reklama
perelka86
Fanka BB :)
citrus rzeczywiscie fajne godzinkicaly dzien z dzieckiem jedynie wieczor relaks w pracy hehe fajna robotka zawsze marzylam o papierkach
Noelle to ze mna az tak zle nie jest poki co jedynie zjem sniadanie i po jakims czasie nie moge nic jesc przez pol dnia bo wlanie odruchy nieraz mam ale potem przejdzie i jem
Lori ja spedzilam dzien na myciu mebli bo remontowalismy pokoj i teraz jest ukladania ech
mamolinka no to trzymamy jutro kciuki...
emalia dobre podejscie tak trzymaj
Zapominajka dobre haslo hehe wiem ze zarcik
kinga na wzdecia jesli sa tak silne wiem ze mozna espumisan pytalam sie...
Chyba wszystkim odpisalam a jesli nie do z groy przepraszam musialam pominac;-)
Ja na dzialce swojej mam malinki jabluszka winogrona(ale jego akurat tyle co kot naplakal) hihi..
Noelle to ze mna az tak zle nie jest poki co jedynie zjem sniadanie i po jakims czasie nie moge nic jesc przez pol dnia bo wlanie odruchy nieraz mam ale potem przejdzie i jem
Lori ja spedzilam dzien na myciu mebli bo remontowalismy pokoj i teraz jest ukladania ech
mamolinka no to trzymamy jutro kciuki...
emalia dobre podejscie tak trzymaj
Zapominajka dobre haslo hehe wiem ze zarcik
kinga na wzdecia jesli sa tak silne wiem ze mozna espumisan pytalam sie...
Chyba wszystkim odpisalam a jesli nie do z groy przepraszam musialam pominac;-)
Ja na dzialce swojej mam malinki jabluszka winogrona(ale jego akurat tyle co kot naplakal) hihi..
mamolinka90
Witam sie z rana,
@ brak, II kresek brak, wiec czekam dalej na to co bedzie, aby szybciej cos sie pojawilo bo zwariuje w tej niepewnosci z niecierpliwosci...
Milego dnia :-)
@ brak, II kresek brak, wiec czekam dalej na to co bedzie, aby szybciej cos sie pojawilo bo zwariuje w tej niepewnosci z niecierpliwosci...
Milego dnia :-)
Noelle1986
mamolinka90 poki nie ma @ jest nadzieja
A ja mam takie mdlosci ze na sama mysl o jedzeniu mi niedobrze:/
A ja mam takie mdlosci ze na sama mysl o jedzeniu mi niedobrze:/
mamolinka90
Noelle wspolczuje a zarazem zazdroszcze tych mdlosci... Ja z corka nie mialam mdlosci, pare razy zdarzylo mi sie zaliczyc kibelek, ale tylko wtedy jak sie spieszylam i za szybko sniadanie zjadlam.
mamolinka90
Mamolinka, czekasz na oklaski z tym testem, czy jak?
Kochanie ja juz po testwaniu Pisalam wczesniej, ze brak @ i brak II :-)
Witam sie porannie przy zbozowej kawie .
Mamolinka-no to czekamy z toba dalej nie ma @ dokladnie jest nadzieja ;-)
Noelle- dasz rade tylko pare tygodni :-) ja tez cos dzis sie nie najlepiej czuje chyba na rzyg... sie zbiera
Mamolinka-no to czekamy z toba dalej nie ma @ dokladnie jest nadzieja ;-)
Noelle- dasz rade tylko pare tygodni :-) ja tez cos dzis sie nie najlepiej czuje chyba na rzyg... sie zbiera
mamolinka90
Kinia dziekuje, ale juz chyba wolalabnym dostac ta wredna @, zeby moc zaczac staranka niz tak czekac w niepewnosci... W czwartek robie ostatni test, jezeli dalej nic to juz sama niewiem co bede robila... Najgorsze, ze tutaj w NL nie robia bety A jeszcze nie pamietam nic prawie z poprzedniej ciazy, kiedy robilam test itd wiec nawet nie moge sobie porownac... jedyne co sie zgadza to bol podbrzusza, piersi i zylki mi powychodzily.... Ale jak to jest przyszlowie jedna jaskolka wiosny nie czyni.
reklama
i jeszcze jedno,okropnie to zabrzmi -okropnie ale najgorszy scenariusz się mi sprawdza, nie może mnie odrzucic od ochydnych petów.
cierpię przeokropnie, zwariuje na pewno!!!
Wszystkim naokolo się łatwo mówi, juz nie palisz ,prawda???:> a ja cholera, ukrywam się gdzie mogę i podkurzam.Ochydna ze mnie przyszła matronama ktoś podobny problem(błagam niech ktoś ma)))
Wiem coś na ten temat ale mi się udało.
Wpadłam na pomysł rzucenia palenia na początku urlopu (wtedy też zaszłam ) ) i nie palę już 5 tygodni. Ale nie martw się w tym czasie wypaliłam jeszcze ze dwa papierosy i przy każdym przypomina mi się jakie są okropne (ale chęć zapalenia jest silniejsza).
Trzymaj się
Podziel się: