reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Perełko a byłaś już u gina? Bo z tego co wiem, to w podobnych do twojego przypadkach podaje się jakieś leki i spokojnie dzidziusie się rodzą, ale nie znam szczegolow

reklama
Powiem Wam ze lepiej jak ma sie objawy bo sie pewniejszym jest chociaz mozna miec a ciaza moze sie eni rozwijac dzisiaj jestem jak osa wszystko mnie denerwuje.... wiem objawy moga przyjsc dopiero po 6 tygodniu w 8 roznie jest ale czlowiek i tak ma obawy i tak chyba pozostanie...

Oj nie pisz tak bo ja w sumie żadnych objawów nie mam i właśnie tak się obawiam, co z ciążą :-(. Nie mogę wytrzymac do wizyty u gina.

Emilia mam pytanko. z tego co widze pierwsza corke urodzilas w wieku 20 lat?? bo ja teraz w tym wieku jestem i chcialam spytac jak rodzina zareagowala na ciaze?

Tragedii wielkiej nie było, aczkolwiek ja byłam w ostatniej klasie liceum i to było w sumie najgorsze. Ale córkę urodziłam w lipcu więc spokojnie ukończyłam. A Ola jako pierwsza wnuczka do dziś jest oczkiem w głowie. Będzie dobrze. Trzymam kciuki.

Tragedii wielkiej nie było, aczkolwiek ja byłam w ostatniej klasie liceum i to było w sumie najgorsze. Ale córkę urodziłam w lipcu więc spokojnie ukończyłam. A Ola jako pierwsza wnuczka do dziś jest oczkiem w głowie. Będzie dobrze. Trzymam kciuki.
Ja jestem na 2 roku studiow. z kazdym dniem coraz mniej sie boje... co ma byc tp bedzie. juz chce wtorek.... a @ dalej nie ma :)

perelka86 ty sie nam tu kochana nie dołuj! Ja czasami mam dni ,że gdybym osobiscie testow nie robila i dwoch kresek nie widziała to bym nie uwierzyla ze w ciązy jestem;D Zero objawowo. Natomiast sa dni (takie jak dzis) ze kazdym milimetrem ciała mego ciąże tą czuje:baffled:

emalia82 fajnie ze kolejna osoba wskoczyła nam na maj:D

-Lorelain- no ja jestem ciekawa ile mi na wadze skoczy w trakcie ciązy:D życie pokaze;D

Lady_M prosze Cie kochana. Ja wczoraj objawow nie mialam.dzisiaj mam na calej lini. Kto wie jutro może znowu bede latac jak gdyby nigdy nic. Pozytywnie dziewczyny ja Was prosze!!!

pam_x_pam i juz @ nie bedzie:D

Usg bede miala 7 wrzesnia...a chyba wazne jest to czy sa mocne bole czy nie taki mi sie wydaje

Zapoimnajka biore luteine 2x1

zapominajka to tak jak u mnie, męża nie ma i wymyślam co chwile inną zabawę dla Małego. Min malowaliśmy już farbkami i upiekliśmy torcik czekoladowy, byłam koniem a mój księciunio siedział w swojej karocy zrobionej z wielkiego koca :-) itd itp :-D Same pewnie wiecie ze wyobraźnia mamy nie zna granic :-D

citrus to czekam na te przepisy! Uwielbiam probować czegoś nowego. I widzę ze testujemy razem :-) Bo ja wtorek/środa planuję. Miałam dzisiaj ale jeszcze się wstrzymam... I jak będziemy zafasolkowane to zrobimy tutaj wątek kulinarny sasasa

reklama
Nooo, ja też mam nadzieję,że fasolka już się u mnie fasolkuje,ale ja testuję najpóźniej z was,więc zobaczymy ;-) Właśnie zjadłam pysznego kurczaczka i piję soczek marchewkowy,taki wyciskany,uwielbiaaaam....Miodzio.
W każdym razie myślałam,że do tego czwartku terminu @ jakoś mi zleci,ale jednak dłuży się i będzie pewnie jeszcze gorzej :no: Aczkolwiek w poniedziałek kurs,więc te 4 godziny jakoś miną i nie będę myślała o ciąży :-D

Do góry