reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
mamolinka90
Hej dziewczyny,
Ja wlasnie wczlapalam sie do domu Hihi dzisiaj lenia mam, ze szok... Najpierw do 13 lezalam w lozku ogladalam filmy, a pozniej pojechalismy do moim rodzicow i tam tez przesiedzialam na du**e nic nie robiac
Wrednej @ dalej nie ma, mam nadzieje, ze jutro nie przyjdzie, ale mam zamiar rano zrobic tescik :-)
Emailia Kochana nie potrafie obrac mysli w slowa jak mi bardzo przykro, lacze sie z Toba w tym bolu :-( Mocno tule... Myslami jestem z Toba
Ja wlasnie wczlapalam sie do domu Hihi dzisiaj lenia mam, ze szok... Najpierw do 13 lezalam w lozku ogladalam filmy, a pozniej pojechalismy do moim rodzicow i tam tez przesiedzialam na du**e nic nie robiac
Wrednej @ dalej nie ma, mam nadzieje, ze jutro nie przyjdzie, ale mam zamiar rano zrobic tescik :-)
Emailia Kochana nie potrafie obrac mysli w slowa jak mi bardzo przykro, lacze sie z Toba w tym bolu :-( Mocno tule... Myslami jestem z Toba
emalia82
Cytrynka- dzięki wielkie. Już powoli się uspokajam. Najważniejsze żeby samo sie oczyściło i będziemy się strać od nowa. Urodziłam dwoje zdrowych dzieci więc widocznie ta ciążą musiał być słaba lub chora i Bozia zdecydowała w ten sposób. Będzie dobrze. Ba nie ma innej opcji. Trzymam za Was wszystkie kciuki.
Możę z Pam, Karotką , Paulinką będziemy razem się cieszyć i z innymi dziewczynkami, którym tym razem się nie powiodło.
Możę z Pam, Karotką , Paulinką będziemy razem się cieszyć i z innymi dziewczynkami, którym tym razem się nie powiodło.
-Lorelain-
emalia - najważniejsze to sie nie poddawać
a mnie znowu boli jak na @
a mnie znowu boli jak na @
Noelle1986
emalia82 :* kochana :*
-Lorelain- a jak Cie boli na @?mocno? A moze tylko ćmi ? Bo mnie na @ to strasznie boli,generanie miesiaczki okropnie bolesne miewalam.
A tak sobie mysle ze ty ten brzuszek masz naprawde spory,moze masz tam te blizniaki??
-Lorelain- a jak Cie boli na @?mocno? A moze tylko ćmi ? Bo mnie na @ to strasznie boli,generanie miesiaczki okropnie bolesne miewalam.
A tak sobie mysle ze ty ten brzuszek masz naprawde spory,moze masz tam te blizniaki??
pam_x_pam
Kochana bedzie dobrze zobaczysz. a jesli nie to trzymam kciuki za czerwcowke kochana... ale jestem pewna ze jeszcze nic straconegoCytrynka- dzięki wielkie. Już powoli się uspokajam. Najważniejsze żeby samo sie oczyściło i będziemy się strać od nowa. Urodziłam dwoje zdrowych dzieci więc widocznie ta ciążą musiał być słaba lub chora i Bozia zdecydowała w ten sposób. Będzie dobrze. Ba nie ma innej opcji. Trzymam za Was wszystkie kciuki.Możę z Pam, Karotką , Paulinką będziemy razem się cieszyć i z innymi dziewczynkami, którym tym razem się nie powiodło.
-Lorelain-
Noelle - ty te bliźniaki to wypluj ... brzuch mnie boli tak średnio
Noelle1986
reklama
-Lorelain-
Noelle - no mozna by pisać a pisac. Stanowczo jedno mi wystarczy
Podziel się: