reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

emalia - witamy na majówkach ;-)

citrus - ja jestem z tych co przytyły w ciąży 35 kg, ale wage startową miałam 45 i po porodzie wszystko samo spadło :blink: ... tą ciążę zaczynam z wagą startową 50 kg i zobaczę ile mi dojdzie :sorry2:

reklama
To tak pokrótce. Nazywam się Emilia, mam 30 lat i jestem mamą dwójki dzieci (Ola lat 10 i Jaś 2 latka i 3miesiące).Mieszkam pod Wrocławiem. Nie pracuje, zajmuje się domem. No i czekamy na trzecią dzidzie. Termin mi wypada na 6 maja. Do lekarza wybieram sie w 7 tyg.
:-)

witam nowa mamusie:)

dziewczyny u mnie dzisiaj cisza czy to przed burza to nie wiem nic nie boli tylko czuje leciutko piersi zadnych nudnosci co byly brzuch nie boli powiem wam ze strasznego dola zlapalam:-(

ja tez jestem gruba albo jak ja mowie niewywrotna badz tak zajefajna ze moje cialo nie moze pomiescic mojej osobistosci i charakterku :-D pewnie jestem najgrubsza bo prz 179 waze 105kg... wszystko na brzusiu bo nogi i tylek mam szczuply.... ale sie nie przejmuje zbytnio...
Bardzo fajnie napisane :-D:-D:-D

Dzień dobry. Można się dołączyć?

Oczywiście :tak:
Witaj na majówkach!!!

witam nowa mamusie:)

dziewczyny u mnie dzisiaj cisza czy to przed burza to nie wiem nic nie boli tylko czuje leciutko piersi zadnych nudnosci co byly brzuch nie boli powiem wam ze strasznego dola zlapalam:-(

Spokojnie to nic nie znaczy. Jeszcze wcześnie na objawy. Nie martw się na zapas

emalia to serdecznie gratuluję :-) Trzeci bąbel...To pewnie starsza córa będzie troszkę pomagać,co ?:-p Super.
perelka no please, nie dołuj się :sorry2: Na pewno wszystko będzie ok,zobaczysz. Brak dolegliwości nie oznacza,że się nie udało...Różnie bywa,każda z nas ma inny organizm i swój wewnętrzny cykl, nie da się nic przewidzieć. Proszę, nie miej czarnych myśli :* Całuję i mocno ściskam na poprawę humoru :* Tuuuuliiiiś :):):):rofl:

Powiem Wam ze lepiej jak ma sie objawy bo sie pewniejszym jest chociaz mozna miec a ciaza moze sie eni rozwijac dzisiaj jestem jak osa wszystko mnie denerwuje.... wiem objawy moga przyjsc dopiero po 6 tygodniu w 8 roznie jest ale czlowiek i tak ma obawy i tak chyba pozostanie...

Dziewczyny ja w marcu mialam laparoskopie i mialam lewy jajowod niedrozny pozostal prawy po laparo mialam owu tylko z lewego jajnika i nic nie wychodzilo a pw tym cyklu bylam stymulowana clo ale nie poszlam na monitoring dalam losowi i sie udalo ale boje sie zeby dzidzia dobrze sie zagniezdzila bo pozostal jeden dobry jajowod i dodatkowo na laparo wyszlo ze mam jakby dwie macice sie zdarza tylko ta po lewej nie wyksztalcona szczetkowa a prawa strona dobre wymiary i mam straszne obawy uwierz cie

Emilia mam pytanko. z tego co widze pierwsza corke urodzilas w wieku 20 lat?? bo ja teraz w tym wieku jestem i chcialam spytac jak rodzina zareagowala na ciaze?

reklama
Powiem Wam ze lepiej jak ma sie objawy bo sie pewniejszym jest chociaz mozna miec a ciaza moze sie eni rozwijac dzisiaj jestem jak osa wszystko mnie denerwuje.... wiem objawy moga przyjsc dopiero po 6 tygodniu w 8 roznie jest ale czlowiek i tak ma obawy i tak chyba pozostanie...Dziewczyny ja w marcu mialam laparoskopie i mialam lewy jajowod niedrozny pozostal prawy po laparo mialam owu tylko z lewego jajnika i nic nie wychodzilo a pw tym cyklu bylam stymulowana clo ale nie poszlam na monitoring dalam losowi i sie udalo ale boje sie zeby dzidzia dobrze sie zagniezdzila bo pozostal jeden dobry jajowod i dodatkowo na laparo wyszlo ze mam jakby dwie macice sie zdarza tylko ta po lewej nie wyksztalcona szczetkowa a prawa strona dobre wymiary i mam straszne obawy uwierz cie
bedzie dobrze kochana. moze idz na USG i chociaz ci powiedza czy dobrze sie zagniezdzil?

Do góry