reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

pam_x_pam i tego sie trzymamy!!:D

Dziewczyny uciekam juz. Trzeba by sie zrelaksowac w wannie;D Jutro śmigam skoro świt do pracy na 12 godzin:szok: Jesli objawy będą o tym samym nasileniu to biada mi!!:dry:

Trzymajcie sie Dziewczyny!!!! No i pozytywnie tylko i wyłącznie:D:*:*:*:*

reklama
Jak patrze na bety robione w 29 dc i maja po 300 cos albo 400 to mnie trzepie ja mialam tylko 102 czemu nie ma jednego wyznacznika

Noellka trzymam kciuki, żebyś nie miała powtórki z dzisiejszego dnia!

Perełko beta różnie przyrasta i stąd te widełki.
Ja moją zapewne w pon lub wt powtórzę, żeby sprawdzić, czy ładnie przyrasta.

Nooo, ja też mam nadzieję,że fasolka już się u mnie fasolkuje,ale ja testuję najpóźniej z was,więc zobaczymy

;-) Właśnie zjadłam pysznego kurczaczka i piję soczek marchewkowy,taki wyciskany,uwielbiaaaam....Miodzio.
W każdym razie myślałam,że do tego czwartku terminu @ jakoś mi zleci,ale jednak dłuży się i będzie pewnie jeszcze gorzej :no: Aczkolwiek w poniedziałek kurs,więc te 4 godziny jakoś miną i nie będę myślała o ciąży :-D

Karotka kochana ;) Ogolnie to ja testuje chyba najpozniej :D Bo normalnie powinnam 10-09, ale ze musze wyprobowac moj wynalazek to testuje 4 dni wczesniej. Zaciskam mocno kciuki za Twoja fasolke,aby juz byla i zostala tam na kolejne 9 miesiecy...

Witam Was kochane w ten piekny sobotni wieczor :)

Ciesze sie, ze ten dzien mi tak szybko minal. Od rana jakos nie mialam humoru :( Jeszcze bedac w sklepie uslyszalam wypowiedz dziewczyny, ktora az mnie zagotowala.... Dialog moge mniej wiecej przytoczyc.... (rozmowa chlopaka z dziewczyna dajmy na to chlopak to X a ona to Y )

X: KOchanie co Ty dzisiaj taka?
(zero odpowiedzi)
-KOchanie pytam sie Ciebie cos mozesz mi odpowiedziec?
Y: jak to ku*** co?! Bachora przeciez bede miala
X:przestan, zachowuj sie bo wstyd mi za Ciebie
Y: Jutro ku*** wracam do Polski
X: Prosze uspokoj sie bo Ty juz masz 10000 mysli i planow na minute
Y: Jak mam sie ku*** uspokoic ? Bede miala bachora rozumiesz ?! i wypie****am do Polski, bede tego jeb***go bachora karmila tym czy sie karmi w Polsce...

dalsza czesc dialogu nie jest mi znana, gdyz wyszlam ze sklepu... Niewiem jak mozna tak wyrazac sie o dziecku. Mialam ochote podejsc i ja za wlosy wyciagac ... wrr :/

mamolinka faktycznie przykre :zawstydzona/y: Dziewczyna widocznie z kulturą się minęła i nwet jej się nie ukłoniła...A że tak się wyrażała o dziecku? Różni ludzie są i różnie reagują na ciążę,ale osobiście nie wyobrażam sobie takiej wiązanki w stosunku do swojego dziecka...:no:

Witam Was kochane w ten piekny sobotni wieczor :)Ciesze sie, ze ten dzien mi tak szybko minal. Od rana jakos nie mialam humoru :( Jeszcze bedac w sklepie uslyszalam wypowiedz dziewczyny, ktora az mnie zagotowala.... Dialog moge mniej wiecej przytoczyc.... (rozmowa chlopaka z dziewczyna dajmy na to chlopak to X a ona to Y )X: KOchanie co Ty dzisiaj taka?(zero odpowiedzi)-KOchanie pytam sie Ciebie cos mozesz mi odpowiedziec?Y: jak to ku*** co?! Bachora przeciez bede mialaX:przestan, zachowuj sie bo wstyd mi za CiebieY: Jutro ku*** wracam do PolskiX: Prosze uspokoj sie bo Ty juz masz 10000 mysli i planow na minuteY: Jak mam sie ku*** uspokoic ? Bede miala bachora rozumiesz ?! i wypie****am do Polski, bede tego jeb***go bachora karmila tym czy sie karmi w Polsce...dalsza czesc dialogu nie jest mi znana, gdyz wyszlam ze sklepu... Niewiem jak mozna tak wyrazac sie o dziecku. Mialam ochote podejsc i ja za wlosy wyciagac ... wrr :/
ja bym wytargala i jeszcze plastyke twarzy zrobila :-D

mamolinka faktycznie przykre :zawstydzona/y: Dziewczyna widocznie z kulturą się minęła i nwet jej się nie ukłoniła...A że tak się wyrażała o dziecku? Różni ludzie są i różnie reagują na ciążę,ale osobiście nie wyobrażam sobie takiej wiązanki w stosunku do swojego dziecka...:no:

Tak zgadzam sie rozni ludzie sa, ale w miejscu publicznym oszczedzila by takich rozmow i slow... Nikt jej nie karze tego dziecka wychowywac, jak nie chce moze oddac do adopcji napewno , jakas para by je pokochala i byla szczesliwa mogac miec dziecko. A jeszcze, zeby ona miala z 18 lat ale to taka dziewczyna byla z 26-28 lat .... Wiec nawet nie chcac dziecka , powinna wiedziec, ze mozna sie zabiezpieczyc...

reklama
Do góry