reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Lena, takie bóle to pewnie od kręgosłupa, ja bardzo często je mam :-( Promieniują na całe nogi, okropne uczucie.

reklama
citrus rzeczywiscie fajne godzinki:)caly dzien z dzieckiem jedynie wieczor relaks w pracy hehe:D fajna robotka zawsze marzylam o papierkach:)

Noelle to ze mna az tak zle nie jest poki co jedynie zjem sniadanie i po jakims czasie nie moge nic jesc przez pol dnia bo wlanie odruchy nieraz mam ale potem przejdzie i jem:)

Lori ja spedzilam dzien na myciu mebli bo remontowalismy pokoj i teraz jest ukladania ech

mamolinka no to trzymamy jutro kciuki...

emalia dobre podejscie tak trzymaj;)

Zapominajka dobre haslo hehe wiem ze zarcik;)

kinga na wzdecia jesli sa tak silne wiem ze mozna espumisan pytalam sie...

Chyba wszystkim odpisalam a jesli nie do z groy przepraszam musialam pominac;-)
Ja na dzialce swojej mam malinki jabluszka winogrona(ale jego akurat tyle co kot naplakal) hihi..

Witam sie z rana,

@ brak, II kresek brak, wiec czekam dalej na to co bedzie, aby szybciej cos sie pojawilo bo zwariuje w tej niepewnosci z niecierpliwosci...

Milego dnia :-)

Noelle wspolczuje a zarazem zazdroszcze tych mdlosci... Ja z corka nie mialam mdlosci, pare razy zdarzylo mi sie zaliczyc kibelek, ale tylko wtedy jak sie spieszylam i za szybko sniadanie zjadlam.

Witam sie porannie przy zbozowej kawie :-D .
Mamolinka-no to czekamy z toba dalej nie ma @ dokladnie jest nadzieja :tak:;-)
Noelle- dasz rade tylko pare tygodni :-) ja tez cos dzis sie nie najlepiej czuje chyba na rzyg... sie zbiera:oo:

Kinia dziekuje, ale juz chyba wolalabnym dostac ta wredna @, zeby moc zaczac staranka niz tak czekac w niepewnosci... W czwartek robie ostatni test, jezeli dalej nic to juz sama niewiem co bede robila... Najgorsze, ze tutaj w NL nie robia bety :zawstydzona/y: A jeszcze nie pamietam nic prawie z poprzedniej ciazy, kiedy robilam test itd wiec nawet nie moge sobie porownac... jedyne co sie zgadza to bol podbrzusza, piersi i zylki mi powychodzily.... Ale jak to jest przyszlowie jedna jaskolka wiosny nie czyni.

reklama
i jeszcze jedno,okropnie to zabrzmi -okropnie ale najgorszy scenariusz się mi sprawdza, nie może mnie odrzucic od ochydnych petów.
cierpię przeokropnie, zwariuje na pewno!!!
Wszystkim naokolo się łatwo mówi, juz nie palisz ,prawda???:> a ja cholera, ukrywam się gdzie mogę i podkurzam.Ochydna ze mnie przyszła matrona:angry::angry::angry::-Dma ktoś podobny problem(błagam niech ktoś ma):)))

Wiem coś na ten temat :( ale mi się udało.
Wpadłam na pomysł rzucenia palenia na początku urlopu (wtedy też zaszłam :)) ) i nie palę już 5 tygodni. Ale nie martw się w tym czasie wypaliłam jeszcze ze dwa papierosy i przy każdym przypomina mi się jakie są okropne (ale chęć zapalenia jest silniejsza).

Trzymaj się:)

Do góry