reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
citrus właśnie to mi się w twoich wypowiedziach bardzo podoba :-) Ja mam podobnie,tylko,że na co dzień,w rozmowach z ludźmi itp,na forum czasem zażartuję,ale w sumie nie wiem dlaczego nie częściej..:sorry2: Jeszcze w szkole byłam znana jako "śmieszka"..może troszkę tego humoru straciłam przez pewien okres w moim życiu,ale właśnie sobie przypomniałam,że spotkałam takie bliźniaczki,które chodziły ze mną do szkoły, już parę lat później,Sara już była na świecie,ja generalnie w depresji,ledwo żyłam i jakimś cudem udawało mi się zachować ten mój humor i ironię z całej sytuacji...Usłyszałam wtedy,że super,że pomimo problemów ja nadal pozostałam "Tą wesołą i pokręconą" :-) ajjjj...ależ chaotycznie też się rozpisałam :-)
pam no pewnie,że na bejbi,a jakże inaczej? ;-) Ja tam się cieszę,że mnie na mordce nie wysypało.. A jak przyjdzie moja tzw. gastrofaza (czyli jem wszystko co w zasięgu ręki),to będę się zastanawiać czy to objaw zbliżającej się @,czy może ciąży...
Aa,no i ostatnio pytam moją Sarę czy wolałaby na rodzeństwo chłopczyka czy dziewczynkę,odpowiedziała z baaardzo poważną miną,że chyba dziewczynkę...Ale jak wyjdzie chłopczyk,to najwyżej dziewczynkę sobie nową kupimy :-D:-D:-D

Pam, 44 :) Razem OSIEM :-D (i żeby była jasność, gdy się poznaliśmy, oboje byliśmy samotni :-p)

karotka, trzeba być jajcarskim. Spinanie tyłka jest smutne, a życie jest zbyt krótkie i zbyt trudne, żeby jeszcze odmawać sobie powodów do śmiechu :-p

Pam, 44 :) Razem OSIEM :-D (i żeby była jasność, gdy się poznaliśmy, oboje byliśmy samotni :-p) karotka, trzeba być jajcarskim. Spinanie tyłka jest smutne, a życie jest zbyt krótkie i zbyt trudne, żeby jeszcze odmawać sobie powodów do śmiechu :-p
Citrus nie mialam zamiaru nic insynulowac. pozatym nie "wygladasz" mi na taka co moglaby rozbic czyjs zwiazek. pytalam z ciekawosci

Hah, dla mnie zdrada jest czymś, co zasługuje na siekierę w głowę, więc nigdy bym do tego ręki nie przyłożyła :-p My się poznaliśmy przez internet i chyba tylko cud sprawił, że teraz jesteśmy razem. Przeżyliśmy wspólnie wiele smutnych i tragicznych zdarzeń, było wiele ciężkich chwil. Ja po prostu wolę od razu uprzedzać, żeby któraś z Was nie pomyślała o mnie czegoś złego. Dużo jest ludzi, którzy myślą, że taki związek to albo kobieca pazerność na kasę (a żyjemy skromnie, nie stać nas na rozrzutność), albo męski skok w bok (W. jest rozwiedziony od kilkunastu lat). Nic z tych rzeczy :)

citrus święte słowa,nic dodać,nic ująć ,masz całkowitą rację...kłaniam się do nóżek. :blink:
emalia no pewnie,że tak :-) Im nas więcej,tym lepiej i weselej :-D Napisz coś o sobie,czy już zafsolkowałaś,czy dopiero może czekasz na 2 kreseczki..nooo,ogólnie coś napisz :-D
A ja czekam na mojego lubego,pojechał do sklepu i go już godzinę nie ma,a ja bym tu chciała coś ciepłego zjeść :-D I jeszcze klucze mi zabrał,bo gdzieś zapodział swoje...:sorry2:Czasem czuję się,jakbym miała w domu dwójkę dzieci,a nie jedno..

reklama
Dziewczyny ...............znowu padłam i przespałam z dwie godziny!! Śpioch sie ze mnie zrobil taki ze szok:szok: Wstalam,obiadek już czekał.Zjadłam i nawet żyje:d

Emalia napisz cos o sobie!!Witaj!!

Do góry