reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

pam_x_pam i tego sie trzymamy!!:D

Dziewczyny uciekam juz. Trzeba by sie zrelaksowac w wannie;D Jutro śmigam skoro świt do pracy na 12 godzin:szok: Jesli objawy będą o tym samym nasileniu to biada mi!!:dry:

Trzymajcie sie Dziewczyny!!!! No i pozytywnie tylko i wyłącznie:D:*:*:*:*

reklama
Jak patrze na bety robione w 29 dc i maja po 300 cos albo 400 to mnie trzepie ja mialam tylko 102 czemu nie ma jednego wyznacznika

Noellka trzymam kciuki, żebyś nie miała powtórki z dzisiejszego dnia!

Perełko beta różnie przyrasta i stąd te widełki.
Ja moją zapewne w pon lub wt powtórzę, żeby sprawdzić, czy ładnie przyrasta.

Nooo, ja też mam nadzieję,że fasolka już się u mnie fasolkuje,ale ja testuję najpóźniej z was,więc zobaczymy

;-) Właśnie zjadłam pysznego kurczaczka i piję soczek marchewkowy,taki wyciskany,uwielbiaaaam....Miodzio.
W każdym razie myślałam,że do tego czwartku terminu @ jakoś mi zleci,ale jednak dłuży się i będzie pewnie jeszcze gorzej :no: Aczkolwiek w poniedziałek kurs,więc te 4 godziny jakoś miną i nie będę myślała o ciąży :-D

Karotka kochana ;) Ogolnie to ja testuje chyba najpozniej :D Bo normalnie powinnam 10-09, ale ze musze wyprobowac moj wynalazek to testuje 4 dni wczesniej. Zaciskam mocno kciuki za Twoja fasolke,aby juz byla i zostala tam na kolejne 9 miesiecy...

Witam Was kochane w ten piekny sobotni wieczor :)

Ciesze sie, ze ten dzien mi tak szybko minal. Od rana jakos nie mialam humoru :( Jeszcze bedac w sklepie uslyszalam wypowiedz dziewczyny, ktora az mnie zagotowala.... Dialog moge mniej wiecej przytoczyc.... (rozmowa chlopaka z dziewczyna dajmy na to chlopak to X a ona to Y )

X: KOchanie co Ty dzisiaj taka?
(zero odpowiedzi)
-KOchanie pytam sie Ciebie cos mozesz mi odpowiedziec?
Y: jak to ku*** co?! Bachora przeciez bede miala
X:przestan, zachowuj sie bo wstyd mi za Ciebie
Y: Jutro ku*** wracam do Polski
X: Prosze uspokoj sie bo Ty juz masz 10000 mysli i planow na minute
Y: Jak mam sie ku*** uspokoic ? Bede miala bachora rozumiesz ?! i wypie****am do Polski, bede tego jeb***go bachora karmila tym czy sie karmi w Polsce...

dalsza czesc dialogu nie jest mi znana, gdyz wyszlam ze sklepu... Niewiem jak mozna tak wyrazac sie o dziecku. Mialam ochote podejsc i ja za wlosy wyciagac ... wrr :/

mamolinka faktycznie przykre :zawstydzona/y: Dziewczyna widocznie z kulturą się minęła i nwet jej się nie ukłoniła...A że tak się wyrażała o dziecku? Różni ludzie są i różnie reagują na ciążę,ale osobiście nie wyobrażam sobie takiej wiązanki w stosunku do swojego dziecka...:no:

Witam Was kochane w ten piekny sobotni wieczor :)Ciesze sie, ze ten dzien mi tak szybko minal. Od rana jakos nie mialam humoru :( Jeszcze bedac w sklepie uslyszalam wypowiedz dziewczyny, ktora az mnie zagotowala.... Dialog moge mniej wiecej przytoczyc.... (rozmowa chlopaka z dziewczyna dajmy na to chlopak to X a ona to Y )X: KOchanie co Ty dzisiaj taka?(zero odpowiedzi)-KOchanie pytam sie Ciebie cos mozesz mi odpowiedziec?Y: jak to ku*** co?! Bachora przeciez bede mialaX:przestan, zachowuj sie bo wstyd mi za CiebieY: Jutro ku*** wracam do PolskiX: Prosze uspokoj sie bo Ty juz masz 10000 mysli i planow na minuteY: Jak mam sie ku*** uspokoic ? Bede miala bachora rozumiesz ?! i wypie****am do Polski, bede tego jeb***go bachora karmila tym czy sie karmi w Polsce...dalsza czesc dialogu nie jest mi znana, gdyz wyszlam ze sklepu... Niewiem jak mozna tak wyrazac sie o dziecku. Mialam ochote podejsc i ja za wlosy wyciagac ... wrr :/
ja bym wytargala i jeszcze plastyke twarzy zrobila :-D

mamolinka faktycznie przykre :zawstydzona/y: Dziewczyna widocznie z kulturą się minęła i nwet jej się nie ukłoniła...A że tak się wyrażała o dziecku? Różni ludzie są i różnie reagują na ciążę,ale osobiście nie wyobrażam sobie takiej wiązanki w stosunku do swojego dziecka...:no:

Tak zgadzam sie rozni ludzie sa, ale w miejscu publicznym oszczedzila by takich rozmow i slow... Nikt jej nie karze tego dziecka wychowywac, jak nie chce moze oddac do adopcji napewno , jakas para by je pokochala i byla szczesliwa mogac miec dziecko. A jeszcze, zeby ona miala z 18 lat ale to taka dziewczyna byla z 26-28 lat .... Wiec nawet nie chcac dziecka , powinna wiedziec, ze mozna sie zabiezpieczyc...

reklama
Do góry