reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
Dziewczyny,Was tez tak bola nogi? Mnie od paru dni tak chole*** bolą przede wszystkim stawy w kostkach i kolanach. Oszaleje z bólu:/ i to zazwyczaj wieczorami,spac sie nie da:/ Najgorzej jak równoczesnie napieprz*** i nogi i ta rwa kulszowa:/ Boziu to dopiero 23 tygodnie,dziecko ma cos w okolicach 500g ,a moj organizm zachowuje sie jakbym dzwigała nagle o 30kg wiecej:/ Normalnie wyc mi sie chce i z bólu i z bezsilnosci....bo nic nie pomaga:/
eklerkaa
KOPE LAT CIĘŻARÓWKI ! ! !
Przepraszam że nie pisze i nie daje znaku życia.. Ale jakoś nie mam czasu przesiadywac na necie. Ale czytałam was dosyć często..
U mnie wszystko w pożądku... 3 tyg temu byłam na półmetku ciąży i nasza córeczka rozwija się prawidłowo.. )
jestem już 5 kg do przodu i strasznie na słodycze mam smaka codziennie musi coś być! Za niedługo dobije 60 kg ;// A mój brzuszek robi się coraz bardziej widoczny.
mamy już imię dla córki które wybrał mąż... NIKOL... Mieliśmy ugadane z mężem że przy pierwszym ja wybieram a przy drugim on ) niech mu będzie ja i tak nic lepszego bym nie wymyśliła
Ja już zakupiłam kilka ciuszkow dla córy na mega wyprzedażach w anglii.. Nie mogłam się powstrzymać. Mój mąż też mnie miło zaskoczył miał 6 dni wolnego na święta i ostatnio jak wrócił że spaceru z Michałem przyniósł do domu leżaczek z fischer price.. Ją myślałam że faceci nie myślą o zakupach dla dziecka (przynajmniej o moim tak myślałam) a tu ooo bardzo miłe zaskoczenie.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU ABY TEN ROK BYŁ LEPSZY NIŻ POPRZEDNI A NAPEWNO TAK BĘDZIE BO POZNAMY NASZE MALENSTWA
Przepraszam że nie pisze i nie daje znaku życia.. Ale jakoś nie mam czasu przesiadywac na necie. Ale czytałam was dosyć często..
U mnie wszystko w pożądku... 3 tyg temu byłam na półmetku ciąży i nasza córeczka rozwija się prawidłowo.. )
jestem już 5 kg do przodu i strasznie na słodycze mam smaka codziennie musi coś być! Za niedługo dobije 60 kg ;// A mój brzuszek robi się coraz bardziej widoczny.
mamy już imię dla córki które wybrał mąż... NIKOL... Mieliśmy ugadane z mężem że przy pierwszym ja wybieram a przy drugim on ) niech mu będzie ja i tak nic lepszego bym nie wymyśliła
Ja już zakupiłam kilka ciuszkow dla córy na mega wyprzedażach w anglii.. Nie mogłam się powstrzymać. Mój mąż też mnie miło zaskoczył miał 6 dni wolnego na święta i ostatnio jak wrócił że spaceru z Michałem przyniósł do domu leżaczek z fischer price.. Ją myślałam że faceci nie myślą o zakupach dla dziecka (przynajmniej o moim tak myślałam) a tu ooo bardzo miłe zaskoczenie.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU ABY TEN ROK BYŁ LEPSZY NIŻ POPRZEDNI A NAPEWNO TAK BĘDZIE BO POZNAMY NASZE MALENSTWA
eklerkaa
mnie nogi nie bolą ale ostatnio mam dziwne skurcze podbrzusza :/ mówiłam to mojej GP to mówiła że tak ma być... Ehh ta anglia i lekarzeDziewczyny,Was tez tak bola nogi? Mnie od paru dni tak chole*** bolą przede wszystkim stawy w kostkach i kolanach. Oszaleje z bólu:/ i to zazwyczaj wieczorami,spac sie nie da:/ Najgorzej jak równoczesnie napieprz*** i nogi i ta rwa kulszowa:/ Boziu to dopiero 23 tygodnie,dziecko ma cos w okolicach 500g ,a moj organizm zachowuje sie jakbym dzwigała nagle o 30kg wiecej:/ Normalnie wyc mi sie chce i z bólu i z bezsilnosci....bo nic nie pomaga:/
Ostatnia edycja:
Noelle1986
eklerko moze jakis preparat z magnezem sobie zakup.nie zaszkodzi a moze dolegliwosci mina.
eklerkaa
tak ja i tak biorę zestaw witamin dla kobiet w ciąży, a to skurcze podbrzusza bardziej nospa pomaga mieklerko moze jakis preparat z magnezem sobie zakup.nie zaszkodzi a moze dolegliwosci mina.
famale no i fajnie.Tylko czemu za kase? nie jest w stanie zalatwic za darmo... znam realia...wiem ze wszystko sie da zalatwic i zalezy od relacji z lekarzami na porodowce
Powiem tak... lekarza mam załatwionego ze szpiatala i chodzę do niego za darmo do prywatnego gabinetu. Nie wiem na 100% czy za pieniądze bo teściowa ucięła temat i już... Ogólnie nieba by mi przychyliła więc nie drąże tematu. Ogólnie jest między nimi od lat transakcja wiązana(podsyłaja sobie wzajemnie pacjentki, więc i tak zarobi).
reklama
Podziel się: