:/ Najgorzej jak równoczesnie napieprz*** i nogi i ta rwa kulszowa:/ Boziu to dopiero 23 tygodnie,dziecko ma cos w okolicach 500g ,a moj organizm zachowuje sie jakbym dzwigała nagle o 30kg wiecej:/ Normalnie wyc mi sie chce i z bólu i z bezsilnosci....bo nic nie pomaga:/

KOPE LAT CIĘŻARÓWKI ! ! !

Przepraszam że nie pisze i nie daje znaku życia.. Ale jakoś nie mam czasu przesiadywac na necie. Ale czytałam was dosyć często.. ;)
U mnie wszystko w pożądku... 3 tyg temu byłam na półmetku ciąży i nasza córeczka rozwija się prawidłowo.. ;))
jestem już 5 kg do przodu i strasznie na słodycze mam smaka codziennie musi coś być! Za niedługo dobije 60 kg ;// A mój brzuszek robi się coraz bardziej widoczny.

mamy już imię dla córki które wybrał mąż... NIKOL... Mieliśmy ugadane z mężem że przy pierwszym ja wybieram a przy drugim on ;)) niech mu będzie ja i tak nic lepszego bym nie wymyśliła ;)

Ja już zakupiłam kilka ciuszkow dla córy na mega wyprzedażach w anglii.. Nie mogłam się powstrzymać. Mój mąż też mnie miło zaskoczył;) miał 6 dni wolnego na święta i ostatnio jak wrócił że spaceru z Michałem przyniósł do domu leżaczek z fischer price.. Ją myślałam że faceci nie myślą o zakupach dla dziecka (przynajmniej o moim tak myślałam) a tu ooo bardzo miłe zaskoczenie.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU ABY TEN ROK BYŁ LEPSZY NIŻ POPRZEDNI A NAPEWNO TAK BĘDZIE BO POZNAMY NASZE MALENSTWA

Dziewczyny,Was tez tak bola nogi? Mnie od paru dni tak chole*** bolą przede wszystkim stawy w kostkach i kolanach. Oszaleje z bólu:/ i to zazwyczaj wieczorami,spac sie nie da:/ Najgorzej jak równoczesnie napieprz*** i nogi i ta rwa kulszowa:/ Boziu to dopiero 23 tygodnie,dziecko ma cos w okolicach 500g ,a moj organizm zachowuje sie jakbym dzwigała nagle o 30kg wiecej:/ Normalnie wyc mi sie chce i z bólu i z bezsilnosci....bo nic nie pomaga:/
mnie nogi nie bolą ale ostatnio mam dziwne skurcze podbrzusza :/ mówiłam to mojej GP to mówiła że tak ma być... Ehh ta anglia i lekarze

Ostatnia edycja:
famale no i fajnie.Tylko czemu za kase? nie jest w stanie zalatwic za darmo... znam realia...wiem ze wszystko sie da zalatwic i zalezy od relacji z lekarzami na porodowce

Powiem tak... lekarza mam załatwionego ze szpiatala i chodzę do niego za darmo do prywatnego gabinetu. Nie wiem na 100% czy za pieniądze bo teściowa ucięła temat i już... Ogólnie nieba by mi przychyliła ;) więc nie drąże tematu. Ogólnie jest między nimi od lat transakcja wiązana(podsyłaja sobie wzajemnie pacjentki, więc i tak zarobi).

NAnu na Ciebie zawsze można rano liczyć :)

Ja was właśnie doczytałam, tu się nie da nudzić ;)

Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce;-)

reklama
Do góry