reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ja znowu przytulam porcelanę :-(
Na myśl o jutrzejszym dniu chce mi się płakać. Jeśli będzie tak, jak to się zapowiada to nawet nie będę miała kiedy usiąść...

Emalia przytulam i bądź dzielna!

Witam
Alescie naprodukowaly stronek, kiedy ja to nadrobie, jakos ciezkomi byc na bierzaco szczegolnie jak taka ladna pogoda

Emalia
tule mocno, bedzie dobrze ale wiem co czujesz :-(
Zapominajka ehh wspolczuje Ci tych mdlosci bidulo

My dzis caly dzien w plenerze taka swietna pogoda. Jak poloze mala spac to jeszce sie odezwe, narazie zmykam kapac to moje slonce :tak:

Dziewczyny napisałyście tyle, że nie mam siły czytać :(

U mnie już plamien nie ma ale od czasu do czasu jeszcze brzuch mnie pobolewa.
Wczoraj odkryłam, że słodkie w diecie mojej istnieć przestaje, bo po kremówce miałam strasznie poważne przesłuchanie w porcelanie... Co więcej nie smakują mi moje ulubone wafelki w czekoladzie i lody cafelate :-(
Za to w dowolnych ilościach mogę jeść pomidora z cebulką, kiszone ogórki, wszystko do dobrze posolone i dobrze kwaśne :-D śmiać mi się z tego chce bo przecież na takie smaki za wcześnie :-p
Oczywiście standardowo jeść nie mogę rano tak do 11 bo po prostu mi nie dobrze. Nie to że wymiotuję, ale od wszystkiego mnie odpycha... tylko wody mogę się napić :eek:

Mam nadzieję, że u wszystkich Was jest dobrze, że odpoczywacie w każdej chwili w której możecie i dbacie o siebie i fasolki. Do jutra :*

Wpadam sie przywitac u mnie tez ok ale te wzdecia :wściekła/y: mam ich dosc .
Witam tez nowe przyszle mamusie:-)
Alg-Pomidorki z cebulka pycha sama wczoraj cala miske zjadlam :tak: i serem tartym na gorze .

reklama
hehe to ja widze że my juz tak zbiorowo chyba pożeramy te pomidory :) ... z młodym w ciąży jadłam tylko biały ser, a teraz pomidory ze szczypiorkiem :-p:-p:-p

Do góry