reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
O nie, mnie by prędzej ręka uschła, niżbym jedzenie wyrzuciła... :-( Mrożę co mogę i nigdy nie wyrzucam, chyba że faktycznie coś się zepsuło. Dla mnie to grzech straszny i płakać mi się chce, jak sobie pomyślę, że ktoś inny tego nie ma, a ja lekką ręką do śmieci mogłabym wywalić :-(

Citrus ja też NIENAWIDZĘ wyrzucać. Ale co mam zrobić jeśli zamrażalnik pełny? Co mogłam to upchnęłam. A na siłę jeść przecież nie będę :confused2:

Wiadomo, wiadomo, ale to okropne, że robimy żarcia jak dla całej armii, a potem stajemy przed koniecznością pozbycia się go :-(

Wymiękłam :D Ależ zazdroszczę Wam, że znacie już płeć dziecięcia. Ja już nawet przestałam o tym myśleć, bo się nastawię jak głupia, później pójdę na wizytę, dziecko się dupą odwróci i tyle się dowiem :/// Dodam do galerii nasze grupowej foto wigilijne. Wywaliło mi brzusio koncertowo..

reklama
Do góry