reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Hej dziewczyny,

Ja wlasnie wczlapalam sie do domu ;) Hihi dzisiaj lenia mam, ze szok... Najpierw do 13 lezalam w lozku ogladalam filmy, a pozniej pojechalismy do moim rodzicow i tam tez przesiedzialam na du**e nic nie robiac :D

Wrednej @ dalej nie ma, mam nadzieje, ze jutro nie przyjdzie, ale mam zamiar rano zrobic tescik :-)

Emailia Kochana nie potrafie obrac mysli w slowa jak mi bardzo przykro, lacze sie z Toba w tym bolu :-( Mocno tule... Myslami jestem z Toba

Cytrynka- dzięki wielkie. Już powoli się uspokajam. Najważniejsze żeby samo sie oczyściło i będziemy się strać od nowa. Urodziłam dwoje zdrowych dzieci więc widocznie ta ciążą musiał być słaba lub chora i Bozia zdecydowała w ten sposób. Będzie dobrze. Ba nie ma innej opcji. Trzymam za Was wszystkie kciuki.

Możę z Pam, Karotką , Paulinką będziemy razem się cieszyć i z innymi dziewczynkami, którym tym razem się nie powiodło.

emalia82 :* kochana :*

-Lorelain- a jak Cie boli na @?mocno? A moze tylko ćmi ? Bo mnie na @ to strasznie boli,generanie miesiaczki okropnie bolesne miewalam.
A tak sobie mysle ze ty ten brzuszek masz naprawde spory,moze masz tam te blizniaki??:D

Cytrynka- dzięki wielkie. Już powoli się uspokajam. Najważniejsze żeby samo sie oczyściło i będziemy się strać od nowa. Urodziłam dwoje zdrowych dzieci więc widocznie ta ciążą musiał być słaba lub chora i Bozia zdecydowała w ten sposób. Będzie dobrze. Ba nie ma innej opcji. Trzymam za Was wszystkie kciuki.Możę z Pam, Karotką , Paulinką będziemy razem się cieszyć i z innymi dziewczynkami, którym tym razem się nie powiodło.
Kochana bedzie dobrze zobaczysz. a jesli nie to trzymam kciuki za czerwcowke kochana... ale jestem pewna ze jeszcze nic straconego :tak:

reklama
Do góry