reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

mnie zakładać pampersy naucyzli w szkole rodzenia:-D:-D

a z tekstów szpitalnych, choć nie zwiazanych z porodem, to mój brat położył ze śmiechu cały "obchód". MIał chyba jakieś 14 lat, ostry atak wyrostka, ledwo go uratowali, no ale ... idzie obchód, lekarz się pyta: stolec był? a mój braciak - nie, nikogo tu nie było:-D:-D:-D
no i wszyscy lekarze zawyli ze śmiechu

reklama
Noelle, właśnie sęk w tym, że ja te moje biodrzyska ze względu na kości mam szerokie. Bardzo to lubię, bo jednak szerokie biodra są seksowne, ale tłuszczyku też trochę jest, co zostało po odchudzaniu, to zostało. W talii z kolei na szczęście wciąż mam mocne wcięcie... brzuszek jednak rośnie inaczej, niż myślałam, bardziej mi do przodu, niż na boki, a tego się bałam najbardziej, że wcięcie stracę :-D

A co do naszych chłopów i szpitali, to wiem tyle, że jeśli coś się nie daj Bóg zacznie dziać, to mój nie zawaha się użyć argumentu siły, gdy lekarze będą opieszali zbyt mocno... :-) :sorry2:

kartagina ja własnie czaje sie na spagetti:dry: Ten apatyt mnie wykonczy,zupelnie jakby by mi zołądek razem z macica rósł:dry:a co do dziecka,to ja wprawiona w bój(coz zawod jak zawod) natomiast czuje ze przebojowo bedzie z mężem:D Juz ja mu szkolenie wyprawie:D

Citrus to jest nadzieja:D Ze pojdzie sprawnie;d aczkolwiek tyle składnikow ma wplyw na porod ze głowa mała.
To fajnie brzuszek ci rosnie,zarzuc w koncu jakas fotke:D

kora hehehhehehe a wiesz ze mi sie tez tak kiedys przytrafilo:d Tez pytam kobitki - czy stolec był?? A ona na to: " tak jakis lekarz był tu przed chwila" :D

Ostatnia edycja:
Fotkę można sobie zobaczyć na moim blogu książkowym, bo wrzuciłam :-) Wrzuć sobie w Google "zielona cytryna" i wyskoczy :-p

kora ale beka!! az popuściłam ze śmiechu!!:-D
noelle jesteś zabójcza z tą spaghetti. zjadłam serek homo, śledziki w rodzynkach a teraz bym jakieś ciasteczka pogryzła.. próbuję się ograniczać bo na leżaka nic nie spalam ale normalnie ciągle bym coś gryzła!

cytryna dużo schudłaś? ja jestem żarta takich historii bo całe życie się odchudzam.. na siłownię chodziłam pół roku i najwięcej jej zawdzięczam. pewnie tam wrócę bo to mój nałóg

fiołkowa :):):)

eh...męza wywalilam z sypialni bo kaszle,smarka..podłapał jakies gó... :wściekła/y: Jeszcze mnie zarazi jakims świnstwem. Poza tym on ma taka typowa "męska grype" -no wiecie ...grypa zycia,krok od smierci i takie tam....a to nie jest na moje nerwy...

citrus wrzuciłam,znalazłam - no pieknie!!

Ostatnia edycja:
ja tam bez dwóch zdań chcę żeby S ze mną był przy porodzie, chodzi ze mną na wizyty, dawał mi zastrzyki, kąpał kiedy walczyłam z kręgosłupem - wiem że zawsze na niego mogę liczyć! a to dla mnie najważniejsze!!!

noelle niezłą jesteś! a faceci umierają przy każdej grypie! i szkoda że im nie jest tak żal nas jak na odwrót:) córcia moja wróciła z karate z temperaturą, bólem gardła i jakąś niestrawnością-wypiła trochę wody którą miała w plecaku i chyba była stara (sprzed świąt)... czyli mamy nawrót choróbsk!!

a skoro na forum niezłe teksty lecą to ja wam napiszę kawał, który mój mąż opowiedział w poczekalni u ginekologa (powiedziałam że więcej go tam nie wezmę bo sypał tylko takimi o ginekologach!:-D)
ginekolog stwierdził że ma już ochotę zmienić fach i poszedł na kurs mechanika. na egzaminie końcowym można było zdobyć 100pkt a on otrzymał 150, więc pyta się DLACZEGO? a egzaminator na to: Owszem, naprawił pan silnik i wymienił w nim co trzeba ale jeszcze nikomu nie udało się zrobić tego przez rurę wydechową!!!

:-Dhihihi

cytryna pieknie wyglądasz!

reklama
Kartagina, ponad 40 kg. Raz, a dobrze, chociaż fakt faktem, że od dwóch lat lat, czyli od zakończenia odchudzania, krążę 5 kg w tę i z powrotem, więc ta waga się wahała od 70 do 75 kg (177 cm wzrostu) :-(

Do góry